Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 липня 2018 PRO

Ірина

Бухгалтер, економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Ромни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Зам.гл.бухгалтера, специалист отдела развития банковского бизнеса

з 07.2011 по 06.2017 (5 років 11 місяців)
АО "Ощадбанк", Ромны (Фінанси, банки, страхування)

Освіта

СНАУ

"Учет и аудит", Сумы
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 5 місяців)

Додаткова інформація

Мета: працевлаштування за посадою бухгалтер, економіст

Ключові вміння та навички:
Дотримання нормативно-законодавчих актів та положень ведення бухгалтерського обліку; організація документообігу по ділянках обліку; порядку документального оформлення і відображення в бухгалтерському обліку засобів господарювання та їх руху; уміння забезпечувати контроль і відображення на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій, надання оперативної інформації; складання і подання бухгалтерської звітності; організовувати і проводити інвентаризацію майна; використовувати сучасну обчислювальну і комп’ютерну техніку та спеціалізовані комп’ютерні програми по бухгалтерському обліку.

Досвід роботи
Період та назва організації:
07.2011 рік- АТ «Ощадбанк»
10.2015 рік
Посада: заступник начальника відділу бухгалтерського
обліку, звітності та контролю
Функціональні обов’язки:
контроль за своєчасним та достовірним відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх операцій, дотримання внутрішнього плану рахунків, перевірка звітностей підзвітних ТВБВ, формування статистичної звітності фінансового обліку та податкового обліку, ведення податкового обліку,розрахунок та списання ПММ згідно шляхових листів водіїв, надання звітів до
МДПІ та відділу статистики, ведення обліку основних засобів (нарахування амортизації та списання ОЗ), контроль за станом дебіторської та кредиторської заборгованості, контроль своєчасного закриття місяця, квартала, року.

10.2015 рік- АТ «Ощадбанк»
06.2017 рік
Посада: спеціаліст відділу розвитку банківського бізнесу

Функціональні обов’язки:
відкриття та ведення рахунків ФО, формування та підписання договорів, оформлення довіреностей, формування та надання виписок, довідок по рахунках, формування справ та оформлення депозитних рахунків, виконання довгострокових доручень власників рахунків, здійснення переказів ФО.
В частині кредитування ФО: консультація, оформлення кредитних заявок на отримання кредиту, визначення фінансового стану потенційних клієнтів, формування пакету документів для подальшого розгляду, щодо отримання кредиту, у відповідності до внутрішніх нормативних документів банку, підготовка проектів договорів, забезпечення виконання державних програм Уряду.

Освіта
Період та назва навчального закладу:
2004-2009 рік Сумський національний аграрний університет
Спеціальність: Облік і аудит
2002-2004 рік Роменський технікум Сумського НАУ
Спеціальність: Комерційна справа

Навички роботи на комп’ютері: 1С Бухгалтерія 8.2 , Total Commander, БАРС, Скарб, OC Windows, Microsoft office, вільне користування мережею Internet. Робота з оргтехнікою: принтер, сканер, ксерокс, факс.

Знання мов: Українська-рідна
Російська- вільно володію
Англійська- зі словником
Водійські права: категорії В
Особисті якості: відповідальна, активна, надійна, цілеспрямована, пунктуальна, вимоглива до себе, уважна, комунікабельна, відкрита для нових знань та вмінь

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: