Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 березня 2024 PRO

Оксана

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Судова Вишня

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 11.2015 по 12.2022 (7 років 1 місяць)
ТзОВ "Медичний центр "Євроклінік", Львов (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

направлення пацієнтів на проведення обстежень з регулюванням потоку пацієнтів шляхом забезпечення позачергового прийому, та ведення необхідної медичної документації; здійснення операції по прийому, обліку, видачі та зберігання грошових коштів і цінних паперів з обов'язковим дотриманням правил, що забезпечують їх збереження, ведення на основі прибуткових і витратних документів касової книги, звірка фактичної наявності грошових сум і цінних паперів з книжковим залишком.

Помічник санітарного лікаря та лікаря-епідеміолога

з 03.2007 по 05.2016 (9 років 2 місяці)
Державна санітарноепідеміологічна служба м.Львів, Львов (дотримання вимог санітарного законодавства на обєктах, що надають послуги у сфері громадського харчування та торгівлі; лікувально-профілактичних закладах, навчальних закладах тощо)

Займаючи посаду помічника санітарного лікаря керуюся чинним законодавством України про охорону здоров’я та нормативно-правовими актами, що визначають діяльність закладів охорони здоров’я, санітарним законодавством, положеннями про державний санітарний нагляд. Виконуючи обов’язки помічника лікаря-гігієніста, здійснюю поточний санітарний нагляд за установами для дітей і підлітків (садочки, школи, ВУЗи, та ін.), комунальними (аптеки, перукарні), харчовими об’єктами (кафе, ресторани, магазини продуктової торгівлі), лікувально-профілактичними закладами(лікарні, поліклініки, стоматологічні клініки). Організовую і провожу роботу з питань пропаганди здорового способу життя, в тому числі серед декретованих груп населення. Веду медичну та обліково-звітну документацію, беру участь у підготовці та здачі місячних, квартальних та річних звітів, а також у складанні плану роботи на наступний рік. Дотримуюсь принципів етичних норм і принципів поведінки медичного працівника при виконанні своїх професійних обов’язків. Постійно удосконалюю свій професійний рівень.

Освіта

ЛНУ ім І.Франка

Біологічний, Львов
Вища, з 2007 по 2013 (5 років 9 місяців)

Львівський державний медичний коледж ім.А.Крупинського

Медико-профілактична справа, Львов
Середня спеціальна, з 2004 по 2007 (2 роки 6 місяців)

денна форма навчання, за спеціальністю "медико-профілактична справа", здобула кваліфікацію помічника санітарного лікаря та лікаря-епідеміолога, отримала диплом молодшого спеціаліста з відзнакою.

Додаткова освіта та сертифікати

Міжнародна школа медичної косметології

2016, 4 міс

Smart&Advanced, Professional sugaring school

2018р

Додаткова інформація

Особисті якості: комунікабельність, стресостійкість, креативність, відповідальність, пунктуальність, без шкідливих звичок.
Навички роботи з компютером: досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel,PowerPoint, ), навички роботи з Internet (MS Explorer, MozillaFirefox, Opera, Safari) і E-mail.
Знання мов: Українська – рідна; російська – вільно; англійська – базово .
Інтереси та захоплення: домашні тварини, спорт, мистецтво, дизайн.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: