Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 листопада 2017

Володимир

Менеджер із закупівель, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст забезпечення закупівель

з 06.2014 по 12.2016 (2 роки 6 місяців)
Company Duglas Alliance Ltd., Київ / Сендже (РЕГ), Київ (Будівництво гідроелектростанціїї в м. Сендже - Республіка Екваторіальна Гвінея)

Координація роботи між планово-технічним відділом на об'єкті в РЕГ з технічним департаментом в Київському офісі з питань поставок. Обгрунтування потреби і підбір матеріалів та обладнання під завдання і технічну та кліматичну специфіку об'єкта, приймання даного обладнання на предмет відповідності. Складання плану закупівель і поставок на об'єкт враховуючи графік виконання будівельно-монтажних робіт і графік руху робочої сили. Контроль і аналіз залишків на складах об'єкта. Робота з підрядними організаціями з питань комплектації інструментом та обладнанням. Технічна підтримка комерційного департаменту у питаннях вибору постачальника обладнання та / або матеріалів. Спільно з інженером з охорони праці та техніки безпеки забезпечення об'єкта будівництва засобами індивідуального захисту.

Спеціаліст з закупівель, Керівник відділу матеріально-технічного забезпечення

з 11.2011 по 04.2014 (2 роки 5 місяців)
ТОВ "Власт-Буд", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Забезпечення об’єктів будівельними матеріалами та технічними засобами. Моніторинг ринку будматеріалів та послуг. Аналіз співвідношення «ціна-якість» по виробниках. Укладання договорів з постачальниками, контроль кількості та якості. Контроль заборгованості і робота по завершенню її в терміни, згідно звітного періоду. Ведення документації та внутрішньої звітності матеріальних цінностей та коштів, що стосуються сфери діяльності. Контроль за станом електроінструменту, своєчасний ремонт та обслуговування.
Організація роботи вантажного транспорту, спецтехніки, планування маршрутів.

Директор з виробництва

з 07.2010 по 11.2010 (4 місяці)
ЗАТ "Київська міжобласна спеціальна науково-реставрвційна проектно-виробнича майстерня", Київ (Реконструкція та реставрація пам'яток архітектури, нове будівництво, надання транспортних і складських послу)

Повсякденне керівництво, контроль і безпосередня участь у вирішенні виробничих і технічних завдань діяльності підприємства, координування та планування роботи служб та відділів. Освоєння та організація нових технологічних процесів. Організація ремонту основного технологічного і складського обладнання, транспорту, з впровадженням системи постійного моніторингу його справності. Контроль за здійсненням необхідних заходів з техніки безпеки, охорони праці.

Спеціаліст з закупівель, Керівник відділу матеріально-технічного забезпечення.

з 02.2005 по 06.2010 (5 років 4 місяці)
ДП ЗАТ «КМСНРПВМ» Спеціальна науково-реставраційна проектна будівельно-виробнича майстерня №2», Київ (Реконструкція та реставрація пам'яток архітектури, нове будівництво)

Організація роботи відділу матеріально-технічного забезпечення по закупівлі будівельних матеріалів та постачання їх на об'єкти, складання графіків фінансування (забезпечення) об'єкта на період місяць, квартал. Моніторинг ринку будматеріалів та послуг. Аналіз співвідношення «ціна-якість» по виробниках. Укладання договорів з постачальниками матеріалів та послуг, контроль кількості та якості. Контроль заборгованості і робота по завершенню її в терміни, згідно звітного періоду. Ведення документації та внутрішньої звітності матеріальних цінностей та коштів, що стосуються сфери діяльності. Контроль за станом технічних засобів виробництва і електроінструменту, своєчасний ремонт та обслуговування.
Організація роботи вантажного транспорту (3-20 одиниць в день), спецтехніки (автокрани, екскаватори та др.спецобладнання), планування оптимальних маршрутів.

Освіта

Київський міжнародний університет цивільної авіації

Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності підприємства», кваліфікація інженер-економіст, Київ
Вища, з 1994 по 2000 (5 років 8 місяців)

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Windows

Додаткова інформація

Водійські права категорії: В, стаж більше 20 років, власний автомобіль

Чесність, лояльність роботодавцю, цілеспрямованість, комунікабельність, відповідальність, здатність до швидкого навчання і швидка реакція на зміни ринку, здатність самостійно приймати рішення, висока ступінь самоорганізації, аналітичні здібності, активна життєва позиція.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: