Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 29 жовтня 2018 PRO

Олег

Розробник прикладних програм Android

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Development

з 01.2015 по нині (9 років 3 місяці)
FreeDevelopment, Київ (розробка мобільних додатків)

Працюю над розробкою мобільних додатків під Андроїд.
А також створення систем, які основані на симетричній та асиметричній криптографії, розробка та впровадження пост-квантових алгоритмів та систем гібридного типу.
Також можу програмувати на С++ для Linux, але це більше для своїх потреб. Досвід роботи з *nix-подібними системами 10 років.
Можливо можу працювати і з софтом для iOS + MacOS, але мені подобається і все вище перелічене.
Цікавить робота в продуктових фірмах на постійній основі або з сталим колективом. Вмію планувати свій час й ретельно виконую свої завдання. Особисто дотримуюсь потрібних зобов'язань та співпрацюю з іншими людьми, маю бажання підписувати домовленності і чітко їх виконувати, але дотримуюся більш гнучкої системи офіційних відносин. Вмію працювати з людьми, довгий час працював в педагогічному колективі, вмію готувати та викладати навчальні матеріали.
Є реально опубліковані власні проекти офіційно в Плей Маркеті, що вдало публікую та супроводжую також.
Якщо є робота над цікавим проектом для опублікування в Плей Маркеті, то беру такі роботи на реалізацію з вимогою супроводжувати продукт тривалий час.
Є ряд власних ідей, які поступово реалізовую.
З мене поганий продавець, але чудовий розробник та конструктор.

Є особливе прохання!
Будь-ласка роботодавець, якщо немає справжніх намірів проводити реальну роботу, то краще мовчіть, бо мені треба виділяти власний час дарма, і по-суті ніяких результатів немає!
Якщо є разова робота, то легко можна домовитися - пишіть!
Але, будь-ласка, з реальними проектами та реальною оплачувальною роботою!
Взагалі, якщо щось треба, то можна домовитися, але працюю автономно без будь-яких віддалених серверів, хоча, якщо все офіційно, то також це можливо.

Освіта

Київський Політехнічний Інститут

Хім.маш, лазерна обробка матеріалів та інші високоефективні методи обробки, Київ
Вища, з 1988 по 1994 (6 років)

Це освіта інженерно-технічного напряму і зосереджена на використанні високотехнологічного процесу ефективної обробки сучасних матеріалів: різка, поверхнева обробка, зварювання матеріалів, зміна властивостей матеріалів при опроміненні високо-когерентним випроміненням; а також проектування та розробка технології для лазерних та інших високо-енергетичних систем направленого випромінення(наприклад електронно-променевий спосіб обробки матеріалів). Мріяв захистити десертацію, але можливостей було замало, хоча навіть зараз можу легко працювати над науковою темою.
Другий вектор моєї творчості є розробка мобільних додатків та все, що з цим пов'язане. На жаль, це резюме орієнтоване тільки на пошук собі подібних, самостійної роботи в мене вистачає. Розробляти додатки дуже складно і це вимагає дуже кропіткого ставлення до всього процесу.
Третій вектор в мене є самоосвіта і на це витрачаю багато часу. Зокрема, наукові роботи в математичній та інших галузях.
Маю гарні пізнання з молекулярної біології та молекулярної генетики і це ще одне моє хоббі, на ряду з астрономією та ядерною фізикою.
Мене цікавить все!

Додаткова освіта та сертифікати

Підвищення кваліфікації в ВНЗ "МАУП", розробка Java програм та розробка Android apps; Постійна самоосвіта, подобається навчатися

2015, 3 місяця + 2 місяця + по даний час

Знання і навички

SQLite Android MySQL Windows Swift Графіка NIX Дизайн

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий
  • Шведська — середній
  • Норвезька — початковий

Додаткова інформація

Якщо чесно, то працюю над науковими творчими роботами з різних галузей.
Легко йду на контакт і легко спілкуюся.
Якщо мені сподобається пропозиція, то зразу погоджусь, тому, пишіть - сорому в цьому немає!
Є опубліковані додатки і є хист до роботи з найковою інформацією.
Мав третю категорію інженера-конструктора, але на цій посаді працював недовго, хоче це було підприємство військово оборонного комплекса.
Здається додатки, які анонсуються з України нікому не потрібні, а країна походження розробника сильно відлякує будь-якого користувача з за кордону. Тому, втратив бажання щось тут робити, бо це нікому не потрібно, хоча досвід великий і все перепробував, все вмію, додатково дуже подобається наприклад, робота з металом - зварка, пайка, робота на станках, будівництво, але це більш робочі спеціальністі, хоча кому і навіть такі навички в цій забутій Богом країні потрібні? Хоча, в умовах карантину та коли б завезли обладнання, то міг би виготовляти продукцію з металу і навіть працювати з композитними матеріалами - клейка по шаблону інше, хоча це також тут нікому не потрібно, як і люди, що вміють виготовляти таке.
А мобільна розробка б, могла бути гарним хоббі або навпаки, бо щось більше серце лежить до розробки, а потім до виробництва.
Ще, якщо в Україні є люди, що побудували бізнес на публікаціях в Google Play та App Store, то вони зацікавляться моїми захопленнями та роботою, але таких тут напевно немає.
Часто мені пропонують конструктивно незрозумілі пропозиції, що схожі на шахрайські дії, тому можу відмовити, бо чесно витрачу час та створю робочий додаток, а в результаті буде обман та розпач, тому зацікавлений в офіційно зареєстрованій роботі. Кожного дня можу виділити від 8 до 16 годин на розробку і все залежить від сезона.
Загалом все цікаво і розробка цікавої ідеї, бажано моєї та ще, щоб за це отримувати зарплатню - було б найкращим здійсненням мрії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: