- PRO
Микола
Шеф-кухар японської кухні (італійська, фаст-фуд), програміст, будівельник
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 27 років
- Місто проживання:
- Кам'янець-Подільський
- Готовий працювати:
- Кам'янець-Подільський, Львів, Хмельницький
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4349880/
Досвід роботи
Будівельник
з 07.2024 по нині
(6 місяців)
власна, Кам'янець-Подільський (Будівельна промисловість, деревообробка)
Займаюсь внутрішніми ремонтами під ключ. Розрахунок витрат на матеріали, роботу. Утеплення будинків, квартир. Внутрішні декоративні роботи, освітлення.
Кухар, Шеф-кухар
з 05.2022 по 06.2024
(2 роки 1 місяць)
Sho take, Кам'янець-Подільський (Готельно-ресторанний бізнес)
починав з сушиста. Далі працював шеф-кухарем закладу. Виконував закупівлю, складання позицій в меню, редагування та виправлення програм для роботи ЗРГ, ремонт техніки. Навчання персоналу та приготування страв.
Шеф-кухар, власник
з 04.2018 по 04.2021
(3 роки)
Food Way, Кам'янець-Подільський (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкривав даний заклад з нуля, ставив меню. Є шеф-кухарем та власником. Займаюсь рекламою як зовнішньою так і в соц. мережах та просуванням сторінки в Instagram
Шеф-кухар
з 11.2017 по 04.2018
(5 місяців)
Tanuki, Хмельницкий (Готельно-ресторанний бізнес)
Власник данного закладу. Також шеф-кухар, складав все меню, закупляв обладнання, навчав працівників, частково вів документацію.
Сушист
з 09.2017 по 11.2017
(2 місяці)
Ресторан "New-York Street Pizza", Хмельницкий (Гостинично-ресторанный бизнес)
Сушист, составляю закуп
Сушист, пиццайоло, су-шеф
з 09.2016 по 09.2017
(1 рік)
"Modesto", Хмельницкий (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су-шеф 6 мес., следил за качеством и процессами, обучал персонал, составлял закупку, калькуляционные карты, меню. Участвовал в открытие пицца-цеха.
Повар-сушист
з 05.2016 по 09.2016
(4 місяці)
Суши-бар "Сакура", Каменец-Подольский (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су-шеф 2 мес., составлял закупку, следил за процессами и качеством во время работы
Освіта
КПКХП (НУХТ)
Повар-технолог пищевой промышленности, Каменец-Подольский
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (3 роки 6 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Go IT
12 місяців
Сертифікат
Знання і навички
- Frontend-розробка
- Ремонт квартир
- Готування суші
- Приготування холодних страв
- Приготування гарячих страв
- Здатність до навчання
- Комунікабельність
- Неконфліктність
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
Додаткова інформація
Володію знаннями по створенню калькуляцій. Можу допомогти у відкритті закладу японської кухні, фаст-фуду, італійської з нуля, налаштувати процес роботи та навчити персонал. Легко навчаюсь новому, знаходжу спільну мову з людьми, швидкий в роботі, стресостійкий.
Також маю досвід у інших різних галузях, а саме програмуванні (Фронт-енд розробка та додаткові бібліотеки), будівництві та ремонті.
Схожі кандидати
-
Пакувальник, комплектувальник, помічник на кухню, заготівельник (цех кухні)
Львів -
Шеф-кухар, сушеф
Львів -
Шеф-повар грузинской кухни
Львів, Вінниця , ще 5 міст -
Сушист, піцейола, кухар італійської кухні
Львів -
Помічник на кухню, кухар
Львів