Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 жовтня 2018 PRO

Галина

Руководитель, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
64 роки
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Руководитель

з 03.2000 по нині (24 роки 1 місяць)
Газета "Відомості.інфо", Луцк (ЗМІ, медіа)

Организация работы, подготовка кадров, тематическая разработка печатного издания и электронного СМИ. Организация удаленной работы сотрудников, а также оптимизация всех издательских процессов редакции.

Освіта

Университет им Л. Украинки

Психология, Социальная психология, Луцк
Вища, з 1994 по 1996 (1 рік 8 місяців)

Университет им. Тараса Шевченко

Журналистика, Киев
Вища, з 1986 по 1992 (5 років 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Освіта вища. Закінчила Київський держуніверситет ім. Тараса Шевченка, факультет журналістики, та Волинський держуніверситет Лесі Українки, факультет соціальної психології. Пройшла всі сходинки професійного росту – від коректора до головного редактора друкованого видання.
З 2000 - засновник та головний редактор газети «Відомості.інфо» і сайту vidomosti-ua.com.
Професійність: Володію всім технологічним процесом - від організації роботи, підготовки кадрів, тематичної розробки до видавництва друкованих та електронних медіа. Також на базі газети «Відомості» мною було організовано віддалену роботу працівників та оптимізовано всі видавничі процеси редакції, що до цього часу не вдається зробити жодному волинському виданню.
Маю досвід ведення інформаційних кампаній для бізнесу та політичних суб’єктів. Здійснювала інформаційний супровід кандидатів до Верховної ради і органів місцевого самоврядування.
Претендую на посаду керівника або заступника і не лише в медіа. Маю хороший досвід бізнес менеджера та деякий час працювала на керівній посаді в райдержадміністрації. Легко навчаюсь новому.
Риси характеру: енергійна, організована, відповідальна, комунікабельна, ділова, з креативним та аналітичним мисленням. У людях ціную порядність, працелюбність, чесність.
Допоміжна інформація: Досконало володію комп’ютером. Водій з 15 річним стажем.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати