Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 червня 2018

Степан

Спеціаліст, начальник відділу, заступник керівника, керівник, 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
64 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу

з 05.2017 по 03.2018 (10 місяців)
ТзОВ "Торговий Дім "Міст Екпрес", Львів (надання послуг з перевезення вантажів автомобільним транспортом)

Організація та управління робою відділу (25 працівників), забезпечення кур'єрської доставки вантажів та поштових відправлень по місту та області. Організація роботи складу адресної доставки, комплектування поштових відправлень та вантажів за маршрутами, видача їх кур'єрам, ведення обліку руху поштових відправлень та вантажів в програмі 1С, здійснення контролю, з використанням програми 1С та засобів GPS-навігації, за ходом доставки відравлень та роботою автомобілів на лінії, аналіз роботи відділу, підготовка звітних даних.

Начальник відділу безпеки руху

з 10.2010 по 03.2017 (6 років 5 місяців)
ТзОВ "Транс-Сервіс-1", Львов (надання послуг з перевезення вантажів автомобільним транспортом)

Організація роботи служби безпеки руху підприємства. Розробка та впровадження в підприємстві системи управління безпекою руху, заходів з організації безпечного перевезень вантажів, як у внутрішньому, так і в міжнародному сполученнях .
Забезпечення роботи класу з теоретичного підготовки працівників підприємства. Організація та проведення спеціальних навчань, інструктажів та занять з посадовими особами, спеціалістами й водіями підприємства з вивчення міжнародного і національного законодавства, діючих нормативних актів з питань організації роботи водіїв та експлуатації транспорних засобів, перевезення вантажів, безпеки дорожнього руху, охорони праці.
Участь в заходах з професійного відбору водіїв в процесі їх працевлаштування та під час роботи. Визначення рівня кваліфікації водіїв, можливості їх ефективного використання в підприємстві.
Розробка та впровадження в підприємстві заходів з попередження аварійності, виробничого травматизму, заходів спрямованих на зниження рівня шкоди, завданої підприємству внаслідок ДТП та аварій. Участь у заходах з відшкодування збитків, завданих підприємству внаслідок ДТП та аварій. Співпраця з цих питань з державними органами та страховими компаніями.
Організація та управління роботою пункту контролю за технічним станом транспортних засобів підприємства та спеціалізованого пункту медичного контролю за станом здоров’я водіїв автотранспортних засобів.

Заступник начальника автобази

з 11.2003 по 09.2010 (6 років 10 місяців)
ЗАТ "Інтертранс", м.Львів (перевезення вантажів автомобільним транспортом)

Організація роботи та управління роботою виробничих підрозділів підприємства. Впровадження системи управління підприємством, документальне оформлення технологічних процесів роботи підприємства. Підбір працівників, проведення навчань.Забезпечення виконання планових виробничих завдань з перевезення вантажів та належного утримання і технічної експлуатації рухомого складу. Контроль за дотриманням та виконання працівниками виробничих завдань, трудової та транспортної дисципліни. Організація роботи служби безпеки руху та охорони праці. Впровадження системи управління озороною праці та безпеки руху. Виконання функцій відповідального за організацію та безпеку перевезень вантажів, як у внутрішньому так і в міжнародному сполученнях. Організація та проведення спеціальних навчань та інструктажів з посадовими особами, спеціалістами і водіями підприємства з питань перевезення вантажів у внутрішньому та міжнародному сполученнях, з питань безпеки дорожнього руху та охорони праці. Розробка та впровадження в підприємстві заходів з попередження аварійності, виробничого травматизму, зниження рівня шкоди завданої підприємству внаслідок ДТП та аварій. Участь в заходах з відшкодування збитків завданих підприємству внаслідок ДТП та аварій, врегулюванні страхових випадків. Співпраця з цих питань з державними органами та страховими компаніями. Організація роботи пункту контролю за технічним станом транспортних засобів та медичного пункту контролю за станом здоров’я водіїв автотранспортних засобів.

Заступник голови правління

з 11.1988 по 11.2003 (15 років)
ВАТ "Укртранс", ВАТ "Орлан-транс", Львов (перевезення вантажів автомобільним транспортом)

Організація роботи служб безпеки руху та охорони праці автотранспортного підприємств. Виконання функцій відповідального за організацію та безпеку перевезень вантажів, як у внутрішньому так і в міжнародному сполученнях. Організація та проведення спеціальних навчань та інструктажів з посадовими особами, спеціалістами і водіями підприємства з питань перевезення вантажів у внутрішньому та міжнародному сполученнях, з питань безпеки дорожнього руху та охорони праці. Розробка та впровадження в підприємстві заходів з попередження аварійності, виробничого травматизму, зниження рівня шкоди завданої підприємству внаслідок ДТП та аварій.Організація та проведення розслідувань ДТП та нещасних випадків. Участь в заходах з відшкодування збитків завданих підприємству внаслідок ДТП та аварій, врегулюванні страхових випадків. Співпраця з цих питань з державними органами та страховими компаніями. Організація роботи пункту контролю за технічним станом транспортних засобів та медичного пункту контролю за станом здоров’я водіїв автотранспортних засобів.

Інженер з безпеки руху

з 01.1983 по 11.1988 (5 років 10 місяців)
Львівське обласне управління автотранспорту, Львів (надання послуг з перевезення пасажирів та вантажів автомобільним транспортом)

розробка та впровадження в автопідприємстві системи управління безпекою руху, облік порущень та ДТП, аналіз аварійності, розробка заходів з попередження аварійності, контроль за дотриманням працівниками підприємства норм та вимог законодавчих та інших нормативних актів з питань безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті

Освіта

Львівський політехнічний інститут

Механіко-машинобудівний "Автомобілі та автомобільне господарство", Львов
Вища, з 1985 по 1991 (5 років 9 місяців)

організація роботи автотранспортних підприємств та їх підрозділів, експлуатація автомобілів

Львівський автомобільно-дорожній технікум

Ремонт та технічне обслуговування автомобілів, Львов
Середня спеціальна, з 1976 по 1980 (3 роки 9 місяців)

організація та виконання робіт з технічного обслуговування, поточного ремонту та конролю за технічним станом автомобілів

Додаткова освіта та сертифікати

Львівський експертно-технічний центр

2016р.,навчання з питань охорони праці та пожежної безпеки на автомобільному транспорті

Львіський державний автомобільний навчально-курсовий комбінат

2016р., навчання ( перепідготовка) посадових осіб та спеціалістів автотранспортних підприємств з питань безпеки руху

Знання і навички

Експлуатація автотранспорту, організація перевезень вантажів

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — середній
  • Російська — середній
  • Українська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості: комунікабельний, товариський, пунктуальний, без шкідливих звичок. Швидко навчаюсь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: