Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 січня 2022 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4528336

Юрист, 14 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Кременчук
Готовий працювати:
Горішні Плавні, Дистанційно, Кременчук, Полтава, Світловодськ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 08.2018 по 02.2021 (2 роки 6 місяців)
ПП "Компанія "Л-транс", Кременчук (Транспорт, логістика)

юридичний супровід господарської діяльності підприємства, договірна робота (складання та аналіз договорів на відповідність нормам чинного законодавства України, оформлення переддоговірного листування); складання типових форм договорів підприємства; оформлення претензій та направлення їх контрагентам за договорами; представництво та захист інтересів підприємства в відносинах з різними державними органами; представництво інтересів підприємства в судах різної юрисдикції (адміністративна, цивільна, кримінальна, господарська) та в різних інстанціях; супроводження процесу примусового виконання судових рішень, робота з органами державної виконавчої служби.

Провідний юрисконсульт управління претензійно - позовної роботи

з 08.2017 по 07.2018 (11 місяців)
ПУАТ "Фідобанк", Київ (Надання кредитно - фінансових послуг)

Організація та супроводження процедур, щодо вжиття заходів примусового стягнення проблемної заборгованості; представництво інтересів підприємства в місцевих органах державної влади; представництво та захист інтересів підприємства у правовідносинах з установами прокуратури та МВС; представництво та захист інтересів Банку в судах різної юрисдикції та різних інстанцій; супроводження процесу примусового виконання судових рішень – робота з органами державної виконавчої служби; участь в проведенні виконавчих дій

Керівник напрямку правового забезпечення роботи з боржниками Полтавської та Сумської області

з 05.2016 по 07.2017 (1 рік 2 місяці)
ПУАТ "Фідобанк", Київ (Надання кредитно - фінансових послуг)

Організація роботи підрозділу; контроль законодавчих змін, змін у судовій практиці, їх аналіз та доведення до працівників підрозділу; організація та супроводження процедур, щодо вжиття превентивних заходів примусового стягнення проблемної заборгованості (координація роботи напрямку з іншими підрозділами Банку, з метою запобігання виникнення заборгованості, проведення реструктуризації заборгованості юридичних та фізичних осіб, тощо); організація реалізації заставного майна (добровільна, примусова); організація продажу балансового майна Банку набутого в процесі стягнення заборгованості боржників; робота з органами нотаріату; представництво інтересів підприємства в місцевих органах державної влади; представництво та захист інтересів підприємства у правовідносинах з установами прокуратури та МВС; представництво та захист інтересів Банку в судах різної юрисдикції та різних інстанцій; розробка правової позиції для захисту інтересів підприємства; супроводження процесу примусового виконання судових рішень – робота з органами державної виконавчої служби.

Керівник напрямку правового забезпечення роботи з боржниками Полтавської області

з 10.2013 по 02.2016 (2 роки 4 місяці)
ПУАТ "Фідобанк", Київ (Надання кредитно - фінансових послуг)

організація роботи підрозділу; контроль законодавчих змін, змін у судовій практиці, їх аналіз та доведення до працівників підрозділу; організація та супроводження процедур, щодо вжиття превентивних заходів примусового стягнення проблемної заборгованості (координація роботи напрямку з іншими підрозділами Банку, з метою запобігання виникнення заборгованості, проведення реструктуризації заборгованості юридичних та фізичних осіб, тощо); організація реалізації заставного майна (добровільна, примусова); організація продажу балансового майна Банку набутого в процесі стягнення заборгованості боржників; робота з органами нотаріату; представництво інтересів підприємства в місцевих органах державної влади; представництво та захист інтересів підприємства у правовідносинах з установами прокуратури та МВС; представництво та захист інтересів Банку в судах різної юрисдикції та різних інстанцій; розробка правової позиції для захисту інтересів підприємства; супроводження процесу примусового виконання судових рішень – робота з органами державної виконавчої служби.

Провідний юрисконсульт юридичного відділу Полтавського регіону

з 10.2009 по 10.2013 (4 роки)
ПАТ "Фідокомбанк", перейменовано з ПАТ "Ерсте Банк", Київ (Надання кредитно - фінансових послуг)

Здійснення правової оцінки (правильність складання та відповідність нормам чинного законодавства): кредитно – фінансових, господарсько-правових та цивільно-правових договорів; робота з органами нотаріату; здійснення представництва та захисту інтересів підприємства у відносинах з різними державними органами (прокуратура, поліція, органи територіальної громади); здійснення методичної допомоги структурним підрозділам підприємства у вирішенні виробничих питань; представництво інтересів підприємства в судах різних інстанцій та різної юрисдикції; представництво інтересів підприємства в третейських судах; розробка процесуальних документів; розробка правової позиції для захисту інтересів підприємства; супроводження процесу примусового виконання судових рішень.

Старший юрисконсульт сектору податкових спорів претензійно позовного відділу юридичного управління

з 08.2009 по 10.2009 (2 місяці)
ПАТ "Укртатнафта", Кременчук (Виготовленні, реалізація нафтопродуктів)

Представництво інтересів підприємства в судах різної юрисдикції та різних інстанцій; розробка процесуальних документів; розробка правової позиції для захисту інтересів підприємства; супроводження процесу примусового виконання судових рішень – робота з органами державної виконавчої служби; здійснення аналізу законодавчих змін та судової практики; представництво та захист інтересів підприємства в відносинах з різними державними органами.

Провідний юрисконсульт юридичного відділу Полтавського регіону

з 06.2008 по 03.2009 (9 місяців)
ВАТ "Ерсте Банк", Київ (Надання кредитно - фінансових послуг)

Здійснення правової оцінки (правильність складання та відповідність нормам чинного законодавства) кредитно – фінансових, господарсько-правових та цивільно-правових договорів, складання типових форм договорів; робота з органами нотаріату; здійснення представництва та захисту інтересів підприємства у відносинах з різними державними органами (прокуратура, поліція, органи територіальної громади); здійснення методичної допомоги структурним підрозділам підприємства шляхом розроблення методичних інструкцій, положень, порядків для узагальнення та спрощення повсякденної діяльності структурних одиниць.

Юрисконсульт юридичного управління

з 01.2007 по 06.2008 (1 рік 5 місяців)
Холдингова компанія "Авто КрАЗ", Кременчук (Виготовлення та продаж вантажних автомобілів,)

юридичний супровід господарської діяльності підприємства, договірна робота (складання та аналіз договорів на відповідність нормам чинного законодавства України, нормам міжнародного права, оформлення переддоговірного листування); складання типових форм договорів підприємства; оформлення претензій та направлення їх контрагентам за договорами, як по Україні та і по договорах ЗЕД; представництво та захист інтересів підприємства в відносинах з різними державними органами (прокуратура, поліція); представництво інтересів підприємства в судах різної юрисдикції (адміністративна, цивільна, кримінальна, господарська) та в різних інстанціях; супроводження процесу примусового виконання судових рішень, робота з органами державної виконавчої служби.

Державний виконавець

з 07.2006 по 12.2006 (5 місяців)
ВДВС Автозаводського району Кременчуцького МУЮ, Кременчук (Примусове виконання рішень)

примусове виконання рішень судів та інших установ в порядку передбаченому чинним законодавством України

Освіта

ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана»

Юридичний факультет, Спеціальність: "Правознавство", кваліфікаційний рівень: "Магістр", Київ
Вища, з 2008 по 2009 (1 рік 1 місяць)

Кременчуцький державний політехнічний університет

Юридичний факультет, Спеціальність "Правознавство", Кваліфікаційний рівень "Бакалавр", Кременчук
Вища, з 2002 по 2006 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Практичні навики роботи з пошуковою системою Ліга Закон

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Практичні навики:
Застосування чинного матеріального та процесуального права в претензійно – позовній роботі. Розробка, підписання договорів, проведення переддоговірного листування. Робота з органами нотаріату. Організація роботи та управління підрозділом (відділом) по роботі із проблемною заборгованістю. Здійснення юридичного супроводу господарської діяльності підприємства. Досвід роботи з фінансовими документами. Обізнаний в роботі з різними державними органами (суд, ДВС, поліція, прокуратура), органами нотаріату. Супроводження процесу примусового виконання судових рішень (представництво під час проведення виконавчих дій, участь в прилюдних торгах під час реалізації майна, тощо).

Додаткова інформація:
Державний службовець 15ого рангу;
Юрисконсульт 2 категорії;
Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю;

Схожі кандидати

Вчитель історії та правознавства
Дніпро, Дистанційно

Керівник, заступник керівника, провідний юрисконсульт, юрист
50000 грн, Дніпро, Кам'янське, Дистанційно

Юрист
50000 грн, Львів, Дистанційно

Юрист
Дистанційно

Junior International lawyer, attorney
20000 грн, Інші країни, Дистанційно

Юрист по тендерам
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: