Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 5 вересня 2022 PRO

Сергій

Системний аналітик, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Розробник Складних систем

з 05.2018 по нині (5 років 11 місяців)
Індивідуальне підприємництво / приватна практика / фріланс, Дніпро, Дніпро (IT)

Я добряче розуміюся на Складних системах.
Мої софт-скіли сильніші за мої хард-скіли. А мої хард-скіли реально міцні та потужні, бо в мене величезний досвід, глибоке та всебічне знання та розуміння Складних систем.
Я наразі шукаю діяльність та комісію, аніж роботу чи службу. Я шукаю скоріше інвестора, ніж роботодавця. Бо мені є що запропонувати саме інвестору. Я НЕ розглядаю роботу в офісі повний робочий день.
Історія мого шляху у Складних системах така.
У далекому 1993 році я почув про Складні системи від доктора технічних наук Дуброва Юрія Ісаєвича, він був керівником моєї виробничої, а потім переддипломної практики на ДНВП «Орбіта» (на якому створили «Буран», до речі), а також керівником мого дипломного проекту на тему «Програма, що створює аналітичну модель об’єкту на основі його алгоритмічної моделі». Програмування експертних систем поглинуло мене повністю. Я був вражений тим, що Складні системи створюються і існують не для того, щоб ними керували. А також тим, що люди – лише частини Складних систем, до того ж, принципово, не головні частини. Що Складну систему принципово неможливо описати математично чи алгоритмом, чи, навіть, повторити будь-який експеримент з нею, бо її параметри дрейфують у часі, а її якості постійно еволюціонують. Що Складна система чинить опір керуванню нею, і найбільше противиться спрощенню. Я відмінно захистив диплом у 1994 році, отримав рекомендацію до аспірантури и зробив велику помилку, не вступивши до аспірантури, як я розумію це зараз. Але тоді були лихі 90-ті, я був молодий та дурний, і я досі не увійшов до складу такої Складної системи, яка могла б повертати час. Але, якщо я знайду машину часу і вона прийме мене, я повернусь у 1994 рік і стану науковцем.
З 1994 по 1996 рік я працював програмістом, спочатку 3, а потім 1 категорії у конструкторському бюро «Дніпровське», а з 1996 по 2001 я служив у Податковій службі, від податкового інспектора до начальника відділу стягнення податкової заборгованості. Я прийняв участь у створенні кількох Складних систем, деякі живуть в Податковій і нині. Так, Складні системи – живі, ви не помилилися. Це я для того кажу, що, з моєї точки зору, я займався створенням Складних систем, а мене сприймали або як програміста, або як економіста, або як державного службовця. Те ж саме було у подальшому і на Дніпропетровських хлібозаводах № 8 і № 9 з 2001 по 2012 рік, і у багатьох інших місцях: я займався створенням Складних систем, а мене сприймали як програміста, економіста, аудитора, маркетолога, бізнес-аналітика, керівника, підприємця, стартапера, антикризового менеджера, але як системотехніка мене жодного разу не запрошували.
У 2012 році я прочитав культову книгу Маріам Петросян «Дім, в якому…» і щиро рекомендую цю книгу, як найкращий підручних по Складних системах. Зрозуміло, без трудів Ростригіна та Боулдинга неможливо зрозуміти Складні системи. Але краще уважно прочитати і «Дім, в якому…»

Внутрішній аудитор

з 10.2012 по 04.2018 (5 років 6 місяців)
Індивідуальне підприємництво / приватна практика / фріланс, Дніпро (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Вважаю, що економічний ефект (прибуток) від роботи внутрішнього аудитора має щонайменше вдесятеро перевищувати його зарплатню. Бо внутрішній аудитор виявляє внутрішні резерви і зовнішні можливості та залучає інвестиції.
У внутрішній аудит я прийшов з бізнес-аналізу, з аналізу товарних ринків та обіймаючи посаду провідного економіста.
Займаюся управлінським і комерційним аудитом, виконую моделювання систем управління підприємствами і комерційних систем.
Створив авторські методики управлінського та комерційного аудиту, зокрема "SWOT на підставі фінансової звітності", "Систематизація бізнесу для збільшення його ліквідності", "Систематизація бізнесу для усвідомлення його економічної безпеки".
Успішно закінчив курс "Етика професійного бухгалтера", розроблений викладачами ФПБАУ: https://courses.prometheus.org.ua:18090/downloads/dfbcc3e4031c4aaaaaa0774a7feaae0e/Certificate.pdf
Отже, запросіть мене на роботу і я надам Вам впевненості!
Успішно пройшов сертифікацію з бізнес-англійської: https://courses.prometheus.org.ua:18090/downloads/cc187a3be73f4793b71127aeff7ffd57/Certificate.pdf
Отже, запросіть мене на роботу і я складу всі потрібні звіти згідно МСФЗ на найвищому світовому рівні!
Створив авторські методики моделювання управлінської і комерційної системи підприємства для керування структурою собівартості.
В результаті моєї діяльності з розрізнених відомостей, якими володіють особи, які приймають рішення, створюються цілісні структуровані зручні системи управлінського обліку, комерційних розрахунків, планування і контролю. Мене жодного разу не запрошували туди, де повний порядок з управлінським обліком і комерційними розрахунками. Але там, куди мене запрошували, я завжди наводив повний порядок, створював корпоративні стандарти, систематизував бізнес. Особи, які приймають рішення, отримували можливість зосередитися на вирішенні по-справжньому значущих питань, зосередити зусилля на справді важливих проектах, на порядок підвищити ефективність своєї діяльності.
Працюючи з договорами, отримав досвід ведення переговорів з керівниками великих компаній.
Усвідомив капіталізацію і ліквідність як систематизацію по МСФЗ: щоб залучити інвестиції або продати бізнес, для початку потрібно розкрити інформацію в форматі МСФЗ.
Досяг досконалості, успішно надаючи послуги бізнес-консультування, інвестиційного планування, розрахунку інвестиційних ризиків, інвестиційного консалтингу, управлінського консультування, внутрішнього аудиту, внутрішнього фінансового аудиту, фінансового моделювання, бізнес-моделювання.
Легко переходжу від внутрішнього аудиту до бізнес-аналізу, від IFRS, EBITDA і функціонально-вартісного аналізу до ABC-аналізу, кореляційного і регресійного аналізу, до розрахунку цінової еластичності. Бо надто сильний в математиці та понад два десятиріччя у SQL, big data, кубах даних, e-commerce аналізі та аналізі конкурентного середовища.

Провідний економіст

з 09.2009 по 09.2010 (1 рік)
ПАТ "Хліб", Дніпро (Хлібобулочні вироби (виробництво))

Підготовка матеріалів при аудиті акціонерного товариства.
Ревізія фінансово-господарської діяльності компанії.
Підготовка матеріалів при податкових перевірках акціонерного суспільства.
Формування управлінської звітності.
Калькуляція планової і фактичної собівартості продукції.
Моделювання структури собівартості.
Створення та підтримка в актуальному стані єдиної ієрархічно детальної моделі структури собівартості.
Ведення управлінського обліку.
Підготовка управлінської звітності.
Розробка методології управлінської звітності.
Розробка методології управлінського обліку.
Досконало оволодів 1С.

Бізнес аналітик

з 05.2005 по 08.2009 (4 роки 3 місяці)
ВАТ "Хліб", Дніпро (Хлібобулочні вироби (просування, оптова торгівля))

Організація внутрішнього управлінського і комерційного аудиту підприємства.
Розробка, впровадження, супровід CRM.
Розробка і розвиток системи управління замовленнями.
Аналіз кон'юнктури ринку на підставі внутрішньої і зовнішньої BigData.
Моніторинг кон'юнктури ринку.
Комерційні розрахунки.
Бізнес-аналіз та маркетинговий аналіз.
Розрахунок економічної ефективності угод. Перевірка бюджету доходів. Підготовка щомісячної оперативної звітності за доходами. Оцінка фінансових ризиків по операціях.
Управління проектами.
Оптимізація бізнес-процесів.
Розробка і впровадження політик і процедур.
Розроблені мною корпоративні стандарти були визнані настільки ефективними, що в подальшому перетворилися на франшизу і були впроваджені на декількох хлібозаводах.

Начальник відділу АСУ

з 09.2001 по 12.2004 (3 роки 3 місяці)
ПП "Акрос", Дніпро (Системна інтеграція, автоматизації технологічних і бізнес-процесів підприємства, ІТ-консалтинг)

Організація розробки програмного забезпечення управлінського обліку на хлібопекарних підприємствах.
Моделювання управлінського обліку.
Моделювання комерційних систем.
Моделювання процесів.
Досконало оволодів MS Excel
і MS Access.
Автоматизація управлінської звітності.
Успішно керував командою розробників.

Начальник відділу стягнення податкової заборгованості

з 08.2000 по 08.2001 (1 рік)
Податкова інспекція Жовтневого району м.Дніпропетровська, Дніпро (Державні установи)

Організація стягнення податкової заборгованості. Досяг успіху в командоутворенні.

Начальник відділу обліку юридичних осіб

з 08.1998 по 07.2000 (1 рік 11 місяців)
Дніпропетровська обласна податкова адміністрація, Дніпро (Державні установи)

Організація обліку з оподаткування юридичних осіб.
Навчився керувати командою.

Податковий інспектор

з 04.1996 по 07.1998 (2 роки 3 місяці)
Дніпропетровська обласна податкова адміністрація, Дніпро (Державні установи)

Адміністрування та аналіз баз даних щодо юридичних осіб. Глибоко практично вивчив оподаткування, документальні перевірки, аудит.

Освіта

Дніпропетровський національний університет

Радіофізичний, Дніпро
Вища, з 1989 по 1994 (5 років)

Захистив на "відмінно" дипломну роботу на тему «Програма, що створює аналітичну модель об’єкту на основі його алгоритмічної моделі»

Знання і навички

Google Analytics SEO Контекстна реклама Створення сайтів MS Excel Ведення переговорів MS Access Управління командою SEO-копірайтинг Інтернет-реклама Договірна робота Управління інтернет-проектами Розвиток продажів ABC-аналіз Яндекс.Метрика Управління проєктами Просування продукту на ринок Запуск нових продуктів Розробка нового продукту Захист інтелектуальної власності Бізнес-консультування Бізнес-аналіз Big Data Формування управлінської звітності Управлінське консультування Управлінський облік Розробка методології управлінської звітності Розробка методології управлінського обліку Автоматизація управлінської звітності Внутрішній аудит Внутрішній фінансовий аудит Фінансове моделювання Моделювання процесів Бізнес-моделювання 1С: Бухгалтерія і склад Керівництво командою розробників Командоутворення Антикризове управління

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

У 2012 році зареєструвався як фізична особа-підприємець і по теперішній час успішно працюю на себе. Однак, роботу за наймом повний робочий день вважаю актуальним і перспективним напрямком своєї діяльності.
Також пропоную Вашій увазі мої детективи про Складні системи: https://proza.ru/avtor/sermond541
Так, я пишу детективи про Складні системи.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: