• PRO

Микола

Шеф-кухар японської кухні (італійська, фаст-фуд), програміст, будівельник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Кам'янець-Подільський
Готовий працювати:
Кам'янець-Подільський, Львів, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Будівельник

з 07.2024 по нині (6 місяців)
власна, Кам'янець-Подільський (Будівельна промисловість, деревообробка)

Займаюсь внутрішніми ремонтами під ключ. Розрахунок витрат на матеріали, роботу. Утеплення будинків, квартир. Внутрішні декоративні роботи, освітлення.

Кухар, Шеф-кухар

з 05.2022 по 06.2024 (2 роки 1 місяць)
Sho take, Кам'янець-Подільський (Готельно-ресторанний бізнес)

починав з сушиста. Далі працював шеф-кухарем закладу. Виконував закупівлю, складання позицій в меню, редагування та виправлення програм для роботи ЗРГ, ремонт техніки. Навчання персоналу та приготування страв.

Шеф-кухар, власник

з 04.2018 по 04.2021 (3 роки)
Food Way, Кам'янець-Подільський (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривав даний заклад з нуля, ставив меню. Є шеф-кухарем та власником. Займаюсь рекламою як зовнішньою так і в соц. мережах та просуванням сторінки в Instagram

Шеф-кухар

з 11.2017 по 04.2018 (5 місяців)
Tanuki, Хмельницкий (Готельно-ресторанний бізнес)

Власник данного закладу. Також шеф-кухар, складав все меню, закупляв обладнання, навчав працівників, частково вів документацію.

Сушист

з 09.2017 по 11.2017 (2 місяці)
Ресторан "New-York Street Pizza", Хмельницкий (Гостинично-ресторанный бизнес)

Сушист, составляю закуп

Сушист, пиццайоло, су-шеф

з 09.2016 по 09.2017 (1 рік)
"Modesto", Хмельницкий (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф 6 мес., следил за качеством и процессами, обучал персонал, составлял закупку, калькуляционные карты, меню. Участвовал в открытие пицца-цеха.

Повар-сушист

з 05.2016 по 09.2016 (4 місяці)
Суши-бар "Сакура", Каменец-Подольский (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф 2 мес., составлял закупку, следил за процессами и качеством во время работы

Освіта

КПКХП (НУХТ)

Повар-технолог пищевой промышленности, Каменец-Подольский
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (3 роки 6 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Go IT

12 місяців
Сертифікат

Знання і навички

  • Frontend-розробка
  • Ремонт квартир
  • Готування суші
  • Приготування холодних страв
  • Приготування гарячих страв
  • Здатність до навчання
  • Комунікабельність
  • Неконфліктність

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Володію знаннями по створенню калькуляцій. Можу допомогти у відкритті закладу японської кухні, фаст-фуду, італійської з нуля, налаштувати процес роботи та навчити персонал. Легко навчаюсь новому, знаходжу спільну мову з людьми, швидкий в роботі, стресостійкий.

Також маю досвід у інших різних галузях, а саме програмуванні (Фронт-енд розробка та додаткові бібліотеки), будівництві та ремонті.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: