Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 3 березня 2018

Тетяна

Менеджер з продажу, персоналу, закупівель, туризму, логістики, адмін. управл, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер

з 10.2012 по 08.2017 (4 роки 10 місяців)
"АВТОЛЮКС", Киев (продажа автозапчастин, мастил, аксесуарів і т.д.)

Продаж і замовлення автозапчастин , аксесуарів та мастил і т.д., робота з різними видами договорів, відповідне оформлення документів . Ведення документообігу в буг. програмах 1С-7, 1С-8, виписка рахунків для клієнтів, контроль договорів і рахунків контрагентів, ведення звітностей і взаєморозрахунків по контрагентах. Ведення обліку та витрат коштів в 1С-8. Організація, і доставка товару автотранспортом по Україні. Виконання і перевиконання планів продаж поставлених керівництвом.

КЕРІВНИК

з 07.2005 по 09.2012 (7 років 2 місяці)
"МЕБЛІ ", Острог (Продаж і доставка корпусних та м”яких меблів та їх комплектуючих( в т.ч. перетяжка) та монтаж)

визначення основних цілей, завдань і перспектив розвитку бізнесу, організація, розподіл та контроль за продажем корпусних та м”яких меблів та їх комплектуючих( в т.ч. перетяжка) та монтажем, виписка рахунків для клієнтів в бугалтерській програмі 1С-7, 1С-8, повний супровід замовлення клієнта від виписки рахунку до фактичного його отримання , робота з клієнтами та активний пошук нових клієнтів; відрядження, ділові зустрічі з керівниками компаній ( заключення договорів, обговорення співпраці ,партнерства, і т.д.), робота з бугалтерськими документами, досвід прямих продаж, робота з конкурентами(моніторинг цін, вивчення асортименту і т. д.), аналіз ефективності розміщення реклами.

Вчитель англійської мови

з 09.2004 по 07.2011 (6 років 10 місяців)
ЗОШ I-IIIст N6 і N1, Рівне (Освіта, наука)

успішне викладання англійської мови, участь у міжшкільних олімпіадах

Освіта

НУВГП ІДППО

Економіка і підприємництво, Рівне
Вища, з 2004 по 2006 (1 рік 7 місяців)

друга вища освіта, отримала диплом спеціаліста з економіки підприємства, дипломна робота: "Ефективність кредитування підприємницької діяльності (на прикладі РФ ВАТ "Державний Ощадний банк України")"

РДГУ

Психолого-природничий ф-т, спец-ть:практична психологія та іноземна (англійська) мова і зарубіжна література, Рівне
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

в процесі навчання в даному університеті проходила курси та тренінги різних психологічних шкіл,напрямків, працювала над дипломною роботою " Психолгічний аналіз особистісної рефлексії підлітків ".

Додаткова освіта та сертифікати

ЄВРОПЕЙСЬКА АСОЦІАЦІЯ ТРАНЗАКТНОГО АНАЛІЗУ

2001 - 2002 рр

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer MS Access Ведення обліку та витрат коштів і документообіг в 1С-7 і 1С-8буг Повний супровід замовлення клієнта , досвід прямих продаж Використання психологічних прийомів в усіх сферах діяльності Переклад, викладання і спілкування ангійською мовою

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Висока працездатність, компетентність, відповідальність , аналітичні здібності, креативна, комунікабельна, акуратна, організована, пунктуальна, серйозна, висока здатність до навчання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: