Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Світлана

Начальник відділу кадрів, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу кадрів

з 05.2017 по нині (6 років 11 місяців)
Комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Суми (Освіта, наука)

Аналіз робіт персоналу, планування і оцінка потреби в персоналі, оцінка потреби в навчанні, пошук та відбір персоналу, організація проведення тренінгів і семінарів, адаптація нових співробітників, розробка системи мотивації співробітників, розробка і впровадження посадових інструкцій, правил трудового внутрішнього розпорядку, розробка і впровадження положень по роботі з персоналом, кодексу корпоративної культури, кадрової політики, атестація, розробка і ведення системи кадрового обліку, аналіз ринку праці, формування штатного розкладу, табелювання робочого часу співробітників, планування професійної кар'єри співробітників, оцінка ефективності роботи персоналу, організація роботи з персоналом відповідно до загальних цілей розвитку компанії і конкретних напрямів HR-політики для досягнення ефективного використання і професійного вдосконалення співробітників.Співпраця з учбовими закладами по пошуку перспективної молоді. Прийом, переведення та звільнення працівників згідно трудового законодавства. Підготовка наказів по особовому складу. Підготовка матеріалів по нагородженню працівників державними та відомчими нагородами, присвоєнню почесних звань. Оформлення щорічних та інших передбачених законодавством відпусток. Оформлення документів, необхідних для призначення пенсій за віком та на пільгових умовах. Забезпечення проведення атестації працівників.Забезпечення контролю за станом трудової дисципліни та дотриманням працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку. Ведення обліку військовозобов’язаних. Формування річних планів-графіків підвищення кваліфікації керівників , професіоналів, фахівців. Облік та оформлення кадрового резерву на керівних працівників структурних підрозділів. Погодження посадових та робочих інструкції на працівників. Підготовка презентацій щодо обліку, аналізу, руху працюючого персоналу.

Освіта

Українська державна академія зв'язку ім.О.С.Попова

Менеджмент у виробничій сфері, менеджер, Одеса
Вища, з 1995 по 1999 (3 роки 9 місяців)

Сумський сільськогосподарський технікум

Правознавство . юрист, Суми
Середня спеціальна, з 1992 по 1994 (1 рік 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Користувач Internet 1С:Підприємство Парус Megapolis

Додаткова інформація

з 30.08.1994 - 24.05.2017р. фахівець з кадрів, фахівець з кадрів 2-1 категорії, провідний інженер з підготовки кадрів, провідний фахівець з кадрів ( в.о.начальника відділу кадрів), провідний спеціаліст з адміністрування персоналу Сумської філії ПАТ "Укртелеком"

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: