Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 серпня 2023 PRO

Олег

Юрист, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Хмельницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 02.2020 по нині (4 роки 2 місяці)
Рада Адвокатів України, Хмельницький (Юриспруденція)

Освіта

Хмельницький Інститут МАУП

Юридичний, Хмельницький
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 10 місяців)

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
КУРКЕВИЧ ОЛЕГ ВІТАЛІЙОВИЧ
18.03.1984 року народження

Контактна інформація: проживаю за адресою м. Хмельницький, вул. Водопровідна буд. 57, кв. 98, тел. дом. 78-83-42, тел. роб. 70-02-92, тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Посада на яку претендую: юрист, юрисконсульт, помічник юриста

Освіта: вища юридична:
У період з 1991 по 2002 роки навчався у Хмельницькому Навчально-виховному комплексі № 10. Закінчив у 2002 році, атестат з відзнакою
У період з 2002 по 2007 роки навчався у Хмельницькому інституті Міжрегіональної Академії управління персоналом на юридичному факультеті. Закінчив у 2007 році та отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Правознавство” спеціалізацією “комерційне та трудове право”, диплом з відзнакою.

Трудова діяльність:
З вересня 2007 по вересень 2008 року року працював на громадських засадах керівником громадської приймальні Хмельницької міської партійної організації “ВО “Батьківщина”, де надавав громадянам юридичні консультації.
З вересня 2008 року по січень 2011 року працював на посаді юрисконсульта ТОВ «ГУЛЛІВЕР» (м. Хмельницький, напрям діяльності - легка промисловість, виробництво та збут взуття). Основними посадовими обов’язками було складання та перевірка договорів, юридичний супровід договірної діяльності, юридичний супровід кадрової діяльності, претензійно-позовна робота.
З грудня 2011 року по жовтень 2012 року працював помічником-консультатном Народного Депутата України. Основними обов’язками були прийом громадян, надання безоплатних юридичних послуг, ведення діловодства.
З січня 2013 року по теперішній час працюю на громадських засадах юристом громадської приймальні Хмельницької міської партійної організації ВО «Батьківщина». Основні обов’язки: консультації громадян з юридичних питань різного спрямування, робота зі зверненнями громадян, надання вторинної правової допомоги – складання заяв, скарг, позовних заяв, заперечень, інших документів процесуального характеру, представництво громадян у судах та органах державної влади.
З червня 2018 року юрисконсульт на ПП "Ізіда-сервіс".
З лютого 2020 року займаюсь адвокатською діяльністю.
Особисті досягнення: в практиці є справи, які позитивно вирішені в Європейському суді з прав людини.

Знання ПК: Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) і E-mail (Outlook Express)

Знання мов: українська- рідна, російська -вільно, англійська - intermediate

Сімейний стан:
Одружений. Склад сім”ї: дружина – Куркевич Наталія Віталіївна, 25.04.1986 р.н. - на даний час в декретній відпустці. Діти: Куркевич Дмитро Олегович 13.09.2011 р.н., Куркевич Артем Олегович 12.06.2015 р.н.

Особисті якості: комунікабельність, стресостійкість, креативність, відповідальність, пунктуальність.
Очікувана оплата праці –16 000 гривень.

Куркевич О.В.

Схожі кандидати

Начальник юридичного відділу, головний юрист, in house lawyer
Дистанційно

Юрист, помічник юриста
25000 грн, Львів, Дистанційно

Юрист, помічник юриста, керівника
Дистанційно

Юрист
Київ, Кременчук, Дистанційно

Юрист-хозяйственник
20000 грн, Київ, Дистанційно

Юрист
Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: