Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 30 серпня 2019

Оксана

Керівник, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Долина

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Асистент комерційного директора

з 12.2011 по 10.2017 (5 років 10 місяців)
Копійочка, Долина (Роздрібна торгівля)

. Здійснювала управління діяльністю ввірених магазинів Мережі «Копійочка», спрямованою на забезпечення отримання прибутку та орієнтованою на якісне обслуговування покупців.
Забезпечувала ознайомлення та дотримання працівниками магазинів правил внутрішнього трудового розпорядку, стандартів роботи Мережі та стандартів обслуговування.Забезпечувала магазини персоналом належної кваліфікації, забезпечувала проходження та контролювала результати адаптації новоприйнятих керівників магазинів.
Організовувала та контролювала дотримання працівниками магазинів касової дисципліни, вимог щодо зберігання товарів, обладнання, оргтехніки, первинних документів та стандартів обслуговування, правил та культури торгівлі, порядку розрахунків з покупцями, оформлення цінників на товари з урахуванням реквізитів і т.ін..
Слідкувала за раціональним використанням магазинами торговельних площ та своєчасним забезпеченням їх торговельним і технологічним обладнанням відповідно до рекомендованих норм та вимог щодо охорони праці, захисту навколишнього середовища, протипожежного захисту, санітарних правил.
Проводила моніторинг конкурентів, опитування покупців, інші маркетингові заходи, відповідала за правильне розміщення в магазинах друкованих або інших рекламних носіїв (листівок, радіо-роликів, плакатів, та ін.).
Доводила до відома підлеглих працівників накази, розпорядження, стандарти, інструкції керівництва фірми та керівництва магазинів, що стосуються їх роботи та контролювала їх виконання.

Освіта

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

Педагогічний факультет, Долина
Вища, з 2010 по 2011 (10 місяців)

Попередньо диплом бакалавра отримала в Коломийському педагогічному коледжі за спеціальністю початкове навчання, виховна робота.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Adobe Photoshop Internet Explorer Email Outlook Express MS Access Opera Mozilla Firefox Графічні редактори Продаж MS Paint WordPad 1С:Торгівля і склад Express

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Пройшла тренінги:
"Управління часом. Особиста ефективність", "Підбір персоналу","Техніка продаж"

Комунікабельна, швидко навчаюсь новому, цілеспрямована і наполеглива. Орієнтована на результат.

Схожі кандидати

Керівник
50000 грн, Долина, Івано-Франківськ

Керуючий
Долина, Івано-Франківськ, Калуш

Операційний, виконавчий директор, керівник підприємства
30000 грн, Долина, Івано-Франківськ , ще 6 міст

Головний бухгалтер, заступник керівника
20000 грн, Долина, Івано-Франківськ

Керівник магазину, заступник керівника
Долина, Калуш , ще 2 міста

Начальник виробництва
Долина, Івано-Франківськ , ще 2 міста

Усі схожі кандидати