Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 жовтня 2023 PRO

Дар'я

Інспектор з кадрів, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника відділу кадрової роботи юридичного управління

з 09.2020 по нині (3 роки 7 місяців)
Координаційний центр з надання правової допомоги, Київ (надання безоплатної правової допомоги)

Оформлення призначення на посаду, переведення та звільнення працівників. Підготовка проєктів наказів кадрових питань та з адмінстративно-господарської діяльності. Підготовка протоколів комісії із соціального страхування та заповнення листків непрацездатності. Ведення обліку надання відпусток працівникам, та підготовка графіку відпусток. Оформлення та ведення особових карток (форми П-2) та зберігання картотеки особових карток з обмеженням доступу до них згідно з вимогами законодавства у сфері захисту персональних даних.

Головний спеціаліст відділу кадрової роботи

з 12.2019 по 09.2020 (9 місяців)
Координаційний центр з надання правової допомоги, Київ (надання безоплатної правової допомоги)

Оформлення призначення на посаду, переведення та звільнення працівників. Підготовка проєктів наказів кадрових питань та з адмінстративно-господарської діяльності;
постійний моніторинг змін в трудове законодавство, в тому числі перегляд вебінарів, тренінгів, що безпосередньо стосуються організації роботи відділу;
комунікація та надання консультативної допомоги в межах своїх повноважень за допомогою засобів телефонного зв’язку та пошти працівникам;
підготовка табелю обліку робочого часу;
опрацювання та аналіз питань, які виникали в ході роботи;
участь у роботі комісії із соціального страхування як член комісії — представник роботодавця, підготовка протоколів комісії із соціального страхування

Інспектор з кадрів (старший)

з 03.2018 по 11.2019 (1 рік 8 місяців)
Комунальне некомерційне підприємство "Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради", Кропивницький (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Оформлення прийняття на роботу, переведення, звільнення працівників відповідно до трудового законодавства, положень, інструкцій, а також наказів головного лікаря.
При прийнятті на роботу:
перевіряю наявність і правильність оформлення документів, які працівник в обов’язковому порядку має надати.
Відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Інструкції з військового обліку, правил військового обліку громадян виконую обов’язки з обліку військовозобов’язаних та призовників, що працюють на підприємстві та інші обов’язки.
Перевіряю у осіб наявність військово-облікових документів (у військовозобов’язаних — військового квитка або тимчасового посвідчення, у призовників — посвідчення про приписку до призовної дільниці), встановлюю, чи перебувають працівники на військовому обліку за місцем проживання. Безпосередньо забезпечую ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників та бронювання військовозобов’язаних за лікарнею.
У семиденний строк повідомляю у військові комісаріати про військовозобов’язаних і призовників, прийнятих на роботу чи звільнених із роботи.
Забезпечую оповіщення військовозобов’язаних і призовників на вимогу військових комісаріатів і сприяю їхньому вчасному прибуттю за викликом.
Систематично звіряю особові картки працівників з записами в їх військових квитках.
Здійснюю систематичний облік змін у військовозобов'язаних та призовників адреси проживання, службового становища, освіти та в п'ятиденний строк усі зміни вношу в їх облікові картки й оповіщаю про них військовий комісаріат.
Складаю щорічно в військовий комісаріат звіт про чисельність працюючих та військовозобов'язаних станом на 01.01 наступного поточного року.
Готую кадрові накази (зарахування на роботу, переведення, звільнення, відрядження,надання відпусток) та довідки про теперішню та минулу діяльність працівників.
Веду облік надання відпусток працівникам, здійснюю контроль за складанням і одержанням графіків чергових відпусток.
Працюю в програмі MEDOK (подання повідомлень про прийняття на роботу працівників).
Оформлення та ведення особових карток (форми П-2) та зберігання картотеки особових карток з обмеженням доступу до них згідно з вимогами законодавства у сфері захисту персональних даних.
У листках непрацездатності зазначаю страховий стаж для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності.
Оформлюю довідки, необхідні для призначення пенсії працівникам лікарні.
Веду облік трудових книжок, забезпечую їх зберігання згідно з вимогами законодавства у сфері захисту персональних даних (штат працівників більше 1600 чоловік). Забезпечую внесення до трудових книжок працівників записи про роботу, заохочення і нагородження.

Інспектор з кадрів

з 09.2017 по 03.2018 (6 місяців)
Державний заклад "Спеціалізована медико-санітарна частина №19", Кропивницкий (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Підбір персоналу, прийом на роботу, звільнення з роботи, переведення. Підготовка щомісячних звітів по укомплектованості медсанчастини лікарями, середнім медичним персоналом, молодшим медичним персоналом, апаратом управління, підготовка щорічних звітів, облік військовозобов'язаних. Складання графіка відпусток, ведення особових справ, табелювання робочого часу співробітників, складання графіків роботи і багато інших обов'язків.

Помічник адвоката

з 12.2015 по 03.2017 (1 рік 3 місяці)
Адвокат, Кропивницький (Юриспруденція)

Сприяла адвокату в наданні ним юридичної допомоги;
надавала допомогу адвокату в складанні заяв, скарг, клопотань та інших документів цивільно- процесуального, кримінально-процесуального, адміністративно-процесуального характеру.
Готувала та оформлювала матеріали адвокатського досьє.
Здійснювала пошук судової практики.

Освіта

Національна академія внутрішніх справ

Правознавство, Київ
Вища, з 2012 по 2017 (4 роки 5 місяців)

Знання і навички

Пользователь ПК MS Excel MS Word Користувач ПК MS Outlook M.E.Doc СЕД

Додаткова інформація

Маю сертифікат щодо володіння державною мовою

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Рекрутер, IT recruiter
30000 грн, Київ

Інспектор відділу кадрів
Київ

IT Recruiter
40000 грн, Київ, Дистанційно

Рекрутер
Київ

Рекрутер
Київ, Вінниця , ще 7 міст

Менеджер з персоналу
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: