Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 жовтня 2020

Ruslan

Шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора

з 05.2019 по нині (4 роки 11 місяців)
ТОВ Мясний Маркет, Київ (ХОРЕКА Ритейл)

Шеф кухар

з 11.2018 по 05.2019 (6 місяців)
Італійський ресторан Пеміум класу, Kiev (Сфера обслуговування)

Бренд Шеф

з 05.2018 по 11.2018 (6 місяців)
Бабушкин Сад, Kiev (Ресторанно гостининый бизнес)

Составление и внедрение нового меню согласно копцепции заведения. Наем и обучения персонала. Внедрение новых технологий приготовления пищи. Контроль качества продукции и учета товара.

Шеф повар

з 06.2017 по 09.2017 (3 місяці)
TREND, V 22, UFA (Ресторанно гостининый бизнес)

Организация работы разноконцептуального (пиццерия, стейк хаус, кухня Башкирии, банкетный зал с Европейской кухней) рестораного комплекся на 500 посадочных мест в сжатый срок (16 дней)
Набор персонала, обучение, контроль выполнения задач согласно утсновленным стандартам.
Работа с поставщиками, контроль себестоимости, составление КК.
Разработка, внедрение и обновление меню согласно ежемесечным отчетам.

Шеф повар

з 06.2010 по 06.2017 (7 років)
Президент Отель, Киев (Гостипреимство)

Шеф-кухар готель 4*, Київ

Очолював команду з понад 50 працівників забезпечуючи високий рівень наданих послуг.

Оновлення усіх меню готельного комплексу:

-меню ресторану,

-конференц меню,

-банкеткне меню,

-меню рум сервіс,

-кейтеринг меню,

-сезонні пропозиції.

Переформатування виробничих процесів згідно сучасним тендеціям та виробничим процесам. Реновація кухні, відкриття нових підрозділів, проєктування та супроводження перепланування виробничих приміщень.

Робота з підвищення кваліфікації працівників кухні.

Контроль якості продукціі та санітарної безпеки на виробництві.

Исполнительный Су шеф, банкетинг

з 09.2008 по 06.2010 (1 рік 9 місяців)
Hyatt Regency Kiev, Киев (Гостипреимство)

Заступник головного шеф-кухаря по банкетному відділу в готелі 5*

Керував банкетним відділом кухні у готелі відомої міжнародної сітки Хаят. Під час роботи виконував такі функції:

розробка меню спільно з головним шеф кухарем готелю,
приготування страв на банкети, конференції весілля, фуршети та особливі випадки,
складання графіку підрозділу,
проведення роботи по розвитку підлеглих працівників,
контроль якості продукції,
забезпечення санітарної безпеки на ввіреному підрозділі.

Су шеф

з 04.2007 по 09.2007 (5 місяців)
Hyatt Regency Kiev, Киев (Гостипреимство)

Су-шеф ресторану Гриль Азія



Разом з міжнародною командою спеціалістів із Італії, Німеччини, Англії та Індонезії підготував відкриття Готелю, та організував запуск виробничих процесів кухні.

Під час роботи на данній позиції виконував такі функії:

-набір персоналу,

-проведення тренінгів,

-впровадження стандартів міжнародного бренду в виробництво,

-запуск ресторану з відкритою кухнею,

-приготуваня страв Европейскої кухні та Стейків

-організація та безпосередня участь в приготуванні страв на сніданок шведський стіл, по меню рум сервіс, та по меню А ля Карт,

-контроль персоналу, стандартів зовнішнього вигляду, та санітарної безпеки.

Освіта

Emirates Academy

Dubai
Середня, з 2008 по 2008 (1 місяць)

Restaurant management

НУХТ

Економика, Киев
Вища, з 2002 по 2008 (5 років 4 місяці)

Знання і навички

MS Word MS Excel MS Office MS PowerPoint iiko IikoOffice Scala

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Відкриття закладів з нуля

Розробка меню

Складання технологічних та калькуляційних карт

Набір персоналу

Проведення тренінгів

Проведення презентацій

Проведення дегустацій

Санітарний контроль

Контроль запасів та обороту продукції

Введення нових способів обробки продукції

Перепланування виробничих приміщень згідно санітарних норм та поставлених задач

Конференц обслуговування та кейтеринг

Сезонні та тематичні пропозиції

Схожі кандидати

Су-шеф
28000 грн, Київ

Chef, cook
Київ, Дніпро , ще 3 міста

Шеф-кухар
40000 грн, Київ

Шеф-кухар
45000 грн, Київ

Шеф-кухар
Київ, Інші країни

Шеф-повар
30000 грн, Київ, Макарів, Калинівка (Фастівський р-н)

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: