Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 лютого 2024

Володимир

Адвокат, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний університет ДПС України

Юридичний, Київ
Вища, з 2004 по 2008 (4 роки)

Адвокат з 2017 року

Знання і навички

Досвід роботи більше 15 років

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

МЕТА: заміщення вакантної посади начальника юридичного департаменту (очікуваний рівень заробітної плати 25 000 грн. ).
ОСВІТА
У травні 2017 року отримав свідоцтво адвоката.
У 2008 році здобув другу вищу освіту (з відзнакою) закінчив юридичний факульткет Національного університету державної податкової служби України за спеціальністю "правознавство, правоохоронна діяльність", отримав спеціальність юриста.
У 1996 році успішно закінчив Харківський фінансово-економічний коледж (з відзнакою), отримав спеціальність бухгалтер – фінансист.
1988-1993 навчання в Київському технологічному інституті харчової промисловості, після закінчення отримав вищу освіту за спеціальністю інженера-технолога харчової промисловості.
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
З листопада 2013 по теперішній час – головний юрисконсульт в ТОВ «Строй Центр» вирішення спорів по адміністративним, господарським та цивільним справам (сума виграних спорів у суді становить понад 35,2 млн. грн., у т.ч. по податковій 28,5 млн. грн.), внесення змін до статутних документів, відкриття нових КВЕД, оформлення договорів, у т.ч. і ЗЕД, (юридична практика понад 5 років) та економічна безпека підприємства (перевірка підприємств по ДПІ на предмет можливих ризиків).

Напрямок діяльності (посадові обов’язки):
Підготовка документації для участі в тендерах, здійснення захисту і представництво в органах дізнання, слідства, суду, у кримінальних, цивільних, адміністративних справах, справи про розподіл майна, про позбавлення батьківських прав; представлення законних інтересів і реалізація прав клієнта в усіх органах державної влади і управління, в усіх організаціях, підприємствах і установах, в стосунках з фізичними і юридичними особами; складання документів правового характеру, роз'яснення і консультації, з правових питань; складання і подання до суду позовних заяв, скарг, клопотань і інших процесуальних документів, пред'явлення виконавчого листа; отримання копій судових рішень, постанов і інших документів, які є у справі, участь в судових засіданнях. Реєстрація та перереєстрація підприємств, відкриття нових (зміна старих) КВЄДів, внесення змін в статутні документи підприємства.
Контроль за відповідністю вимогам законодавства проектів, наказів, інструкцій, положень та інших актів правового характеру, з питань інвестиційно-будівельної діяльності, які готуються на підприємстві.
Підготовка висновків з правових питань, які виникають у процесі діяльності підприємства та інших підприємств, установ, організацій – клієнтів підприємства в області інвестиційно-будівельної діяльності.
Підготовка договорів у сфері ЗЄД.
Відкриття нових торгових точок та реєстрація РРО в органах ДФС.
Методичне керівництво правовою роботою на підприємствах, установах та організаціях – клієнтах підприємства у договірній та позовній роботі в сфері інвестування та будівництва.
Представництво інтересів в судах.
Договірна робота (складання договорів купівлі – продажу, поставки, найму, оренди, підряду, договорів доручення, позики, застави, зберігання, тощо)Підготовка звернень, претензій, скарг, позовів, тощо.Складання процесуальних документів.
Взаємодія з державними та правоохоронними органами.
Надання усних та письмових консультацій з юридичних питань, надання усних і письмових довідок щодо законодавства.
Складання заяв, скарг та інших документів правового характеру.
Представництво інтересів замовників у державних органах, підприємствах, установах, об‘єднаннях та організаціях.
Ведення претензійно позовної роботи по матеріалам замовників.
Приватна адвокатська практика.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Маю достатній досвід роботи на керівних посадах понад 10 років. Маю практичний досвід роботи по захисту інтересів платників податків, підготовці позовних заяв по банкрутству, господарських та адміністративних справах понад 5 років. Маю широке коло друзів серед працівників Державної фіскальної служби України (отримання різного рівня інформацій та консультацій), маю досвід роботи по проведенню семінарів, нарад, круглих столів і тому подібне. Маю практичний досвід роботи по проведенню аналітичної роботи (аналіз результатів, внесення змін до нормативних документів), підготовці договорів різного рівня складності, у т.ч. і у сфері ЗЄД.
За характером спокійний, урівноважений, свої погляди відстоюю активно та аргументовано, володію організаторськими здібностями, вмію аналізувати та логічно мислити, доброзичливий, комунікабельний. Шкідливих звичок не маю.
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Вільно володію російською мовою, вивчаю іспанську та англійську мови. Рідна мова – українська.
Маю практичний досвід роботи з комп’ютером.
Неодноразово нагороджувався грамотами та нагрудними знаками за бездоганну службу в податковій міліції.
Маю власний автомобіль та права водія кетегорії «А», «В», «С», досвід керування автомобілем більше 25 років.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: