Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 червня 2019

Татьяна

Завідуючий господарством, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
64 роки
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Дистанційно, Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Одружена
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Посада: адміністратор, офіс-менеджер, завідуючий господарством.
Мета: розкрити свій професійний потенціал. Досвід роботи;
1977-1992 - Баштанський Райагробуд - майстер участку, норміровщик, інженер по праці та заробітної плати, інженер виробничо-технічного відділу.
1992 -1995 - Баштанський Пенсійний фонд –спеціаліст 1 категорії, згідно конкурсу.
1995-1997 - Баштанський РАЙНО- бухгалтер-касир.
1997-2008 - Магазин "Геліос" старший продавець-бухгалтер.(продовольча група фасовані та вагові чаї, очищена вода, канцтовари).
2008-2012 - Департамент житлово-комунального господарства м. Миколаїв - головний спеціаліст відділу з контролю за експлуатацією житлового господарства та роботою житлово-експлуатаційних підприємств управління з експлуатації та реформування житлового господарства згідно конкурсом.
2009-2013 - Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради. Призначена переведенням на посаду спеціаліста I- категорії відділу з впровадження нових форм управління ЖКГ та роботи ОСББ управління інвестицій, координаційної роботи з ОСББ, ОСН та перспективного розвитку ЖКГ. .
2013-2017 - Управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, Обласна бібліотека для дітей ім. В. Лягіна – провідний інженер, начальник технічного відділу.
Обов’язки: техніка безпеки,охорона праці, цивільний захист, військовий облік, підготовка до зимового періоду будівлі управління та підзвітних закладів районів області та міста,пуск тепла, проведення капітальних та поточних ремонтів, впровадження і розробка інвестиційних проектів, звітна інформація, складання договорів з підприємствами, які надають комунальні послуги та звітність, координаційна робота з технічним персоналом, електриком, сантехніком, забезпечення управління канцтоварами, чистою водою та інше. 2017- Призначена головним спеціалістом управління житлово-комунального господарства
відділу з надання послуг та реформування ЖКГ, на конкурсній основі.
2017- Компанія «Еко-Стар» - менеджер по рекламі (віддалена), ПГС-ЮГ –бухгалтер (віддалена).
Обов’язки: технічний контроль в сфері будівництва, вела контроль щодо підготовки до зимового періоду житлового фонду міста, за експлуатацією житлового господарства та роботою житлово-експлуатаційних підприємств управління, проведення капітальних та поточних ремонтів, впровадження і розробка інвестиційних проектів, звітна інформація, координаційна робота з ОСББ, ОСН та їх створення.
Набула навики: своєчасного і якісного відпрацювання документів, заключення договорів, ведення ділових переговорів, розробка іноваційних проектів, координація роботи технічних працівників щодо ефективної роботи управління, навчилася виявляти та усувати проблеми пов’язані з роботою комунальних служб, освоїла нові форми управління та роботи в команді. Освіта: 01.09.1975-01.03.1978 - Миколаївський сільськогосподарський технікум, факультет ПГС - промислове та цивільне будівництво, здобула спеціальність технік-будівельник. Одеський ІБІ факультет ПГС 4-курси,інженер будівельник.
2009 - Міністерство промполітики України Південна академія підвищення кваліфікації кадрів м. Миколаїв. Кваліфікація за курсом "Ефективне сучасне управління в галузі житлово-комунального господарства"- управитель.
Вміння та навики: досвідчений користувач ПК, (Ekcel, Word, Skype, Microsoft Office, Microsoft Рower poi, СлайдШоу PRO,Фотошоп,інтернету, програми 1С Бухгалтерія. Знання оргтехніки (міні-атс, ксерокс, факс, принтер, сканер), української, російської та англійської мови зі словарем. Додаткова інформація: впевнена в собі, коммунікабельна, пунктуальна, відповідальна.

Схожі кандидати

Завідувач господарства
Умань, Дистанційно

Завгосп
10000 грн, Вінниця, Дистанційно

Управляющий домом, завхоз
Миколаїв, Дніпро , ще 5 міст

Заведующий хозяйством, управляющий филиалом
12000 грн, Миколаїв

Помощник руководителя, консультант, завхоз
14000 грн, Попільня, Фастів, Дистанційно

Завідуючий господарством
5000 грн, Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: