• PRO

Роман

Менеджер бара, бар-шеф, бармен

Розглядає посади:
Менеджер бара, бар-шеф, бармен, Трейдер
Вид зайнятості:
повна, неповна
Зарплата:
40 000 грн/міс
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-Бармен

з 08.2022 по нині (3 роки)
Ресторан «Амстер Дамстер», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен-адміністратор

з 06.2019 по 02.2022 (2 роки 8 місяців)
Винний Бар «Істина та Вино», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-шеф мережі ресторанів у Києві

з 08.2015 по 06.2019 (3 роки 10 місяців)
Menya Musashi, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

• Приготування та складання різноманітних коктейлів;
• Розробка технологічних та калькуляційних карт;
• Приготування унікальних коктейлів на основі кави, сиропів, пива, ягід та фруктів;
• Приготування авторських живих чаїв;
• Складання винних карток;
• Робота з елітними та ексклюзивними напоями;
• Відкриття ресторану з нуля;
• Підбір барного інвентарю, посуду, алкоголю;
• Розрахунок та визначення обсягів закупівель (барна продукція\обладнання);
• Контроль собівартості;
• Безпосередні контакти з менеджерами алкогольних компаній;
• Проведення тренінгів для підвищення ефективності роботи бару;
• Інвентаризація продукції;
• Набір та навчання співробітників бару.

Бармен

з 06.2013 по 07.2015 (2 роки 1 місяць)
3B Cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Университет экономики и управления "КРОК"

Финансы и кредит, Киев
Незакінчена вища, з 2008 по 2012 (4 роки)

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Розробка меню для закладів. Підбір винної карти. Постановка роботи бару з нуля: меню, персонал, підбір обладнання, посуду, інвентарю. Постановка роботи: стандартизація, навчання, контроль роботи.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати за містами