Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 грудня 2021 PRO

Татьяна

Економіст, бухгалтер, менеджер, адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний аналітик відділу спірних операцій

з 06.2019 по нині (4 роки 10 місяців)
АТ "Альфа-Банк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Аналіз обставин здійснення спірних операцій з пк клієнтів банку, ініціювання диспутів (повернення коштів, пред'явлення запиту на пошук, попередній арбітраж, пре-комплаєнс, арбітраж, комплаєнс) згідно правил МПС Visa та Mastercard; робота з вхідними диспутами від інших банків по операціях в мережі АБУ, аналіз, запит інформації/документів, продовження диспутного процессу. Формування транзакцій Fee Collection для врегулювання спірних ситуацій та кредитових операцій/операцій повернення коштів (реверсал), ініціювання Good Faith Letter в разі неможливості вирішення ситуації іншим шляхом.

Головний економіст відділу супроводження операцій з платіжними картками

з 02.2019 по 06.2019 (4 місяці)
АТ "Піреус Банк МКБ", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Робота зі скаргами клієнтів по суперечливим операціям (повернення коштів, пред'явлення запиту на пошук, попередній арбітраж, пре-комплаєнс, арбітраж, коректність); діяльність з розслідування шахрайства; моніторинг операцій з картками; впровадження заходів спрямованих на мінімізацію можливих втрат від шахрайських операцій з картами; встановлення кредитних лімітів по картам; перевипуск карт, замовлення друку карт і ПІН- конвертів; квитовка транзакцій та кредитових операцій/операцій повернення коштів (реверсал).

Головний економіст відділу супроводження спірних операцій з БПК

з 10.2018 по 02.2019 (4 місяці)
АТ "Ощадбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Аналіз обставин здійснення спірних операцій по власним картам у внутрішній мережі банку АТМ, ІПТ (наша пк/наша мережа), перевірка та аналіз системних логів пристроїв на підставі висновків відповідної служби, аналіз наявності надлишків коштів на позабалансових рахунках, зарахування коштів на карт.рахунки клієнтів.
Зарахування коштів на карт.рахунки держателів пк по закінченню диспутних циклів по опротестованих операціях і мережі інших банків за правилами МПС.
Погашення заборгованостей на позабалансових рахунках за операціями з пк інших банків у власній мережі АТМ.
Погашення заборгованостей на позабалансових рахунках для обліку нестачі коштів.
Відкриття позабалансових рахунків для обліку надлишків у АБС.
Розшифровка залишків на позабалансових рахунках 2924 регіональних управлінь.

Начальник відділу по роботі зі спірними операціями Процесинового центру

з 02.2014 по 10.2018 (4 роки 8 місяців)
Укрсоцбанк ПАТ, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Проведення процедур по роботі із спірними трансакціями по платіжним картам МПС Visa Int. (Good Faith; Retrieval Request; Chargeback; Representment; Compliance; Arbitration) Обробка вхідних вимог від банківучасників МПС Visa Int. щодо спірних трансакцій, формування запитів для встановлення обставин спірних трансакцій, контроль за своєчасним надходженням результатів розслідування; обробка вхідних документів держателів карток щодо спірних трансакцій, з’ясування обставин проведення операцій. Формування документів на бекофіс по закінченню диспутних циклів. Генерація трансакцій Reversal за операціями повернення платежів відповідно до правил МПС Visa Int. Формування реєстру фінансових операцій, які підлягають фінансовому моніторингу. Аналіз сум на диспутних рахунках карткових та еквайрингових контрактів та підготовка розпоряджень на бекофіс щодо закриття заборгованості по ним. Генерація трансакцій feecollection за картки, емітовані іншими банками та вилучені в мережі банкоматів банку

Головний економіст Відділу по роботі зі спірними операціями Департаменту процесингу

з 09.2007 по 11.2013 (6 років 2 місяці)
ПАТ "Укрсоцбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Проведення процедур по роботі із спірними трансакціями по платіжним картам МПС Visa Int. (Good Faith; Retrieval Request; Chargeback; Representment; Compliance; Arbitration), трансакцій Reversal, feecollection. Аналіз сум на диспутних рахунках карткових та еквайрингових контрактів та їх обробка.

Головний економіст Відділу моніторингу клієнтських операцій Процесингового центру

з 04.2007 по 09.2007 (5 місяців)
ПАТ "Укрсоцбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

цілодобовий моніторинг операцій з БПК, аналіз технологічної інформації по трансакціях, встановлення/зняття ризикових схем по обслуговуванню платіжних карток, підключення карток до індивідуальних схем обслуговування.

Провідний економіст відділу роздрібного обслуговування фізичних осіб

з 10.2006 по 04.2007 (6 місяців)
ПАТ "Укрсоцбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Кредитування фізичних осіб на поточні потреби, на купівлю автомобіля, нерухомості, інвестування в будівництво нерухомості. Аналіз фінансового стану позичальника, формування запитів на отримання кредиту, винесення їх на розгляд кредитного комітету, супроводження видачі кредиту, страхування рухомого/нерухомого майна позичальника, моніторинг кредитного портфелю.

Економіст 1 кат. відділу роздрібного обслуговування фізичних осіб

з 12.2005 по 10.2006 (10 місяців)
ПАТ "Укрсоцбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Відкриття поточних, карткових, депозитних рахунків фізичних осіб, грошові перекази на території України та за її межами, супроводження послуги з надання в оренду індивідуальних сейфів, залучення клієнтів на обслуговування по зарплатним проектам.

Бухгалтер 1 кат.

з 01.2003 по 12.2005 (2 роки 11 місяців)
Київський міський Палац ветеранів, Київ (Державні організації)

нарахування заробітної плати, лікарняних, відпускних, складання та подання звітів у Пенсійний фонд, фонд соціального страхування, податкову інспекцію, статистичної звітності. Облік основних засобів, матеріальних та нематеріальних активів; ведення касової книги; ведення первинної бухгалетрії.

Освіта

КНЕУ

Банківської справи, Киев
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 4 місяці)

Магістр з банківської справи

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Windows 1С:Підприємство Бухгалтерський облік HCL Notes ABBYY FineReader АБС Б2 IS-Card АБС БАРС АРМ ProFIX Oracle Siebel CRM Jira CardMake Way4 АРМ Бухгалтера СБОН АБС СЕД IBM VROL

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Відповідальна, комунікабельна, цілеспрямована.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: