Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 квітня 2023 PRO

Татьяна

Архіваріус, діловод, помічник нотаріуса

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Біла Церква, Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помощник нотариуса. Архивариус

з 08.2003 по нині (20 років 8 місяців)
Частный нотариус КМНО, Киев (Юриспруденція)

Дистанційно підготовка річних описів справ, акту на знищення документів!
Домопожу підготуватися нотаріусу до перевірки, упорядкувати архів нотаріуса відповідно до Правил ведення нотаріального діловодства та Порядку (складання нарядів та внутрішніх описів до них, прошивка нарядів, складання річних описів, складання паспорта архіву, складання номенклатури та підсумкового запису з підрахунком справ, оформлення спадкових справ, фінмоніторинг, тощо). Виявлення та усунення інших зауважень до перевірки. Підготовка документів до знищення справ, передача документів в архів. Також можливе навчання помічників архівній справі, ведення нотаріального діловодства. Детально при зустрічі.

Освіта

ДВНЗ "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

Правознавство, Киев
Вища, з 2012 по 2018 (5 років 9 місяців)

Додаткова інформація

Домопожу підготуватися нотаріусу до перевірки, упорядкувати архів нотаріуса відповідно до Правил ведення нотаріального діловодства та Порядку (складання нарядів та внутрішніх описів до них, прошивка нарядів, складання річних описів, складання паспорта архіву, складання номенклатури та підсумкового запису з підрахунком справ, оформлення спадкових справ, фінмоніторинг, тощо). Виявлення та усунення інших зауважень до перевірки. Написання вхідної та вихідної. Детально при зустрічі

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: