Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 вересня 2019

Марія

Преподаватель украинского и английского языков

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

преподователь

з 09.2014 по нині (9 років 7 місяців)
Донецкий национальный университет, Винница (Освіта, наука)

Викладач Донецького національного університету імені Василя Стуса (кафедра теорії та історії української і світової літератури). Маю трирічний досвід викладання лінгвістичних та літературознавчих дисциплін у школі «Юний філолог» при ДонНУ імені Василя Стуса. Є членом приймальної комісії філологічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса, співавтором завдань університетського етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка. Голова Ради молодих учених філологічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса.

Освіта

Донецкий национальный университет

Филологический, Винница
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Автор численних наукових статей, присвячених актуальним питанням літературознавства. Маю 8-річний досвід репетиторської роботи. Під час занять застосовую особистісно-орієнтований підхід, що сприяє поглибленому вивченню та швидкому засвоєнню матеріалу, розвитку критичного мислення, дослідницьких умінь та навиків. Маю численні методичні розробки, які активно впроваджую у процес навчання. Під час занять використовую авторські посібники, розроблені з урахуванням індивідуальних можливостей учнів. Методи, що застосовуються під час навчання, спрямовані не лише на формування теоретичної бази, але й на розвиток творчих здібностей, що є особливо важливим для написання твору ЗНО. Мої учні покращують рівень навчальної успішності, 90% з них демонструють високі результати при складанні ЗНО і ДПА, стають студентами провідних українських та зарубіжних вишів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: