Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 липня 2019 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4417418

HR-менеджер, рекрутер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник віділлу кадрової та адміністративної роботи

з 04.2018 по нині (6 років)
Виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм

Забезпечення підприємства працівниками потрібних професій, спеціальностей і кваліфікації згідно з цілями, стратегією та профілем організації, зовнішніми та внутрішніми умовами його діяльності. Контроль ведення діловодства на підприємстві.

Фахівець відділу тедерних проектів

з 12.2017 по 04.2018 (4 місяці)
СП "Оптіма - Фарм ЛТД", Київ (Реалізація медичних перепаратів)

Підготовка повного пакету документів згідно з тендерною документацією замовника у сегменті закладів з державним фінансуванням, участь у аукціонах, подальший документальний супровід до моменту відвантаження товару на слкад замовника. Підготовка скарг та представлення інтересів підприємства у Антимонопольному комітеті з причини порушень замовником вимог Закону України "Про публічні закупівлі".

Експерт сектору публічних закупівель (секретар тендерного комітету)

з 10.2016 по 12.2017 (1 рік 2 місяці)
Публічне акціонерне товариство «Національна суспільна телерадіокомпанія України» "Українське радіо", Киев (Медіа, новини, культура)

Підготовка та оформлення тендерної документації та відповідних протокольних рішень тендерного комітету згідно з Законом України "Про публічні закупівлі".
Розробка річного плану та додатку до річного плану, внесення змін з подальшим оприлюдненням. Публікація інформації про початок процедур закупівель згідно затверджених форм, надання відповідей на звернення учасників, кваліфікація учасників, підготовка та оприлюднення рішень тендерного комітету.

Освіта

Національний Університет Харчових Технологій

Менеджер готельно ресторанного бізнесу - Магістр, Киев
Вища, з 2009 по 2016 (6 років 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси навчання спеціалістів у сфері публічних закупівель (Практичні аспекти застосування Законодавства про публічні закупівлі)

грудень 2016

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint MS Outlook Робота з оргтехнікою 1С:Підприємство Робота зі сканером Робота з принтером Робота з ксероксом

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості:
-Направленість на досягнення цілі;
-Висока ступінь відповідальності;
-Пунктуальніст;
-Відкритість;
-Висока комунікабельність
-Емоційна стресостійкість;
-Передбачливість;
-Креативність;
-Відвага;
-Почуття гумору.)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: