Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 травня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4371447

Інженер-механік, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Червоноград

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бригадир

з 03.2018 по 11.2018 (8 місяців)
IGMAT, Resko. Poland (Каменеобробка та благоустрій)

Виготовлення,встановлення та благоустрій памятників на кладовищах.Здобуття европейського досвіду.

Додаткова інформація

Дрозд Юрій Олександрович
Адреса: Постійна 80100, Львівська обл. м .Червоноград, вул. Івасюка 23 кв.23, тел. моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») для повідомлень [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: Працевлаштування на конкурсній основі.
Освіта:
09.1998-12.1998 Червоноградське училище №55 за спеціальністю автослюсар з ремонту автомобілів, газозварник.
12.1998-06.1999 Підготовчі курси до вступу до Національного Університету ,,Львівська політехніка"
09.1999- 06.2003 Національного Університету ,,Львівська політехніка" на денну форму навчання факультету машинобудування і автомобільного транспорту.
09.2003- 01.2005 навчання Національного Університету ,,Львівська політехніка" за освітньо- професійною програмою підготовки магістра за спеціальністю " Автомобілі та автомобільне господарство".
09.2006 Національного Університету ,,Львівська політехніка" в інститут після дипломної освіти за спеціальністю Економіка підприємства.
Досягнення: Рейтинг навчання 90 балів з 100. З першого по п'ятий курс отримував стипендію. Диплом бакалавра з відзнакою. Диплом магістра з відзнакою. При Вузі отримав звання молодшого лейтенанта запасу з відзнакою.
Досвід роботи:
03.2018-11.2018. Провідний фахівець фірми IGMAT місто Resko Poland.
06.2011- 11.2017р. Приватний підприємець на ринку міста Червоноград , надаю послуги по виготовленні та встановленні надмогильних пам'ятників . Є власником сайту www.dzord.com.ua.
Досягнення: Розробляв, контролював та встановлював в 2013 постамент Матері Божої з Ангелятками в садочку №9 м. Червоноград , в 2015 розробив та виготовив пам'ятник Героям Небесної сотні в с. Старгород Сокальського району,
в 2017 виготовив меморіальний гранітний комплекс Героям Небесної Сотні та Героїв російсько-української війни.
03.2005- 06.2011р. Працював на приватній фірмі " Граніт " м. Червоноград на посаді майстра по обробці натурального каміння ( граніту).
Досягнення: Розробляв та виготовляв такі пам'ятники для м. Червоноград ,а саме: пам'ятник Степану Бандері, пам'ятник Загиблим шахтарям, пам'ятник воїнам другої світової війни.
08.2003-09.2004 Працював у центральній енергосервісній компанії "Енерготехсервіс " м.Львів на посаді електрика. Освоїв нові процедури за рекордно короткий строк, просунувшись на посаду заступника бригадира.
Досягнення: Завжди виконував роботу в строк у здачі таких об'єктів як Укрсоцбанк(м. Львів), цеха Болехівського шкір заводу, Мерседес сервіс(м. Львів) , ефективно використовував новітні технології у виробництві, а саме: енергозберігаючі технології(динамічні тепло накопичувачі) на внутрішніх аеропортах України.
Нагороди: За особистий внесок в облаштуванню дошкільного навчального закладу№9 "Ангелятко". Подяка Тудорковицької сільської ради та громади с. Старгород за виготовлення пам'ятника Героям Небесної сотні. Подяка міського голови Червонограда за професіоналізм та майстерність виявлену при створенні Меморіалу Небесній сотні та Героїв російсько-української війни.
Навики: Робота в середовищі Windows, робота з програмами MS Office. Посвідчення водія категорії "В" з 2005р. Посвічення електрика з допуском до 1000В. Ділове спілкування, робота з людьми.
Мови: Українська-рідна, російська-вільно,англійська-початковий рівень, польська-розмовний рівень.
Активність: Староста групи в Училищі №55, командир взводу на військовій кафедрі при Вузі. Громадський активіст.
Інтереси: Розробляю проекти гранітних постаментів,ефективно використовую енергозберігаючі технології в особистому побуті та прибудинкових територіях. Психологія,техніка,туризм,рибальство,спорт,музика.
Особисті дані: Рік народження 1981, одружений, виховую двох дітей 19р та 7р., відповідальний, комунікабельний,швидко засвоюю інформацію, пунктуальність,компетентність,креативність,художній смак


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: