Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 липня 2017

Сергій

Редактор, 22 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

редактор

з 09.2009 по нині (14 років 7 місяців)
Українська інформаційна служба, Київ (внутрішньо українська та міжнародна медіадіяльність, робота з діаспорою)

організація прес-конференцій, створення інформаційних приводів, пошук партнерів, написання інформаційних запитів та підготовка іншої документації, написання та редагування матеріалів. Також фактично виконував також функції прес-секретаря Генерального Секретаря Світового Конгресу Українців Стефана Романіва та заступника головного редактора всеукраїнського видання «Шлях Перемоги»

Освіта

Київський національний університет імені Шевченка

Історичний, історія, Київ
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Радник Міністра освіти і науки України (2014-2016 рр.), помічник народного депутата, секретар депутатської групи з міжпарлапентських зв’язків між Україною та Латвією, Директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД, Прес-секретар Координаційного центру допомоги учасникам АТО та їх сім’ям, заступник голови київської організації Всесвітнього Руху Патріотів України, фундатор ГО «Асоціація молодіжних громадських ініціатив та організацій» та всеукраїнської газети «Говорить Донбас». (дану діяльність виконував або виконую на громадських засадах). Автор понад 1000 публікацій в українських та закордонних виданнях.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: