Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 квітня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4703767

Інженер-електрик, електронщик, автоматик, 80 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-розробник/ директор

з 05.1986 по нині (37 років 11 місяців)
Розробка та виробництво трансформаторного та інверторного зварювального обладнання, автоматизація та роботизація виробничих процесів на різних підприємствах, розробка та виробництво мікропроцесорних модулів для керування різними механізмами.

розробка електротехнічних і електронних приладів, та організація їх виробництва.

Освіта

вінницький політехнічний інститут

Радіотехніка, Винница
Вища, з 1984 по 1990 (5 років 9 місяців)

поглиблене вивчення елементної бази і процесів в електротехніці, автоматиці та електроніці

Додаткова інформація

З червня по грудень 2017 року працював в польші на великому підприємстві в польші в відділі
(dUr-утшимання руху) - монтаж, наладка та обслуговування виробничих ліній. Займався обслуговуванням автоматизованих ліній та роботів по механіці, електриці і автоматиці. старався працювати в місяць не менше 300 годин. за власною ініціативою відремонтував та запустив в експлуатацію декілька складних електричних машин, покращив роботу багатьох машин за допомогою до пів сотні рацпропозицій. Вивчив польську мову на рівні спілкування та читання технічної літератури. Прекрасні відносини були в нас в колективі,по польським міркам пристойна зарплата, запрошують ще приїзджати. Мені все подобається, але я хочу спробувати попрацювати там, де мої знання та вміння зможуть оцінити в фінансовому плані якнайкраще.




Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: