Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 серпня 2023 PRO

Дмитро

Головний інженер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний енергетик

з 10.2021 по 11.2022 (1 рік 1 місяць)
ТОВ «Буд Люкс», Київ (будівництво та експлуатація бізнес-центрів)

Супроводжував монтаж інженерних мереж під час реконструкції або будівництва нових бізнес-центрів. Проводив закупівлю відповідних матеріалів та послуг. Організовував обслуговування мереж водопроводу, каналізації, тепло-, електропостачання (у тому числі 3-х трансформаторних підстанцій) і відповідного обладнання, а також роботу твердопаливних котельнь 11-ти існуючих бізнес-центрів та офісних будівель. Здійснював контроль над роботою і станом енергопостачання об'єктів в цілому, приладів і засобів обліку. Вирішував виникаючі проблемні питання з інспектуючими організаціями. Готував та подавав пакети документів на отримання дозвільної документації у сфері водовикористання та водовідведення.

Головний інженер

з 06.2020 по 10.2021 (1 рік 4 місяці)
ТОВ «Тектон-Строй», м.Київ (Експлуатація об'єктів нерухомості)

Організація обслуговування будівлі та мереж водопроводу, каналізації, теплопостачання, електропостачання і відповідного обладнання Київської регіональної дирекції ПАТ "МЕГАБАНК". Планування регламентних робіт і звітність витрат на експлуатацію. Участь у прийомці об'єкта в експлуатацію після реконструкції. Визначення ціноутворення на послуги та ремонти. Взаємодія з підрядними організаціями, складання дефектних актів для визначення попередніх об'ємів робіт, підготовка договорів на проектні і підрядні роботи, перевірка і коригування проектно-кошторисної документації представленої підрядними організаціями, технічний нагляд за правильністю і якістю виконаних робіт, прийняття виконаних підрядними організаціями робіт і узгодження їх об'ємів. Взаємодія з енергопостачальними організаціями та комунальними службами м. Києва. Отримання необхідної дозвільної документації для експлуатації об’єкта нерухомості.

Начальник відділу головного енергетика, Департамент будівництва та експлуатації, Управління мережі

з 11.2018 по 05.2020 (1 рік 6 місяців)
ТОВ «Сільпо-Фуд» Fozzy Group, м.Київ (Роздрібна торгівля)

Обслуговування внутрішніх та зовнішніх мереж водопроводу, каналізації, електро-, тепло-, газопостачання і відповідного обладнання 295 об’єктів (магазини та офіси) компанії. Планування і звітність витрат на експлуатацію об'єктів підприємства. Контроль дотримання фінансової дисципліни (бюджет, дебіторська заборгованість). Участь у прийомці об'єктів в експлуатацію. Розробка та організація виконання регламентів обслуговування, інструкцій, положень/правил по експлуатації інженерних систем і обладнання магазинів мережі Сільпо. Планування, аналіз і звітність регламентних робіт по об'єктах підприємства. Визначення та контроль ціноутворення на послуги та ремонти (проведення тендерів). Організація взаємодії підрядних організацій і співробітників регіональних офісів.

Головний енергетик

з 04.2017 по 11.2018 (1 рік 7 місяців)
ТОВ «Тектон-Строй», Киев (Експлуатація об'єктів нерухомості)

Обслуговування мереж водопроводу, каналізації, тепло-, електропостачання і відповідного обладнання. Здійснення контролю над роботою і станом енергопостачання об'єкта в цілому, приладів і засобів обліку. Ведення обліку і контролю за електро-, тепло-, водоспоживанням підприємства в межах встановлених лімітів, підготовка місячних звітів і надання їх у відповідні організації у встановлені терміни. Контроль своєчасної оплати бухгалтерією за спожиті енергоресурси. Участь у роботі з інспектуючими організаціями та усунення виявлених порушень. Оформлення та подання на отримання дозвільної документації у сфері водовикористання та водовідведення.

Головний інженер

з 08.2014 по 04.2017 (2 роки 8 місяців)
Державне підприємство "Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв", Киев (будівництво та обслуговування будівель іноземних представництв)

Забезпечення функціонування іноземних дипломатичних представництв, акредитованих в Україні. Організація роботи з будівництва нових та реконструкції, ремонту і обслуговування будівель та мереж водопроводу, каналізації, електро-, тепло-, газопостачання і відповідного обладнання 44 споруд дипломатичного призначення. У підпорядкуванні дирекції «Рембудексплуатація» та «Автоцентр» і відділ охорони праці.

Начальник електротехнічної дільниці

з 10.2009 по 08.2014 (4 роки 10 місяців)
Комунальне підприємство "Генеральна дирекція Київської міської ради з обслуговування іноземних представництв", Киев (будівництво та обслуговування будівель іноземних представництв)

Експлуатація електричних мереж і обладнання та ліфтового господарства понад 40 будівель на балансі КП "ГДІП". Був матеріально відповідальною особою, щомісяця подавав звіти на списання використанних матеріалів та обладнання. У безпосередньому підпорядкуванні було 11 чоловік.

Головний фахівець з електричних мереж і обладнання

з 07.2007 по 10.2009 (2 роки 3 місяці)
Комунальне підприємство "Генеральна дирекція Київської міської ради з обслуговування іноземних представництв", Киев (будівництво будівель іноземних представництв)

Отримання дозвільної документації в ПАТ "Київенерго", підготовка договорів на проектні і підрядні роботи, перевірка і коригування проектно-кошторисної документації представленої підрядними організаціями, прийняття виконаних підрядними організаціями робіт і узгодження їх об'ємів, передача збудованих об'єктів і документації по ним експлуатуючим організаціям.

Електромонтажник

з 02.2003 по 03.2006 (3 роки 1 місяць)
Meridian Construction agency, Meridian Business Support https://www.meridianbs.co.uk/, Великобританія (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Монтаж електричних силових мереж та електрообладнання житлових будинків, шкіл, ресторанів, магазинів, цехів, складів і т. п.

Освіта

Міжнародний університет фінансів

Менеджмент організацій і адміністрування, Киев
Вища, з 2012 по 2016 (3 роки 5 місяців)

Отримав кваліфікацію «Магістр з менеджменту організацій і адміністрування», магістерська програма «Розвиток бізнесу: інновації та інформаційні технології».

Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"

Факультет електротехніки за фахом електричні мережі і системи, Киев
Незакінчена вища, з 1996 по 2003 (6 років 5 місяців)

Диплом бакалавра електротехніки.

Прилуцький радгосп-технікум

Відділення електрифікації та автоматизації сільського господарства, Прилуки
Середня спеціальна, з 1992 по 1996 (3 роки 9 місяців)

Диплом молодшого спеціаліста з відзнакою, кваліфікація - технік-електрик.

Додаткова освіта та сертифікати

Сертифікат про проходження курсу навчання «Публічні закупівлі: від теорії до практики».

2016

Сертифікат «Будівництво – 2016. Законодавче та нормативне забезпечення будівельної діяльності, визначення вартості будівництва.»

2016

Сертифікат про проходження курсу навчання «Державні закупівлі в Україні».

2014

Сертифікат IELTS про знання англійської мови академічного рівня з результатом 6 балів (competent user - упевнений користувач)

2005

Сертифікат з техніки безпеки і охорони праці в електротехнічній промисловості Великобританії.

2005

Сертифікат про відповідність в інспектуванні та тестуванні електроустаткування, Crawley College.

2005

Сертифікат про знання вимог по інсталяції електроустаткування, Waltham Forest College, London.

2003

Digital Marketing Certificate, International Marketing Business Academy https://imbacademy.com.ua/

2018

Знання і навички

MS Office PC User 1C:Enterprise AutoCAD Management skills 1С:Підприємство Управлінські навички Користувач ПК

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Додатковий досвід роботи:
5-а група допуску з електробезпеки;
посвідчення на право керівництва роботами по експлуатації тепловикористовувальних установок і теплових мереж (Правила технічної експлуатації теплових установок і мереж, Правила користування тепловою енергією, Правила підготовки теплового господарства до опалюваного сезону, Правила охорони праці під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок);
водійське посвідчення категорій "В, С" з 1995 року.

Маю достатній досвід роботи та вирішення проблемних питань (можливі штрафи і т.п.) з енергопостачальними та контролюючими організаціями, значний досвід в проведенні нарад та переговорів, а також в опрацюванні великих обсягів інформації (планування, контроль та аналіз бюджетів і т.п.).

Особистісні якості: високий рівень відповідальності, уважність до деталей, стресостійкість, порядність, акуратність в роботі, гарні математичні та аналітичні здібності.

Неодноразово виступав на Спартакіаді працівників дипломатичних та консульських установ. Займав в особистому заліку та у складі команди призові місця в змаганнях з шашок, шахів та міні-футболу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: