Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 5 січня 2018

Тетяна

Бухгалтер, помощник бухгалтера, оператор 1С

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Воробей Тетяна Федорівна.
Вул. Мисливська буд.26 с.Щасливе Бориспільського району Київської області.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») або [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») 04/07/1975 р.н.
Робота в колективі вимагає комунікабельності,вміння працювати в команді та бути надійною ланкою в дружнім колективі. Це є важливим фактором в будь якій трудовій діяльності . На даний час працюю в інтернет магазині в м. Києві .Паралельно займаюсь пошуком роботи . Маю бажання ділитись своїми знаннями та черпати щось нове , розвиватись разом з підприємством та співробітниками.
Я в 1992 році закінчила Бігунську середню школу.В цьому ж році пішла працювати робітником на консервний завод Госплемзаводу «Бортничі» який знаходився в с. Щасливе. Паралельно почала навчання в « Київській сільськогосподарській академії» на факультеті «Економіка підприємства». Так як виникли деякі проблеми зі здоров´ям та складнощі з житлом – змушена була припинити начання та кинути роботу і в 1993 році переїхала жити на місце прописки- Житомирську обл. З 1993 по 1994 рік працювала завідуючою магазином в рідному селі. В 1994 році повернулась до Києва .Закінчила бухгалтерські курси за програмою- «Облік та аудит на торговому підприємстві». З 1994 по 1999 роки працювала в МП «АИР» продавцем. В цьому періоді народила донечку і переїхала до с. Щасливе Бориспільського району. З 1999 року по 2005 працювала продавцем в продуктовому магазині ТОВ «Оріана». Зарекомендувавши себе старанною та добросовісною в 2005 році була переведена на посаду бухгалтера –касира. В 2009 році переведена на посаду бухгалтера, ким і працювала до жовтня 2017 року. В зв»язку з реорганізацією Товариства влаштувалася на роботу в м. Києві в інтернет магазин.
На посаді бухгалтера працювала в програмі 1С 7.7 а згодом в 1С 8.2 з первинними документами , вела облік розрахунків з постачальниками, оформляла акти виконаних робіт по покупцях, слідкувала за заключенням договорів з покупцями та постачальниками ,перевіряла звіти по роботі магазинів, формувала електронну звітність підприємства по податку на додану вартість та акцизного податку. Також вела облік та звітність по підприємцях на загальній системі та знайома з обліком та звітністю підприємця єдинника. Готова вчитися чомусь новому. Адже добре розумію, що не дивлячись на основні закони ведення бухгалтерського та податкового обліку - на кожному підприємстві існують свої правила та специфіка роботи.
Володію 1 С 8.2 ,WORD та EXCEL на рівні який мені був необхідним в обсягах моєї роботи. Працювала з вигрузкою та подачею звітністю в програмі M.E.Doc.Дружу з офісною оргтехнікою Але з задоволенням та цікавістю навчусь чомусь новому якщо буде в цьому потреба. Адже вміння людини та її знання залежать від того, наскільки вона готова посягати щось нове . Тримання під контролем всіх змін законодавства України щодо ведення бухгалтерського обліку спонукає до постійного розвитку та самовдосконаленості .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: