Резюме від 6 листопада 2018

Дзюра Олег Леонідович

Шеф-кухар, 21 000 грн

Повна зайнятість.

Вік:
54 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Кухар, Executive Chef, Шеф Кухні

з 01.1990 по 01.2018 (28 років)
Ресторани Європи, України, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан "Le Procope" Кухар
- Навчання рецептами Класичною Французької кухні.
- Набуття практичних навичок кухаря.
- Практичне закріплення набутих навичок.

1993-1995рр. Польща г.Тарнобжег ресторан "Пані Джюіори" Кухар, Старший кухар
- Продовження закріплення навичок на посаді кухарем.
- Початок праці на посаді старшого кухаря.
- Допомога закладу в розробці нового меню.
- Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%

1995-1998рр. Кабардино-Балкарія м. Нальчик ресторан-готель "Долинськ" Кухар, Старший кухар
- Продовження закріплення професійних навичок.
- Стажування і практика на посаді шеф-кухаря.
- Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу.

1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель "Ikar",
м. Львів 2001р. ресторан «Кактус», 2005р. ресторан
«Вежа Крамарів» Executive Chef, Шеф Кухні
- Відкриття ресторану з «0».
- Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв.
- Підбір та навчання персоналу.
- Навчання персоналу для роботи на новому обладнані.
- Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.

2005-2017рр.Польща, Україна (Карпати, Крим) ресторани готелів, м. Львів 2006р. ресторан «Мушкетер», м. Євпаторія 2008р. ресторан «Замок Вікінгів», м. Тернопіль(Заліщики) 2012р. ресторан «Мішин Сіті», м. Хмельницький(Дунаївці) 2013р. ресторан «Best» Executive Chef, Шеф Кухні
- Відкриття ресторану з «0».
- Розвиток різного меню.
- Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню.
- Робота з доставкою продуктів.
- Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.
З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni

Кухар, Executive Chef, Шеф Кухні

з 01.1990 по 01.2018 (28 років)
Ресторани Європи, України, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Мої Обов'язки
1. ШЕФ-КУХАР НАЛЕЖИТЬ ДО КАТЕГОРІЇ КЕРІВНИКІВ.
2. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування.
3. Направляю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання.
4. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивної технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається.
5. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації.
6. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню.
7. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни.
8. Здійснюю розстановку кухарів та інших працівників виробництва.
9. Складаю графік виходу кухарів на роботу.
10. Провожу бракераж готової їжі.
11. Періодичного контролю впродовж робочого дня процесу приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість;
12. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці.
13. Регулярно контролюю доходи кухні.
14. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів.
15. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та іншим виробничим питань.
16. Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
17. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників.


Освіта

ВВАТУ

Інженерний, Киев
Вища, з 09.1980 по 09.1984 (4 роки)


Професійні та інші навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    Впевнений користувач ПК, знаю програми забеспечення діяльності ресторанного бізнеса, такі як 1С і інакші.
  • Європейський досвід управління ресторанною діяльністю (20 років досвіду)
    Просунутий, використовую в даний час.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Польська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Готовий до переїзду в інщі міста України при домовленності про проживання.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: