Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 квітня 2024 PRO

Ліана

Продавець-стиліст, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Стиліст іміджмейкер

з 04.2023 по 01.2024 (9 місяців)
Andreas Moskin - динамічний бренд із креативними ЧОЛОВІЧИМИ кежуал та діловими колекціями., Київ (Роздрібна торгівля)

Комунікація з існуючими клієнтами, надаючи їм професійну допомогу у пошуку ідеального образу, який відповідає їх потребам та бажанням, опираючись на вимоги щодо референтів, фасонів та матерії. Персоналізований підхід, емпатійність, відчуття клієнта, орієнтуючись на його типаж особистості.
Збільшення продажів, залучення нових клієнтів до бренду, за рахунок створення позитивного іміджу та професійного підходу до роботи з клієнтами. Зняття мірок для індивідуального пошиву виробів.
Проведення прямих етерів для аудиторії у instagram. Участь у інвентаризаціях та мерчендайзингу. Розвиток продаж шляхом повторних комунікацій. Участь у брендингу зокрема, перед створенням нових колекцій.
Ведення інформації та записів клієнтів у СРМ системі.

Стиліст

з 04.2022 по 09.2023 (1 рік 5 місяців)
Symbol - національна роздрібна торгівельна компанія українского походження у сфері модних товарів класу люкс з 20-річним досвідо, Львів (Роздрібна торгівля)

Професійне обслуговування та консультація клієнтів (індивідуальний підхід до кожного); створення багатошарових або монохромних аутфітів чи капсул для клієнта з нагоди чи на щодень, відштовхуючись від його стилю, кольоротипу та типу фігури; опрацювання особистого трафіку; здійснення телефонних дзвінків щодо надходження нових колекцій, спецпропозицій та промоакцій; ведення клієнтської бази з метою ефективності особистих показників ( конверсія, середній чек, план на місяць ); розробка комерційного плану на місяць та його виконання; дизайнерське оформлення вітрин, торгового залу та манекенів; підтримка порядку в торговому залі.
Результати:
Стилізація неперевершених комплектів для клієнтів згідно до останніх модних тенденцій. Опрацьовування особистої клієнтської бази та щомісячного комерційного плану. Виконання особистого комерційного та загального плану магазину. Здійснення телефонних дзвінків про нові надходження, спецпропозиції та промоакції.
Причина звільнення: жорсткий графік

Стиліст-консультант

з 11.2021 по 04.2022 (5 місяців)
Must Have, Львів (Роздрібна торгівля)

Професійне консультування клієнтів, забезпечення високого рівня обслуговування, розкладка товару, оформлення вітрин, торгового залу та манекенів; робота з базою 1С, робота в команді, робота з клієнтами в примірювальній, робота із запереченнями; підтримка порядку в торговому залі та на складі.

Результати:
виконання плану продажів магазину;
якісний підбір look-ів клієнтам згідно до останніх модних тенденцій;
поєднання актуальних кольорів для створення неповторних образів; доповнення look-ів акуальними аксесуарами.

Причина звільнення: відсутність перспективи кар‘єрного зростання.

Менеджер з продажу

з 05.2021 по 10.2021 (5 місяців)
The Body Shop, Львів (Роздрібна торгівля)

Знання асортименту магазину, клієнтоорієнтованість, консультування клієнтів, системний підхід до процесу продажу, робота із запереченнями. Прийом товару, інкасація, інвентаризація, робота в 3 програмах - SMarket, 1C, Axapta.

Причина звільнення: бажання саморозвитку та відсутність перспективи кар‘єрного зростання.

Менеджер з продажу

з 05.2020 по 03.2021 (10 місяців)
Anabel Arto, Львів (Легка промисловість)

Знання асортименту магазину, клієнтоорієнтованість, особисті продажі, системний підхід до процесу продажу, робота з клієнтами в примірювальній, робота із запереченнями.
Прийом товару, інкасація, інвентаризація.

Причина звільнення: жорсткий графік та відсутність розвитку в компанії.

Менеджер з продажу

з 03.2019 по 04.2020 (1 рік 1 місяць)
Betty Barclay, Львів (Роздрібна торгівля)

Знання асортименту магазину, клієнтоорієнтованість, особисті продажі, системний підхід до процесу продажу, робота з клієнтами в примірювальній, робота із запереченнями, переконаннями. Підбір look-iв відповідно до останніх модних тенденцій. Прийом нових колекцій. Контроль за порядком у торговому залі, інвентаризація, інкасація.

Причина звільнення: це була проєктна робота, яку поєднувала з навчанням в університеті.

Менеджер з продажу

з 01.2018 по 02.2019 (1 рік 1 місяць)
Calzedonia, Львів (Роздрібна торгівля)

Знання асортименту магазину, особисті продажі, системний підхід до процесу продажу, робота з клієнтами в примірювальній, робота із запереченнями, переконаннями. Прийом нових колекцій. Інвентаризація, інкасація.

Результати: професійне консультування клієнтів, покращення конверсії магазину та UPT (кількість проданих одиниць в одному чеці), KPI, також підвищення ефективності функціонування процесів магазину.

Причина звільнення: це була проєктна робота, яку поєднувала з навчанням в університеті.

Освіта

Львівський національний університет імені Івана Франка

Факультет педагогічної освіти, Львів
Вища, з 2016 по 2020 (4 роки)

Спеціальність «Соціальна робота»
Освітня програма «Соціальна педагогіка»
Професійна кваліфікація «Фахівець із соціальної педагогіки»

Додаткова освіта та сертифікати

Всеукраїнська Молодіжна Громадська Організація "Фундація Регіональних Ініціатив"

2017, 3 роки

Спілка вірмен України «Вірменська молодь Львова»

2022, 6 років

Громадська організація «Молода дипломатія»

2017, 4 роки

Школа розвитку SPE - курси особистого розвитку, управління персоналом та комунікацій

2022, 6 років

Знання і навички

ПРРО Лисиця ПРРО Cashalot Uspacy Користувач ПК MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint 1С:Підприємство Microsoft Dynamics AX

Знання мов

  • Вірменська — вільно
  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Відкрита, надійна, мотивована працювати та виконувати плани продаж. Розвинене образне та критичне мислення та образна памʼять; творчий підхід та креативність; знання історії моди та історії мистецтв; розуміння та вміння відтворювати на практиці різні теорії повʼязані із типом зовнішності, поєднання кольорів, форм , тощо.
Ввічливість та тактовність. Організованість та уважність до деталей. Відповідальність до своїх обовʼязків та бажання розвиватися. Вміння працювати в команді та сприймати зворотній звʼязок. Стежити за трендами і новинками моди та розбиратися в стильових напрямах. Вмію будувати довгострокові відносини із клієнтом. Навички телефонних продажів. Вмію виявляти приховані потреби та ризики клієнта, опрацьовувати результативно заперечення та бути ведучою в комунікації. Лідерські стратегіі: організація робочого процесу. Навички планувати та організовувати свій робочий день. Вміння поводитися з оргтехнікою та банківським терміналом, працювати з фінансами. Наймати людей в команду.
Швидко освоюю нову інформацію, вмію працювати в команді (націлена на результат як командний так і особистий), клієнтоорієнтована, емпатійна, стресостійка, уважна, ініціативна, акуратна, самоорганізована.


Хобі/захоплення: стилістика, візаж, гімнастика, скрипка, вокал, бальні танці, латина, фітнес.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: