Зберегти підхожі вакансії стало простіше та зручніше

Резюме від 28 серпня 2018 PRO

Омельченко Надежда Юриевна

Технолог пищевого, кондитерского производства, 9 000 грн

Повна зайнятість.

Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, адресу та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

повар холодного процесса, кондитер

з 10.2011 по 02.2014 (2 роки 4 місяці)
Ресторан Небо, клуб Скай-Бар, Киев (Пищевая промышленность)

Личное приготовление блюд;
Контроль соблюдения рецептур и технологии приготовления блюд;
Контроль качества приготовленных блюд;
Проведение инвентаризации остатков продукции.
Учет и калькуляция блюд


Освіта

ВМУРЛ"Украина"

Инженерно-технологический, пищевые технологии, Киев
Незакінчена вища, з 09.2006 по 03.2010 (3 роки 6 місяців)


Додаткова інформація

Освіта:
2002-2005 Навчання в Жашківському ПТУ-38 за професією кухар-лаборант
Досвід роботи:
травень 2005-жовтень2005 ресторан"Козачок"м.Жашків, посада-кухар холодного та горячого процесу, останні два місяця старший зміни
лютий 2006-червень2010 кухар гарячого процесу, з 2007старший зміни "Галерея Смаку"
липень 2010- червень 2011 ресторан"Венский", кухар гарячого процесу
липень 2011 - вересень 2011 Клуб"Далі-Парк"
жовтень 2011-лютий 2014 Ресторан"Небо" Клуб "Скай-Бар"
Професійні навики:
Особисте приготування страв,складання замовлень на продукцію,
проведення інвентаризації залишків продукції,
розробка і запровадження нових страв, сезонних новинок,уміння розбиратися в якості та свіжості продуктів.
Знання санітарно-гігієнічних норм в місцях громадського харчування.
Уміння самостійно приймати рішення, нести відповідальність.
Про себе:
Впевненість, стресостійкість, комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, вміння працювати в команді, організаторські здібності, вміння орієнтуватися і приймати рішення в нестандартних ситуаціях.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: