Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 листопада 2022 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4250501

Секретар-референт, адміністратор, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший інспектор по роботі з іноземними студентами

з 04.2015 по нині (9 років)
Освіта, наука

1.Оформляти та видавати запрошення на навчання іноземним громадянам з безвізових країн в електронному журналі обліку запрошень на навчання в Україні, що видаються українськими ВНЗ іноземцям
Українського державного центру міжнародної освіти.
2.Приймати кореспонденцію, що надходить на ім'я декана, здійснювати її реєстрацію і систематизацію відповідно до прийнятого в університеті порядку і передавати після її розгляду деканом конкретним виконавцям.
3.Готувати відповіді на листи, які надходять від МОН України, Український державний центр міжнародної освіти(далі УДЦМО), представництв інших держав та інших відомчих органів.
4.Відправляти вихідну кореспонденцію та ін.

Освіта

Полтавський університет економіки і торгівлі

Фінансів і обліку, Полтава
Вища, з 2011 по 2015 (3 роки 5 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: