Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 жовтня 2017

Віола

Медсестра, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Медична сестра

з 10.2014 по нині (9 років 6 місяців)
КОКЛ, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Забір крові, постановка в / в катетерів, крапельниць, в \ в, в \ м, п \ к, в \ к ін'єкції, забір мазків урогенітальних, догляд післяопераційних хворих, виконання хірургічних перев'язок, постановка сечових катетерів, зняття ЕКГ,. -Гінекологічні, урологічні маніпуляції, фізіотерапевтичні процедури -Ведення диспансерного обліку -Закупівля, ведення та списання медикаментів -Знання наказів МОЗ України, дотримання правил асептики і антисептики, забезпечення інфекційної безпеки - дотримання правил санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режиму, правильне зберігання, обробка, стерилізація та використання виробів медичного призначення. -Ведення документації; -Хороші лідерські, організаційні, комунікативні та адміністративні здібності; -Вміння працювати в команді і самостійно; -Здатності аналізувати, планувати, керувати та мотивувати; -Відповідальна, цілеспрямована, привітна, швидко засвоюю нову інформацію.

Освіта

Міжгірський Медичний Коледж

Фельдшер, Міжгір'я
Середня спеціальна, з 2010 по 2014 (3 роки 7 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Вміння працювати в команді і самостійно; -Здатності аналізувати, планувати, керувати та мотивувати; -Відповідальна, цілеспрямована, привітна, швидко засвоюю нову інформацію.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: