Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 серпня 2022 PRO

Таня

Фітнес-тренер, хореограф для дошкільнят

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Дитячий хореограф

з 04.2018 по 02.2020 (1 рік 10 місяців)
"Sunny bunny ", Львів (дитсадок)

В мої обов'язки входило проводити заняття з ритміки, танців та гімнастики для дітей дошкільного віку, а також проведення відкритих уроків.

Тренер з дитячого фітнесу, дитячий хореограф

з 01.2018 по 12.2020 (2 роки 11 місяців)
ЄВРОСПОРТ, Львів (спорткомплекс)

В мої обов'язки, як педагога-хореографа входило проводити заняття з класичного танцювального мистецтва, сучасних танцювальних напрямків, гімнастики, стретчингу, а також постановка хореографій, для груп різних вікових категорій.
На тренуваннях з дитячого фітнесу, своїм головним обов'язком я рахувала - слідкувати за безпечною технікою виконання вправ, а також за дотриманням техніки безпеки, оскільки заняття з дітьми підлітками проводяться зтдодатковим інвентарем (гантелі, гриф, бодібар, фітбол тощо)
Ну і звичайно, після тренування в дітей повинен бути виключно позитивний заряд енергії, я стараюсь, щоб кожна дитина після моїх тренуваннь, насамперед полюбила себе і своє тіло .

Фітнес-тренер

з 11.2017 по 02.2018 (3 місяці)
"Ю-фіт", Винники (Краса, фітнес, спорт)

В мої обов'язки входило проводити групові заняття з body sculpt, для різних вікових груп. Також проведення персональних тренуваннь.

Дитячий хореограф

з 09.2017 по 09.2018 (1 рік)
"Спірограф", Львів (студія культури і мистецтв)

В мої обов'язки входило проводити заняття з класичного танцю, ритміки, гімнастики та сучасних танцювальних напрямків. Працювала з групами різних вікових категорій.

Освіта

ЛДУФК (інфіз)

Факультет педагогічної освіти, спеціальність - хореографія, Львів
Вища, з 2015 по 2021 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

наукова конференція «Молода спортивна наука України»

2021, 3 дня

четверта Міжнародна науково-практична конференція з хореографії

26-28 березня, 2019 року

Шоста Всеукраїнська науково-практична конференція "Педагогічні,психологічні та медико-біологічні аспекти хореографії та спорту"

2021, 25-26 березня

Всеукраїнська науково-практична конференція на тему "Тенденції розвитку хореографічного мистецтва на сучасному етапі"

27-28 квітня 2017

Знання і навички

Своїми тренуваннями, змушую людей прийняти та полюбити себе 🥰 Проводжу групові тренування Проводжу індивідуальні тренування Стретчинг

Додаткова інформація

Я горю тим ,чим займаюсь! Щодня ставати кращою версією себе та допомогти стати кращим іншим - моя головна ціль. Я легко знаходжу спільну мову з людьми. Маю великий досвід роботи з дітьми і тому для мене надважливо дотримуватися безпечних умов для тренувань. Я завжди ретельно пояснюю та перевіряю техніку виконання вправ.
Віддаю всю себе роботі, люблю знайомитись з новими напрямками, швидко навчаюсь. Комунікативна, комунікабельна, дисциплінована, пунктуальна.
Загалом, хочу, щоб люди з любов'ю ставились до себе і цього намагаюсь навчити на своїх тренуваннях, моя філософія не мучити себе щоденними виснажливими (не дієвими)тренуваннями та дієтами, а полюбити себе та своє тіло, і вже тоді з вдячності собі ,в кайф приходити до мене на тренування і ,нарешті, отримати той омріяний результат😉

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: