Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 липня 2017

Вікторія

Ассистент руководителя, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Житомир, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Асистент кафедри менеджменту та адміністрування

з 03.2017 по 06.2017 (3 місяці)
Житомирський державний університет імені Івана Франка, Житомир (Освіта, наука)

проведення практичних занять фахових дисциплін напряму підготовки "Менеджмент", "Маркетинг" (управління проектами, економіка праці та соціально-трудових відносин)

Асистент кафедри соціальних технологій

з 09.2015 по 06.2017 (1 рік 9 місяців)
Житомирський державний університет імені Івана Франка, Житомир (Освіта, наука)

проведення практичних занять фахових дисциплін напрямку підготовки "Соціальна робота" (ґендерна педагогіка, соціально-педагогічне консультування", організація роботи "Телефону Довіри")

старший лаборант кафедри соціальних технологій

з 10.2014 по нині (9 років 6 місяців)
Житомирський державний університет імені Івана ФФранка, Житомир (Освіта, наука)

ведення документації кафедри;
збір інформації та підготовка звітної документації;
організація та проведення профорієнтаційних та соціальних заходів;
виконання доручень завідувачки кафедри.

Освіта

Житомирський державний університет імені Івана Франка

ННІ педагогіки Спеціальність Управління навчальним закладом (ОС Магістр), Житомир
Вища, з 2015 по 2017 (1 рік 9 місяців)

Рівень кваліфікації: здатність розв'язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми у певній галузі професійної діяльності.

Диплом магістра з відзнакою.

Житомирський державний університет імені Івана Франка

Соціально-психологічний факультет, спеціальність Соціальна педагогіка Спеціалізація: соціальний супровід сім'ї та дитячих будинків сімейного типу (ОКР Спеціаліст), Житомир
Вища, з 2013 по 2014 (9 місяців)

Житомирський державний університет імені Івана Франка

Соціально-психологічний факультет, напрям підготовки: Соціальна педагогіка (ОКР Бакалавр), Житомир
Незакінчена вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Школа гендерної рівності Центр ґендерної освіти ЖДУ ім.І.Франка

2011, 10 тренінгових занять

Курси консультантів Телефону Довіри при Студентській соціальній службі для молоді ЖДУ ім.І.Франка

2011, 10 місяців

Intel «Навчання для майбутнього» з використання інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні навчальних предметів

2011, 64-годинний курс

тренінгова програми «Формування толерантності до представників етнічних та меншинних груп населення через просвіту студентів"

40-годинний курс

«Школа демократичної дії» організована МГО "Сучасний формат" за підтримки Фонду сприяння демократії

лютий-квітень 2014

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Практичний досвід роботи з волонтерської організації, тренінгової та консультаційної роботи, досвід роботи в середовищі Windows.

Додаткова освіта:
9-13.11.2016 р. – семінар з питань поширення портфоліо молодіжної роботи Ради Європи та визнання молодіжної політики в Україні, який проводився в межах Рамкової програми співробітництва Міністерством молоді та спорту України і Радою Європи у сфері молодіжної політики на 2016-2020 рр. за підтримки Міністерства молоді та спорту України спільно з Молодіжним Департаментом Ради Європи за участі Всеукраїнської організації молодіжного співробітництва «Альтернатива-В».
14-17.07.2016 р. – Літня Школа взаєморозуміння та молодіжного лідерства в рамках проекту «Молодь Об’єднує Україну», який виконується Українською Студентською Спілкою у партнерстві з ВМГО «Молодий Рух» за підтримки Федерального міністерства закордонних справ на основі рішення Бундестрагу Федеральної Республіки Німеччина через представництво Фонду Ганса Зайделя в Україні.
11-13.11.2015 р. – «Тренінг для мультиплікаторів з освіти в сфері прав людини в Інтернеті», який проведено Всеукраїнською громадською організацією «Українська асоціація міжнародного права», ЛОМО «Старт» та Інтернет Асоціацією України за підтримки Офісу Ради Європи в Україні.
3-7.11.2014 р. – Всеукраїнський тренінгів курс на основі посібника «Компас» для молодіжних тренерів щодо освіти з прав людини та вирішення конфліктів, який був організований Молодіжним департаментом Ради Європи у співпраці з Міністерством молоді та спорту України.
24-25.10.2014 р. – тренінгів курс «Ефективний менеджмент волонтерських програм» за підтримки Ресурсного Центру ГУРТ.
12-14.09.2014 р. – тренінгові програма в рамках проекту «Популяризація питань з попередження насильства щодо жінок дівчатами-лідерками серед своїх однолітків» за підтримки УЖФ.
29.05.-02.06.2014 р. –5-денна школа посилення організаційної спроможності в рамках молодіжної програми «Перший крок до успіху» за підтримки УЖФ.
9-15.12.2013 р. – навчальний курс для мережі мультиплікаторів з питань участі молоді, освіти в області прав людини, розробки та реалізації молодіжної політики України, який був організований Молодіжним департаментом Ради Європи у співпраці з Міністерством молоді та спорту України.
09-11.2013р. – участь у навчальному курсі проекту «Розширення участі жінок у прийнятті рішень та соціально-економічному розвитку м. Житомира» за підтримки Асоціації міст України, Федерації канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Уряду Канади.
23-24.11.2013р. участь у тренінговій програмі «Міжнародні механізми захисту прав меншин як інструмент адвокації» організованої Проектом «Без Кордонів» ГО Центр «Соціальна Дія» в рамках проекту «Мережа Меншин Східного Партнерства».
9-10.11.2013р. участь у семінарі «Робота з законопроектами у галузі прав людини: можливості для громадського впливу» (організатори Центр громадських свобод).
Вересень-листопад 2013 р. – ІІ Всеукраїнська школа груп самодопомоги за підтримки Ресурсного Центру ГУРТ.
24.10.2013 р. – семінар Міжнародні стандарти правового захисту права на свободу мирних зібрань (Міжнародний фонд Відродження).
26-27.09.2013 р. – тренінгова програма «Ефективні комунікації у проведенні інформаційно-просвітницьких кампаній з питань планування сім’ї та репродуктивного здоров’я».
05-10.11.2012 р. – Тренінг для тренерів та мультиплікаторів з питань освіти в області прав людини в Україні організованого молодіжним департаментом Ради Європи у співробітництві з Державною службою молоді та спорту України за підтримки Міністерства Закордонних Справ Норвегії.
6-8.08.2011 р. – Школа молодого лідера «Толерантність української молоді – запорука демократії» зі підтримки Інституту політичної освіти.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: