Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 березня 2023

Надежда

Керівник відділу персоналу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Олійник Надія Ярославівна (07.03.1975 р.н.)
1. Професійна діяльність:
З 1 березня 2015 р. – по липень 2017 р. – керівник прес-служби Тернопільської обласної організації «Громадський рух «Народний контроль»
Посадові обов’язки: керівництво медіа проектом «Народний контроль», контакти зі ЗМІ, аналітика і моніторинг преси, робота у соцмережах, розробка медіа-плану і його реалізація, організація заходів за участю преси, написання, корегування, узгодження інформаційних і аналітичних матеріалів, випуск Всеукраїнської і регіональної газети «Народний контроль», висвітлення діяльності обласної організації, організація роботи офісу, участь у виборах до місцевих рад 2015 р.
З 2011 року член Громадської ради з питань освіти та науки при Тернопільській міській раді (обговорення проблемних питань у освіті, перевірка готовності дитячих садків і шкіл до прийому дітей, проблеми інклюзивної освіти тощо).
2008-2016 рр. – керівник відділу кадрів групи компаній «РОВЕКС»
2007 р. – менеджер з адміністративної діяльності відділу персоналу групи компаній „РОВЕКС”.
Посадові обов’язки: розробка та написання корпоративних регламентів, посадових інструкцій, розробка системи документообігу.
2000-2013рр. - відповідальний секретар Національної ради дитячих організацій України, директор науково-методичного центру з розробки і реалізації дитячих програм (м. Київ).
Посадові обов’язки: розробка та впровадження дитячих виховних програм, випуск інформаційного бюлетеня для педагогів-організаторів, керівників дитячих таборів, координаторів дитячих програм „Лелеченя”, координація діяльності студентських педагогічних загонів, підготовка студентів до роботи у дитячих закладах відпочинку і оздоровлення.
1997-2006 рр. – робота у Дитячому центрі „Молода гвардія” (м. Одеса):
заступник генерального директора з виховної роботи;
начальник відділу програмного і методичного забезпечення;
методист відділу програмного і методичного забезпечення;
педагог-організатор.
Посадові обов’язки: підбір, навчання і методичний супровід роботи студентів педагогічних вузів України у ДЦ «Молода гвардія», організація роботи Школи педагога-організатора, керівництво педпрактикою студентів, написання і підготовка програм кожної зміни, сценаріїв всеукраїнських дитячих заходів, обмін досвідом між таборами, проведення методичних семінарів для директорів, старших педагогів-організаторів, методистів всеукраїнських, регіональних, місцевих закладів оздоровлення та відпочинку дітей
1999 рр. – прес-секретар Національної ради дитячих організацій України (м. Київ).
Посадові обов’язки: визначення стратегічних цілей і напрямків діяльності Федерації дитячих організацій України, встановлення контактів зі ЗМІ, розробка медіа-плану і його реалізація, організація прес-конференцій, складання особистого графіка голови НР ДОУ, підготовка і публікація інформаційних і аналітичних матеріалів, моніторинг преси.
2. Освіта:
Вища, педагогічна.
1992-1997 рр. – навчання у Тернопільському державному педагогічному інституті на філологічному факультеті. Отримала спеціальність: вчитель української мови та літератури, англійської мови.
3. Наукова діяльність:
1997-2001 рр. – навчання в аспірантурі при Тернопільському державному педагогічному університеті.
2013 р. захист кандидатської дисертації, присуджено науковий ступінь кандидата педагогічних наук із спеціальності 13.00.04 „Теорія і методика професійної освіти”.
Автор 17 наукових праць у фахових виданнях і 2 науково-методичних посібників.
4. Вміння та навички:
володіння іноземними мовами: російська (вільно), англійська (вільно)
водійське посвідчення категорія В
володіння ПК на рівні впевненого користувача (Microsoft Office, Internet, електронна пошта, створення презентацій, обробка фото тощо).
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: