Елена

Викладач, Журналіст, методист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ГАЛУШКО ОЛЕНА ВЯЧЕСЛАВІВНА
Дата народження: 30 травня 1980 року
Перелік кваліфікацій:
уміння аналізувати, планувати, організовувати та контролювати. Вміння працювати під керівництвом та досягати позитивних результатів.
Комп‘ютерні навики: Windows, Word, Internet.
Освіта:
•2000 – 2000 – Криворізький державний педагогічний університет історичний факультет. Диплом спеціаліста історії. Тема дипломної роботи: “Рух Оплору в Польщі в роки Другої світової війни та його вивчення засобом організації групової роботи на урокаї історії”. Спеціальність: Педагогіка і методика середньої освіти. Історик, викладач історії.
•З 2006 року – аспірантура міжнародного факультету Київського міжнародного університету зі спеціальності всесвітня історія 07. 00. 02. Протягом 2006 – 2006 років склала кандидатські іспити з філософії, англійської мови та всесвітньої історії; написала статті «Українсько–російські економічні відносини: основні етапи та тенденції розвитку» та «Енергетичний аспект українсько–російських економічних відносин 1991–2005 років»; зараз проходжу процес написання дисертації на тему: «Стратегічне партнерство в економічній сфері українсько-російських відносин у 1991-2005 рр.».
Володіння мовами:
-українська – рідна;
-російська – вільно
-англійська – середній рівень зі словником, англомовні тексти використовую у написанні наукових робіт.
Досвід роботи:
-2002 – 2003 – вчитель історії у Центрі освіти дітей та підлітків міста Кривого Рогу.
-2003 – 2005 – вихователь СНВК «Дитячий садок – школа» № 162 м. Кривого Рогу.
Сфера наукових та практичних інтересів:
економічна історія, історія держави і права Росії, України та Західних держав, міжнародні відносини в 20 – му столітті, політична журналістика, політична аналітика, підготовка та реалізація неформальних комунікативних проектів.
Додадкові відомості :
cвоїми сильними сторонами вважаю вміння організувати себе, свою роботу та роботу колективу; до розв’язання поточних завдань підходжу творчо; часто мої ідеї допомагають збільшити ефективність праці; здатність до роботи в команді; лояльність; відповідальність; проявляю наполегливість у досягненні цілей; завжди сподіваюсь на краще.

Адреса: м. Київ, Бажана 1 М, кв. 168.
Прописана: м. Кривий Ріг, Пензенська, 88.
Телефон: д. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: