Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 29 травня 2018

Віталій

Інженер з експлуатації, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Літин
Готовий працювати:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний механік АТП, начальник АТП,начальник транспортного відділу,начальник інспекції Держтехнагляду у Літинському районі

з 09.1991 по 09.2015 (24 роки)
АТП Літинської Райспоживспілки,ВАТ Літинський молокозавод,Інспекція Держтехнагляду Вінницької ОДА, Літин (перевезення товарів народного споживанняНагляд за технічним станом сільськогосподарської техніки)

Випуск на лінію транспортних засобів, контроль на лінії,ремонт, забезпечення запчастинами та паливномастильними матеріалами. Нагляд за технічним станом сільськогосподарської техніки, видача посвідчень тракториста- машиніста, прийняття іспитів, нагороджений грамотами за високі досягнення Вінницької ОДА, та Міністерства Агропромислового розвитку,та нагрудним знаком "Відмінник технічної служби"

Освіта

Вінницький політехнічний інститут

Машинобудівний факультет, спеціальність "Автомобілі та автомобільне господарство", Вінниця
Вища, з 1984 по 1991 (6 років 9 місяців)

Вересень 1984 вступив до ВУЗу, з 1985 по 1987 служба в армії, з 1987 по 1991 продовжив навчання, отримав спеціальність інженер -механік.

Додаткова інформація

Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок на маю.
Володію ПК на рівні користувача.
Особисте хобі: фізкультура,спорт, книги.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: