Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Олег

Начальник управління, відділу матеріально-технічного забезпечення, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач господарчого відділу.Завідувач відділу експлуатації.

з 06.2020 по 07.2022 (2 роки 1 місяць)
Державна архівна служба України.Центральний державний архів - музей літератури і мистецва України., Київ (Державні організації)

Заступник начальника відділу організаціїї матеріально - технічного забезпечення.

з 07.2019 по 11.2019 (4 місяці)
Київський обласний центр зайнятості, Київ (Державні організації)

Організація матеріально - теїнічного забезпечення та відповідний контроль безперебійної роботи Київської обласної служби зайнятості.

Начальник управління матріально - технічного забезпечення.

з 09.1993 по 06.2016 (22 роки 9 місяців)
08.09.1993 – 07.2016рр. Національна Телекомпанія України, http://1tv.com.ua/ - державна установа, що здійснює мовлення державни, Киев (ЗМІ, медіа)

Обов’язки:
•Забезпечення служб матеріальними ресурсами, відповідальність за забезпечення роботи всіх служб НТКУ необхідними матеріальними ресурсами, такими як сировина, комплектуючі, матеріали для виробництва тощо. Планування, замовлення, прийом і придбання матеріальних цінностей.
•Системний облік продукції, відстеження руху матеріальних цінностей на складах НТКУ, складання статистичної звітності та оперативної інформації про придбані та використані матеріали. Ведення документації, реєстрацію внутрішніх переміщень матеріалів, складання звітів про наявність матеріалів на складах.
•Контроль видачі матеріалів, відповідальність за контроль видачі матеріалів зі складу основній діяльності підрозділам НТКУ відповідно до встановленої процедури та документообігу.
•Забезпечення ефективної взаємодії, співпраця з усіма структурними підрозділами НТКУ з метою забезпечення ефективної роботи в сфері матеріально-технічного забезпечення. Координація з відділами виробництва, логістики, бухгалтерії та іншими підрозділами НТКУ.
•Організація та координація проведення регулярних інвентаризацій на складах НТКУ, забезпечення належного ведення інвентаризаційних документів, контроль за відображенням реального залишку матеріальних цінностей, узгодження результатів з відділом бухгалтерського обліку та звітності.
•Аналіз ринку товарів, що виробляються підприємствами України та інших країн з метою оперативного забезпечення НТКУ матеріальними ресурсами. Вивчення ринку, визначення оптимальних постачальників, моніторинг цін та технічних характеристик товарів, участь у проведенні тендерів, укладання договорів з постачальниками.
•Активний пошук нових постачальників, взаємодія з ними, проведення торгів, укладання договорів з постачальниками, моніторинг цін та замовлення матеріалів для безперебійної виробничої діяльності НТКУ.
•Ведення детального обліку всіх матеріальних цінностей, що знаходяться на складах НТКУ, включаючи прийом, видачу, переміщення, перерахунок та інвентаризацію.
•Забезпечення безпечного проведення вантажно-розвантажувальних робіт, впровадження відповідних процедур та правил безпеки при виконанні робіт з вантажними операціями.
•Організація роботи складів, планування та координація, з метою забезпечення оптимальної ефективності та економії ресурсів, використання сучасних технологій та автоматизації.
Досягнення:
•Розробка та впровадження програм скорочення вартості закупівель.
•Успішна робота Управління в умовах скорочення бюджету.
•Значне збільшення бази постачальників, постійний моніторинг ринку постачальників та ціноутворення.
•Безперебійне забезпечення НТКУ матеріально-технічними ресурсами.
•Регулярне нагородження грамотами за відмінну роботу Управління.
Досягнення, зазначені в описі, свідчать про успішну роботу Управління матеріально - технічного забезпечення та складського господарства, зокрема в галузі закупівель та бюджетного планування.

Інженер

з 09.1992 по 09.1993 (1 рік)
Київський завод "Радіовимірювач", Київ (Машинобудування)

Освіта

НУКИМ

Спеціальність: «Менеджмент організацій». Кваліфікація: Менеджер-економіст., Киев
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 10 місяців)

КРМТ.

Радіотехника,прибори управлення., Київ
Середня спеціальна, з 1987 по 1992 (5 років)

Знання і навички

MS Word MS Office Користувач Internet Opera Mozilla Firefox Вища економічна освіта. • Знання правил і процедур закупівель,

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Харизматичний. Маю природні лідерські якості та здатність взаємодіяти з людьми на різних рівнях. Моя внутрішня харизма та спроможність вести комунікацію з ентузіазмом та впевненістю допомагають мені досягати результатів в роботі.
Уміння працювати в команді, аналітичний склад розуму, вміння розставляти пріоритети та високий рівень відповідальності можу управляти проектами, співпрацювати з командою та досягати результатів.
Комунікабельність, гнучкість та харизматичність , ведення переговорів, вирішувати конфлікти та забезпечувати високий рівень відповідальності у комунікаційних процесах.
Скрупульозність та висока працездатність, вирішення виникаючих питань, розв'язання можливих проблем, конфліктів чи інших викликів, пов'язаних з роботою матеріально – технічного забезпечення.
Захоплюсь спортом, зокрема граю в аматорський футбол, що розвиває командні навички, стресостійкість та відповідальність. Також захоплююсь іншими видами спорту, такими як настільний теніс, бокс, плавання.
Регулярно відвідую сауну, що сприяє підтримці фізичного та емоційного здоров'я.
Маю високий рівень відповідальності та скрупульозності в своїй роботі. Вмію розставляти пріоритети, організовувати свій час та виконувати роботу в строк і відповідно до встановлених технологічних завдань.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: