Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 листопада 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4435321

Фасовщица, 5 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

фасовщица

з 01.1990 по 07.2017 (27 років 6 місяців)
Ощадбанк, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Повне ведення архіву (приймання і видача архівної документації, створення описів документів, пошук документів, створення виписок з документів)Під час роботи в ТВБВ №04 Головного управління по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк» мною було прийнято невпоряджений архів, вся архівна документація знаходилась в розрізненому стані. Мною було створено повністю впорядкований архів, що відповідав всім вимогам нормативної документації щодо ведення архівної діяльності і за результатами ревізій вважався одним з найкращих архівів АТ «Ощадбанк» у Київській області. Проводила консультування інших працівників архівів області.

Освіта

Профессиональное училище при "Укршвейпром" МЛП УССР

Швея, Киев
Середня спеціальна, з 1977 по 1980 (3 роки)

Додаткова інформація

1986 Навчальний центр при Київському державному університеті ім. Т.Г. Шевченко. Підвищення кваліфікації за напрямком діловодство і архівна справа.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: