Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 9 квітня 2018

Віталій

Охоронець, інженер з охорони праці, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Ізяслав
Готовий працювати:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний університет водного господарства та природокористування

Факультет будівництва та архітектури,спеціальність -інженер з охорони праці, Рівне
Вища, з 2011 по 2016 (4 роки 9 місяців)

Здійснює контроль за додержанням у підрозділах підприємства законодавчих та інших нормативних актів з охорони праці, за наданням робітникам встановлених пільг і компенсацій за умовами праці. Вивчає умови праці на робочих місцях, готує і вносить пропозиції щодо розроблення і упровадження більш досконалих конструкцій обгороджувальної техніки, запобіжних і блокувальних пристроїв, інших засобів захисту від впливу небезпечних і шкідливих виробничих факторів.

Бере участь у проведенні перевірок, обстежень технічного стану будівель, споруд, устаткування, машин і механізмів, ефективності роботи вентиляційних систем, стану санітарно-технічних пристроїв санітарно-побутових приміщень, засобів колективного та індивідуального захисту працівників, визначенні їх відповідності вимогам нормативних правових актів з охорони праці і у разі виявлення порушень, які створюють загрозу життю і здоров’ю працівників або можуть привести до аварії; вживає заходів щодо припинення експлуатації машин, устаткування і виконання робіт у цехах, на дільницях, на робочих місцях.

Разом з іншими підрозділами підприємства проводить роботу з атестації та сертифікації робочих місць і виробничого устаткування на відповідність вимогам охорони праці. Бере участь у розробленні заходів щодо запобігання професійним захворюванням і нещасним випадкам на виробництві, поліпшення умов праці і доведення їх до вимог нормативних правових актів з охорони праці, а також надає організаційну допомогу з виконання розроблених заходів. Контролює вчасне проведення відповідними службами необхідних випробувань і технічних оглядів стану устаткування, машин і механізмів, дотримання графіків вимірів параметрів небезпечних і шкідливих виробничих факторів, виконання приписів органів державного нагляду і контролю за додержанням чинних норм, правил і інструкцій з охорони праці, стандартів безпеки праці у процесі виробництва, а також у проектах нових виробничих об’єктів та тих, що реконструюються, бере участь у прийманні їх до експлуатації.

Бере участь у розгляді питання про відшкодування роботодавцем шкоди заподіяної працівникам каліцтвом, професійним захворюванням або іншим пошкодженням здоров’я, пов’язаним з виконанням ними трудових обов’язків. Надає підрозділам підприємства методичну допомогу у вкладанні переліків професій і посад, відповідно до яких працівники мають проходити обов’язкові медичні огляди, а також переліки професій посад, відповідно до яких на основі чинного законодавства надається компенсація та пільги за важкі, шкідливі або небезпечні умови праці; під час розроблення і перегляду інструкцій з охорони праці, стандартів підприємства, системи стандартів безпеки праці; з організації інструктажу, навчання і перевірки знань працівників з охорони праці.

Проводить вступні інструктажі з охорони праці з усіма, хто приймається на роботу, приїздить у відрядження, учнями і студентами, які прибули на проходження виробничого навчання або практику. Бере участь у складанні розділу “Охорона праці” колек

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Не маю шкідливих звичок,витривалий,неконфліктний, комунікабельний,старанний, цілеспрямований,швидко навчаюсь,спортивної тілобудови.
Легко знаходжу спільну мову з людьми, вмію працювати в команді, легко запам’ятовую інформацію.
Проходив військову службу у військовій частині 3012 Національної Гвардії України м.Одеса.
Посвідчення водія кат.В.
Досвідчений користувач ПК: MS OFFICE (Word, Excel, PowerPoint, Access). Навички роботи з Internet (Google Chrome, Mozilla,Opera)

Схожі кандидати

Керівник середньої ланки, інженер з охорони праці
Хмельницький

Інженер з охорони праці
Хмельницький

Інженер з охорони праці
15000 грн, Хмельницький, Дистанційно

Інженер з охорони праці
Хмельницький

Інженер з охорони праці
12000 грн, Хмельницький

Інженер з охорони праці
Хмельницький

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: