Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 квітня 2019

Олександр

Інженер-конструктор, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Пастухов Олександр Васильович

кв. 7, вул. Мазепи, 32, м. Рівне, 33028

тел. 26-32-39; [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

e-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Пропоную послуги інженера конструктора з розробки всіх видів проектів нестандартного обладнання. Бажано роботу творчу, з можливістю втілення тео-ретичних знань та багаторічного досвіду проведення науково-практичних дослі-джень торфів та їх властивостей.
Освіта вища технічна, кваліфікація гірничий інженер за спеціальністю «Те-хнологія та комплексна механізація розробки торфових родовищ».
З 1992 по2015 роки на кафедрі розробки родовищ та видобування корисних копалин Національного університету водного господарства та природокористу-вання (НУВГП) м. Рівне. З 2012 року навчаюсь в аспірантурі без відриву від ви-робництва при кафедрі розробки родовищ та видобування корисних копалин НУВГП.
З листопада 1983 року по червень 1984 року - інженер Київського філіалу проектного інституту Діпромісцевпром. В зв’язку з реконструкцією переведений до Українського проектного конструкторсько-технологічного інституту місцевої промисловості (УкрПКТІмісцевпром, м. Київ) на посаду інженера-конструктора ІІІ категорії відділу торфу. З липня 1985 року - інженер-конструктор ІІ категорії того ж відділу. З жовтня 1986 року - інженер-конструктор ІІ категорії сектору механізації виробництва з торфу та місцевих видів сировини КТО торфу і мінси-ровини НПО «Промтехкомплекс» у зв’язку з реорганізацією УкрПКТІмісцевп-ром. З листопада 1990 по травень 1992 - інженер-конструктор І категорії КТО №6 ОО «УкрПКТІпромтехкомплекс» (м. Київ).
З липня 2016 по квітень 2017 працював інженером-клсструктором ТОВ «БСТ» м.Острог.
Розробляв конструкторську документацію для лінії підготовки вугілля Зам-глайського ТБЗ, агрегату температурного контролю торфу АТК-1, устаткування попередження зависань торфу в технологічних трактах торфобрикетних заводів (ТБЗ), пресу для кипування морської трави, проекту механізації ручних робіт на Клесівському ТБЗ, установки з нанесення шлікеру на керамічну плитку, техноло-гічне обладнання заводів з виробництва біопалива тощо.
Вільно володію російською, англійською розмовляю, читаю, пишу, перек-ладаю з словником. Пройшов курс навчання «Оператор персонального комп’ютера». Маю навички програмування в Excel. Працюю в Компас 2D.
Про себе: відповідальний, пунктуальний, толерантний, комунікабельний проте принциповий. Можу працювати як у колективі, так і автономно. Спромо-жний до оволодіння новими навичками.
Поділюся всіма набутими знаннями і навичками отриманими в процесі роз-робки конструкторської документації для робочих проектів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: