Резюме от 18 мая 2018 PRO

Матвійчук Андрій Володимирович

Технолог м'ясної промисловості, помічник технолога, майстер цеху, складач фаршу, 10 000 грн

Полная занятость.

Дата рождения:
10 сентября 1977 (40 лет)
Город:
Красноград
Готов переехать в:
Полтава, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон, адрес и эл. почту.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Майстер цеху з переробки сільськогосподарської продукції

с 08.2016 по 05.2018 (1 год 9 месяца)
Відділення виробничо-соціального забезпечення і торгівлі ФБУ УКРБУРГАЗ, Красноград (Виготовлення ковбасних виробів)

Контроль якості сировини та виробленої продукції;
планування та організація робочого процесу;
планування потреб в сировині та допоміжних матеріалах;
розробка і впровадження нових видів продукції;
коректування і розроблення технологічних карт та рецептур;
встановлення норм, контроль їх на виробництві та аналіз їх відхилень;
робота з технологічною та виробничою документацією.

Шеф-кухар шостого розряду ресторану Красноградського цеху торгівлі і громадського харчування

с 07.2013 по 08.2016 (3 года 1 месяц)
ВВСЗіТ ФБУ УКРБУРГАЗ, Красноград (Громадське харчування)

Керує виробничо-господарською діяльністю підрозділу із забезпечення ритмічного випуску якісної продукції власного виробництва у належному асортименті. Розробляє рецептури нових страв. Організує вивчення попиту споживачів з метою забезпечення різноманітного асортименту страв, кулінарних виробів. Складає заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, сировину, забезпечує своєчасне їх отримання зі складу, контролює терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації. Здійснює постійний контроль за технологією виготовляння їжі, нормами закладання сировини та додержанням санітарних правил. Проводить у складі бракеражної комісії бракераж готової продукції.
Забезпечує раціональну організацію технологічного процесу, підбирає і розміщує кухарів та інших робітників виробництва, складає графіки виходу їх на роботу. Контролює правильну експлуатацію технологічного устаткування, виробничого інвентарю, ваговимірювальних приладів. Організує облік та контролює складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність. Контролює додержання працівниками правил охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку. Проводить інструктаж з технології виготовляння їжі, роботу з підвищення кваліфікації працівників.


Образование

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, спеціаліст з технології харчування, Харьков

Высшее, с 09.2009 по 06.2015 (5 лет 9 месяца)

Маркетинговий аналіз, науково-дослідна робота, проектування закладів ресторанного господарства, цивільний захист, інтелектуальна власність, технологічна експертиза в закладах ресторанного господарства, логістичні системи,інформаційні технології, управління закладами ресторанного господарства, управління інвестиційними проектами, спеціальні технології харчової продукції, охорона праці, спеціальні технології кулінарної продукції.


Дополнительная информация

Комунікабельний в професійному та особистому спілкуванні, мобільний, відповідальний, дисциплінований, наполегливий, маю організаторські здібності, бажання та здатність до навчання.
Знання мов: українська, російська – вільно
Володіння комп’ютером: робота з пакетами офіс XP (Word, Excel)


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: