Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 серпня 2017

Кирило

Шеф-повар, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

шеф-повар

з 03.2017 по нині (7 років 1 місяць)
Старый Таллинн, Славутич (Готельно-ресторанний бізнес)

-Підвищення кваліфікації закладу (Якість, стиль, рівень кухні, меню);
-Організація роботи кухні;
-Формування ефективної команди кухарів, навчання персоналу;
-Здійснення і розробка повноцінного меню; нормативно-технологічної документації;
-Співпраця з постачальниками, контроль якості постачання товару до закладу;
-Обслуговування та організація: банкети, дні народження, весілля, корпоративи, приватні вечірки;
-Контроль якості готової продукції;
-Гарна комунікабельність з гостями під час сервісу;
-Ведення переобліку / Інвентаризація. Контроль та підтримання чистоти і санітарних норм.

Шеф-кондитер

з 02.2017 по 06.2017 (4 місяці)
Готельно-ресторанний комплекс «Чабани», Киев (отель /ресторан)

-Організація роботи кондитерського цеху;
-Розробка меню десертів відповідаючи контингенту та побажань керівництва;
-Співпраця з постачальниками, контроль якості постачання товару до закладу;
-Виробництва тортів будь-якої складності на замовлення;
-Контроль якості готової продукції;
-Ведення переобліку / Інвентаризація. Контроль та підтримання чистоти і санітарних норм;
-Навчання стажистів.

Шеф-кондитер

з 04.2016 по 03.2017 (11 місяців)
Ресторан «Меланж», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Розробка нових десертів різної складності по сезону;
-Виробництво тортів будь-якої складності;
-Робота з шоколадом, темперування, кондитерські вироби, цукерки;
-Контроль якості готової продукції;
-Ведення переобліку / Інвентаризація. Контроль та підтримання чистоти і санітарних норм;
-Навчання стажистів.

Кондитер

з 03.2014 по 04.2016 (2 роки 1 місяць)
Ресторан «Меланж», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Виробництво тортів будь-якої складності;
-Виробництво десертів на замовлення;
-Ведення переобліку / Інвентаризація. Контроль та підтримання чистоти і санітарних норм;
-Робота з шоколадом, темперування, кондитерські вироби, цукерки;
-Виробництво н/ф згідно меню.

Кондитер

з 12.2013 по 02.2014 (2 місяці)
Fairmount Grand Hotel, Киев (отель/ресторан)

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет

Харчові технології та інженерія, Киев
Незакінчена вища, з 2014 по 2017 (2 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

-Знання французької, італійської, європейської кухні, кошерне харчування, харчування для веганів;
-Розробка меню різної складності;
-Навчання та керування персоналом ;
-Контроль за якістю роботи, продуктів, відповідальність за робочий процес;
-Створення, розробка, калькуляція технологічних карт;
-Ведення нормативно-технологічної документації;
-Підбір кухонного обладнання та інвентарю, оптимальне розташування на кухні, з огляду на «КПД»;
-Впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-Постійний моніторинг постачальників (найкраща якість за приємну ціну)
-Проведення майстер-класів;
-Впевнене знання ПК, програми: Word 2013-2016, Excel 2013-2016, 1C, SQL, R-Keeper;
-Англійська мова: рівень – intermediate;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: