Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 5 квітня 2024 PRO

Сергій

Головний інженер, технічний директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Вінниця, Житомир, Київ, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технічний директор

з 09.2022 по 05.2023 (8 місяців)
Малинський деревопереробний комбінат, Малин (Лісова промисловість, лісообробка)

Керівництво технологічними та сервісними службами підприємства.
Збільшена продуктивність виробничної лінії на 15% на головному виробничному майданчику, запущено та налагоджено виробництво (підібрано штат, виконано навчання, змонтована нова виробнича лінія) на новому майданчику, выведено на заплановану потужність.

Головний інженер

з 12.2018 по 02.2022 (3 роки 2 місяці)
ВАТ "Житомирський картонний комбінат", Житомир (Виробництво паперу, картону, гофрокартону, литої тари)

Керівництво, координація та контроль роботи всіх інженерних служб підприємства: (кількісний склад інженерних служб становить 220-250 чол.) у складі:
-служба головного механіка
-служба головного енергетика
-служба управління, автоматизації та інформаційних технологій
-конструкторське бюро
-служба пожежної безпеки
-будівельна ділянка
За три роки силами інженерних служб виконано роботи:
У паперовому цеху проведена реконструкція папероробної машини із заміною пресової частини, частковою заміною сушильної частини, заміною сканера готової продукції, виготовленням та встановленням термопланок у сушильні циліндри, скануючих шаберних балок, монтажем та введенням в експлуатацію системи контролю та управління вологістю, виконана реконструкція несучих конструкцій папероробної машини, виконано модернізацію приводів з переведенням на привід Siemens, замінено паразитні приводи в сушильній частині на приводи від сіткопривідних валиків, виконано модернізацію пароконденсатної системи папероробної машини, вакуумного господарства. Виконано модернізацію розмольно-підготовчого відділення. Розроблена та введена в експлуатацію система диагностики стану пресів в експлуатації, система діагностики контролю стану та захисту електродвигунів основного обладнання, розроблена та завершується впровадження СКАДА система.

Виконано глибокий аналіз стану обладнання, причин його аварійних зупинок, розроблено та впроваджено заходи, що дозволили знизити години простою обладнання на планових видах ремонту майже в 2 рази без збільшення годин його позапланового простою.
У цеху литої тари виконано модернізацію трьох вакуумно-формувальних машин Hartmann зі зміною асортименту та збільшенням випуску продукції, виконано модернізацію вакуумного господарства з будівництвом власними силами нової будівлі вакуумної та складу, виконано капітально-відновлювальний ремонт та модернізацію вакуумно-формувальної машини (Франція), змонтовано та введено в експлуатацію другу лінію друку етикетки, виконано модернізацію компресорного та повітряного господарства цеху, виконано проектування (власними силами) та модернізацію системи опалення, що дозволили суттєво знизити використання природного газу (до 50%), розроблено та впроваджено системи моніторингу стану та захисту електродвигунів основного обладнання, розроблена та впроваджена СКАДА система, розроблена та впроваджена система контролю та управління масопідготовкою. Створено ділянку з ремонту та виготовлення форм.

Виконано глибокий аналіз стану обладнання, причин його аварійних зупинок, нестабільної роботи, розроблено та впроваджено заходи, що дозволили знизити години аварійних (позапланових) простоїв за вакуумно-формувальними машинами №1,2,3 Hartmann у 2 рази, а ВФМ-4 (Франція) у 3-4 рази.

Головний інженер

з 12.2017 по 12.2018 (1 рік)
ПрАТ "КДЗ", Покровськ (Виробництво вогнетривів)

Керівництво, координація роботи та контроль за роботою всіх технічних служб підприємства:

-відділу головного енергетика;
-відділу головного механіка;
-служб заступника головного інженера з побуту та будівництва;
-транспортного цеху;
-проектно-конструкторського відділу;
-теплотехнічної лабораторії;
-спеціалізованої метрологічної лабораторії

Керівництво розробкою заходів, спрямованих на покращення використання виробничих потужностей, матеріальних та трудових ресурсів.

Забезпечення виробництва високоякісної продукції відповідно до НТД, забезпечення підвищення ефективності виробництва, ресурсів, продуктивності праці з дотриманням режимів економії матеріалів та трудових ресурсів та отримання високих техніко-економічних показників у роботі підприємства.

Організація та координація роботи всіх служб підприємства з розробки планів організаційного та технічного розвитку підприємства.

Керівництво роботою технічної ради підприємства.

Контроль за забезпеченням підприємства з/частинами та матеріалами для забезпечення безперебійної роботи обладнання.

Керівництво розробкою та впровадженням заходів щодо реконструкції та модернізації підприємства відповідно до планів розвитку підприємства.

Організація та проведення наукових досліджень, експериментів, випробувань нової техніки, проведення робіт у галузі науково-технічної інформації, раціоналізації та винахідництва, поширення передового виробничого досвіду.

Начальник об'єднаного електроенергетичного цеху

з 09.2015 по 12.2017 (2 роки 3 місяці)
ПрАТ "КДЗ", Покровськ (виробництво вогнетривів)

Керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху, до складу якого входять:

-дільниця мереж та підстанцій;

-газова дільниця;

-дільниця з обслуговування систем водопостачання, тепломережі та каналізації;

-дільниця технологічних установок;

-дільниця зв'язку;
-дільниця технологічного обладнання.
Забезпечення безаварійної роботи енергетичного обладнання та безперебійне постачання всіх видів енергії до цехів та дільниць підприємства.

Забезпечення правильної та ефективної експлуатації, проведення планово-попереджувальних ремонтів обладнання.

Участь у розробці планів перспективного розвитку енергогосподарства підприємства, планів підвищення ефективності виробництва, підготовці положень з реконструкції, технічного переозброєнню заводу, впровадженню засобів автоматизації та механізації процесів, розгляду проектів реконструкції та модернізації систем енергопостачання заводу, складанню технічних завдань на проектування нових та реконструкцію діючих енергооб'єктів.

Забезпечення своєчасної та точної інвентаризації та організації точного обліку за всіма операціями, пов'язаними з приходом, використанням та рухом матеріальних цінностей.

Здійснення підбору кадрів у цеху, ведення роботи з розширення зон обслуговування та суміщення професій.

Забезпечення керівництва роботою у цеху з охорони праці.
Водночас робота за сумісництвом

Технічний керівник департаменту впровадження нових видів продуктів ПрАТ "КДЗ", Покровськ (виробництво вогнетривів)

Виконано реконструкцію існуючої будівлі, проведено демонтаж, транспортування, ремонт, модернізацію та пусконалагоджувальні роботи обладнання цеху з виробництва вогнетривких керамо-бетонних виробів та виробів з кварцової кераміки.

Головний інженер

з 04.2014 по 09.2015 (1 рік 5 місяців)
ПрАТ "КДЗ", Покровськ (Виробництво вогнетривів)

Головний інженер,

з 01.2011 по 03.2014 (3 роки 2 місяці)
ВАТ "Завод Електродвигун" групи НОРД, Покровськ (виробництво електродвигунів)

Визначення технічної політики, перспектив розвитку підприємства та шляхів реалізації комплексних програм з усіх напрямків удосконалення, реконструкції та технічного переозброєння виробництва

Забезпечення підвищення рівня технічної підготовки виробництва, його ефективності, скорочення матеріальних, фінансових та трудових витрат на виробництво, забезпечення високої якості продукції, що випускається.

Керівництво розробкою перспективних планів розвитку підприємства, реконструкції та модернізації, заходів щодо запобігання шкідливому впливу виробництва на навколишнє середовище, створення сприятливих та безпечних умов праці та високої культури виробництва

Керівництво діяльністю технічних служб підприємства, службою ОП та ТБ, контроль результатів їх роботи, стану трудової та виробничої дисципліни в підрозділах. Керівництво технічною радою підприємства, комісією з якості продукції, культури
виробництва, економії матеріальних ресурсів

Забезпечення через відповідні служби підприємства безпечну експлуатацію та утримання у справному стані обладнання та електрогосподарство підприємства, його ремонт та модернізацію, підвищення коефіцієнта використання.

Робота з контролюючими органами (Держміськтехнагляду, Держенергонагляд, СЕС, тощо). Виконано капітально-відновлювальний ремонт та змонтовано дві лінії автоматичного штампування пластин статора та ротора електродвигунів.

Начальник энерго-механічного відділу

з 07.2008 по 01.2011 (2 роки 6 місяців)
ВАТ "Завод Електродвигун" групи НОРД, Покровськ (виробництво електродвигунів)

Керівництво ремонтною службою підприємства

Ведення технічної документації та звітності

Розробка планів ППР, розрахунок та підготовка заявок

Аналіз виходу з ладу обладнання

Розробка та впровадження енергозберігаючих технологій

Заступник начальника энерго-механічного відділу

з 08.2007 по 07.2008 (11 місяців)
ВАТ "Завод Електродвигун" групи НОРД, Покровск (виробництво электродвигунів)

Майстер

з 07.2006 по 07.2007 (1 рік)
Локомотивне депо Красноармійск Донецької залізниці, Покровськ (ремонт тепловозів)

Організація технічного обслуговування та поточних ремонтів тепловозів

Ведення звітності

Контроль виконання технології та якості ремонту тепловозів

Головний технолог

з 02.1999 по 07.2007 (8 років 5 місяців)
Локомотивне депо Красноармійськ Донецької залізниці, Покровськ (ремонт тепловозів)

Розробка технологічних процесів

Контроль технології ремонту

Впровадження нових технологій, обладнання та приладів

Аналіз виходу з ладу вузлів та деталей локомотивів

Організація проведення вхідного контролю надходження продукції

Розробка технологічних процесів проведення вхідного контролю

Виконано аналіз випадків аварійних відмов вузлів та агрегатів тепловозного парку. На його основі розроблено та впроваджено систему діагностики при постановці локомотивів на планові види ремонту. Отримано результат-зниження аварійних відмов у 2 рази. Результати представлені у дипломному проекті, після чого система запроваджена на рівні Укрзалізниці у нових Правилах ремонту.

Створено цех з капітального ремонту дрезин та дизельних двигунів з розробкою технологічних карт, техпроцесів, спроектовано та виготовлено необхідне обладнання
і оснащення, включаючи верстат для розточування вкладишів дизелів.

Слюсар 4,5,6-го разрядів

з 11.1997 по 02.1999 (1 рік 3 місяці)
Локомотивне депо Красноармійськ Донецкої залізниці, Покровськ (ремонт тепловозів)

Ремонт обладнання, пристроїв
Ремонт та виготовлення експериментального та нестандартного обладнання та пристроїв

Подано та впроваджено суттєву кількість раціоналізаторських пропозицій

Майстер энерго-механічного цеху

з 09.1994 по 08.1997 (2 роки 11 місяців)
Шахта "Красноармійска-Західна№1" ШУ Покровьке, Покровськ (добування вугілля)

Організація ремонту гірничо-шахтного обладнання у зварювальному, ковальському та механічному відділеннях

Контроль за дотриманням технології ремонту

Ведення технічної документації

Освіта

Державний університет "Житомирська політехніка"

Факультет компьютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки, прикладна механіка, Житомир
Вища, з 2023 по 2027 (4 роки)

навчання в аспірантурі за PhD програмою.

Національний технічний університет України "КПІ"

Химічні технології та інженерія, ІХФ, Київ
Вища, з 2021 по 2024 (3 роки)

Українська державна академія залізничного транспорту

Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту, Харків
Вища, з 1998 по 2002 (4 роки)

інженер-механік

Донецький державний технічний університет

Металлургія чорних металів, Донецьк
Вища, з 1989 по 1994 (5 років)

інженер-металург

Додаткова освіта та сертифікати

Учбовий комбінат "Дніпробуд"

2014,2016г.

Донецький центр развитку персоналу

2014

ТОВ"Регіональний навчальний центр"

2014

Українська національна академія залізничного транспорту

2003г.

Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту

2005г.

Київський электромеханічний технікум залізничного транспорту

2007г.

курс навчання "Нова версія міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

2018г.

Курс тренінгів "Управління подрозділом (Планування, Організація, Керівництво)

2018г.

Освіта з питань пожежної безпеки

2021г.

«Правила охорони праці в целлюлозно-паперовій промисловості,

2020г.

Правила безпеки систем газопостачання» (НПАОП 0.00-1.76-15), ДБН В.2.5-20:2018 «Газопостачання», Типові інструкції щодо організа

2020г.

Правила експлуатації електрозахисних засобів» НПАОП40.1-1.07-01-5гр.

2020г.

Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП40.1-1.21-98 -«Правила улаштування електроустановок» НПАОП 40.1

2020г.

Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті» (НПАОП 0.00-1.15-07)-2019р

2019г.

Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підйомних пристроїв та обладнання» (НПАОП 0.00-1.80-18)

2019г.

Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском» (НПАОП 0.00-1.81-18)-2019р.

2019г.

Системи управління активами згідно стандартів серії ISO 55000 з урахуванням ризик-орієнтованого підходу

2019г.

Основи економного виробництва та система 5S

2019г.

Базові підходи управління надійністю та критичністю обладнання за методикою RCM

2019г.

Ризик – орієнтоване технічне обслуговування RBM. Аналіз критичності обладнання

2021г.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Французька — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Інші навички: тайм-менеджмент, керування проектами, підбір та навчання персоналу, складання та виконання плану проекту, керівництво командою, забезпечення зв’язків та взаємодії між підрозділами, забезпечення виконання плану та якості виробництва продукції, розробка та впровадження планів оптимізації бізнес-процесів, систем мотивації персоналу, оцінка та керування ризиками, впровадження систем діагностики обладнання та підвищення його надійності і енергоефективності, впровадження систем забезпечення якості.
Водійське посвідчення кат.В-стаж 30 років.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: