Альона
Керівник ресторану
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4137068/
Досвід роботи
Керівник ресторану
з 06.2025 по 09.2025
(4 місяці)
Henri, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Провела повну реструктуризацію роботи кав’ярні після ребрендингу у ресторанний формат
Забезпечила зростання товарообігу вже з другого місяця роботи завдяки впровадженню ефективних інструментів продажів і навчання персоналу
Організувала системне навчання офіціантів і баристів: техніки продажу, сервісні стандарти, комунікація з гостем
Ініціювала та реалізувала вихідні тематичні події (вечори з мангал-меню, сезонні коктейлі, гастроакції), що суттєво підвищили середній чек і відвідуваність
Впровадила нове програмне забезпечення (облік продажів, складський і бухгалтерський контроль), налаштувала звітність і переобліки
Підтримувала стабільну роботу закладу, контроль якості сервісу та кухні, аналіз показників ефективност
Як результат, підвищення товарообігу закладу, стабілізація внутрішніх процесів, створення чіткої системи управління і звітності.
Консалтинг
з 12.2024 по нині
(1 рік)
Фоп Калінчук А.І., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Надання консультацій з відкриття проектів
Керівник ресторана
з 10.2023 по 10.2024
(1 рік)
Чорноморка, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття проекту зі старту
Набір персоналу, навчання стандартам обслуговування гостей, мотиваційна система
Робота за стандартами компанії
Фінансове планування, звітність перед інвесторами
Операційна діяльність ресторану
Допомога у відкритті інших проектів по Україні
Відрадження від компаніі
Консалтинг на відкриття ресторану
з 03.2023 по 09.2023
(7 місяців)
Ресторан «Млин», Білогородка (Київська обл.) (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття нового ресторану
Фін модель для власників
Формування замовлень на обладнання, посуд, інвентар
Пошук і навчання персоналу на етапі відкриття
Розробка чек листів
Налаштуваня ПО Syrve
Керівник міським кафе
з 01.2023 по 07.2023
(7 місяців)
SHALOM, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Вирішення адміністративно-організаційних питань
Фінансове планування і контроль за виконанням
Підвищення прибутку закладу
Набір, адаптація, навчання та контроль роботи з персоналом
Контроль інвентарізації усіх підрозділів ресторану
Робота з відгуками гостей
Керівник Бар-ресторан
з 09.2019 по 11.2022
(3 роки 3 місяці)
Бар-ресторан ZWEIG, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль на етапі будівництва та ремонтних робіт, співпраця з дизайнером проекту та архітектором
Погодження та закупівля барного, кухонного обладнання, посуду, елементів декору
Фінансова звітність інвесторам проекту (на етапі будівництва та щомісячні звіти), формування цін, нарахування заробітної плати
Контроль налагодження операційної системи управління закладом
Вирішення адміністративно-організаційних питань
Набір персоналу, навчання, проведення зборів, спілкування з персоналом, система мотивації
Контроль інвентарізацій кухонної продукції, барної продукціі, посуд
Спілкування з гостями закладу
Контроль роботи закладу кожного дня
Керівник ресторану
з 07.2018 по 01.2019
(7 місяців)
Фіш бар "Риба-Пила", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Тестування та запуск кухоного обладнання, вентиляції, музичного обладнання, програмне забезпечення і т.п
Управління та розподіл обов’язків між персоналом ресторану, їх набір, навчання, оформленння
Прийом та інвентаризація материальних активів підприємства
Контроль щомісячної інвентаризації кухоної, барної продукції
Рішення админістративно-організаційних питань, пов’язаних з функціонуванням ресторану
Контроль закупівлі та аналіз ринкових цін
Зниження витрат (харчування штату, розвезення персоналу, хоз. товари)
Органиіація заходів у ресторані (банкети, фуршети), а також віїздне кейтерингове обслуговування
Організація та участь в розробці меню, впровадження нових позицій.
Спілкування з гостями (зворотній зв'язок, побажання, перетензії)
Консалтинг відкриття ресторану
з 08.2017 по 02.2018
(7 місяців)
ТОВ "РЕСТА+" Бар NORMAL, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Участь у будівництві та запуску нового проекту БЦ «Торонто», ресторан-бар «NORMAL»
контроль будівництва в приміщенні
підбір, розстановка згідно з планом, підключення та тест кухоного обладнання
підбір, навчання персоналу
підбір та замовлення посуду, інвентарю
Співвласник/партнер компанії, директор
з 03.2016 по 08.2017
(1 рік 6 місяців)
ТОВ "Флай Кейтеринг", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Компанія виграла тендер на забезпечення харчуванням пасажирів економ та бізнес класу, бортпровідників та пілотів
Розробка та постійне оновлення меню
Поліпшили якість харчування на борту (отримували позитивні відгуки від пасажирів та персоналу авіакомпанії)
Керівник ресторану
з 09.2011 по 08.2017
(6 років)
Ресторан "SAUVAGE", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з «0»
контроль будівельних робіт, аналіз та погодження кошторисів з інвестором, проведення тендерів на закупівлю кухонного обладнання та інвентарю, ресторанного посуду, текстилю тощо.
Тестування та запуск кухонного обладнання, вентиляції, музичного обладнання, програмного забезпечення тощо.
Підбір та навчання персоналу.
Прийом та інвентаризація матеріальних активів підприємства.
Контроль закупівлі та аналіз ринкових цін
Надання фінансової звітності інвестору
Складання та контроль видатків щомісячного бюджету
Відкриття та запуск бару «SAUVAGE» у ВІП Терміналі аеропорту «Жуляни»
Ресторан «MATISSE» Київ
Відкриття ресторану з «0»
Контроль будівельних робіт, аналіз та погодження кошторисів з інвестором, проведення тендерів на закупівлю кухонного обладнання та інвентарю, ресторанного посуду, текстилю тощо
Тестування та запуск кухонного обладнання, вентиляції, музичного обладнання, програмного забезпечення тощо
Підбір та навчання персоналу
Лютий 2008 – Вересень 2011гг.
ТОВ «Пані Анелє», Ресторан «Эгоїст»
Адміністратор ресторану
контроль роботи персоналу (офіціанти, прибиральниці, мийка, бармени, хостес, охорона)
Зустріч та розміщення гостей
Прийом та організація банкетів, фуршетів, прес-конференцій
Робота із системою R-Keeper.
Навчання персоналу
робота з касовим апаратом
Інвентаризація
Планування та замовлення посуду, госп.продукції для ресторана
Вирішення конфліктних ситуацій
Лютий 2004 – Лютий 2006гг.
ТОВ «Пані Анелє», Ресторан «Эгоїст»
Офіціант
Прийом замовлення та обслуговування гостей
Сервірування столу відповідно до встановлених стандартів
Знання меню, основних та сезонних страв, напоїв
Консультування гостей ресторану щодо особливостей страв та напоїв
Вжиття заходів щодо вирішення проблем, що виникли у клієнта, у межах своєї компетенції
Надання рахунку та розрахунок гостей
оформлення щоденної звітності
Проведення інвентаризації посудом
Квітень 2002 – Веренесь 2003 гг.
ТОВ «Скайларк Сервис»
Менеджер по работі с клієнтами
Обдзвон і пошук потенційних клієнтів
Складання кошторисів та програм тренінгу
Складання меню для кава-брейків
Пошук місць для проведення кава-брейків
Супровід та забезпечення груп, що проходять навчання
Серпень 2011 – Березень 2002гг.
ТОВ «Літа-Авант»
Продавець-консультант
Прийом та викладення товару
Інвентаризація товру
консультування покупців
робота на касі та касова звітність
Продаж товару
Лютий 2001-серпень 2001гг.
ТОВ «Воскресенка»
Адміністратор салону краси
координація роботи співробітників салону
Прийом дзвінків та запис клієнтів
Консультація клієнтів щодо послуг салону
Контроль справності роботи устаткування
Контроль наявності необхідних засобів для повноцінної роботи салону
Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами
ведення та розрахунок заробітної плати співробітників
Освіта
МАУП
Управління персоналом економіка праці, Київ
Вища, з 2008 по 2010 (2 роки)
Управління персоналом та економіка праці, Київ
Вища, з 2008 до 2010 (1 рік 8 місяців)
2008 рік. Міжрегіональна Академія управління Персоналом. Спеціальність - Управління персоналом та економіка праці
2006 рік. Київський Інститут Економіки, Туризму та Права. Спеціальність – економіка підприємства. Бухгалтерський облік, аналіз та аудит
2001 рік. Київський Коледж Економіки, Туризму та Права. Спеціальність - Бухгалтерський облік та аудит
Додаткова освіта та сертифікати
Курс О. Мусатова «Основи управління рестораном»
2021
Києво-Могилянська Бізнес Школа. Тренінг «Місце цифрової комунікації у маркетинговій та бізнес-стратегії»
2016
Києво-Могилянська Бізнес Школа. Тренінг «Перезавантаження для топів. Нова система координат»
2014
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- MS Office
- Користувач Internet
- MS PowerPoint
- MS Outlook
- Internet Explorer
- MS Access
- Opera
- Mozilla Firefox
Знання мов
Англійська — початковий
Рекомендації
Ядловский Владимир Александрович
Співвласник, Sauvage
Додаткова інформація
Загальний досвід роботи керівником 14 років, маю досвід керування в закладах преміум формату. Від етапу створення і відкриття проекту, до налагодження всіх процесів роботи, підвищення ТО закладу, робота на результат, досягнення поставленої мети, вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася, і самостійно приймати рішення, відповідальність
Наявність прав категорії "В", особистий автомобіль, готова до відряджень