Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 березня 2024 PRO

Євгеній

Начальник відділу, менеджер закупівель, помічник керівника, комірник, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Обухів
Готовий працювати:
Київ, Обухів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з закупівель,комірник

з 11.2023 по 03.2024 (4 місяці)
ТОВ ДІННЕРЗ ПРОДАКШН, Київ (Харчова промисловість)

Прийняв обов'язки Менеджер з закупівель та по сумісництву Склад Хоз.товарів/хімії/упаковки та одноразового посуду.Основні задачі: 1.Моніторинг,аналіз цін. Налагодження вигідних взаємовідносин з діючими якими вже співпрацювала компанія та залучення нових.Пошук аналогів асортименту.Контроль залишків на складі.Відгрузка хоз/хім.-продукції та посуду для забезпечення 9 власних Ресторанних комплексів міста Києва.(таких як Dinner's Ефір каналу 1+1,Астарта,Сенатор,Ілльїнський,Леонардо,Carlsberg,IQ,Амосова,Грінченко та Кейтеринг).Контроль залишків,дебіторської заборгованості,проведення інвентаризацій,і т.д.

Менеджер з закупівель,комірник,виконавчий

з 01.2022 по нині (2 роки 2 місяці)
ТОВ СПЕЙСФУД ЮА, Обухів (Харчова промисловість)

Приступив до обов'язків менеджера з закупівель.В обов'язки входило постійна наявність інгредієнтів для виробництва Морозива,Сирків,Цукерок...продукції ТМ SPACE ICE. Закупівля всього ,що стосується життєдіяльності і повноцінного існування підприємства.Моніторниг найкращих цінових пропозицій,зустрічі з потенційними постачальниками,заключення контрактів, і т.д. Після початку повномасштабного вторгнення, прийняв за сумісництвом посаду комірника.В обов'язки входили всі функції які має комірник( надходження,видаток,контроль залишків, комплектування замовлень, інвентаризації).Робота в 1С - 7/8 версії.Також за сумісництвом прийняв обов'язки виконавчого директора, які включало функції благоустрою підпр.,належного функціонування електро,газо,водо-постачання,комунальних послуг і т.д. Начальник відділу прийому та обробки замовлень; З Липня 2018р. по Грудень 2019р. Забезпечення повноцінного стабільного робочого процесу відділу в кількості 8 чоловік. Прийом та обробка замовлень для торгових ТТ фірмової мережі, від 30-40 постачальників згідно графіку.Впровадження акційних заходів, зустрічі з постачальниками,контролю і моніторинг роботи торгових ТТ.

Начальник відділу продажу

з 09.2015 по 04.2018 (2 роки 7 місяців)
ПрАТ Обухвський молокозавод, Обухів (Харчова промисловість)

Управління персоналом в кількості 15 чоловік.Робота в 1С.Збільшення продажів згідно планування на поточний рік,звіти по реалізації, звіти по дебіторській заборгованості та іншій звітності перед Головою правління.Участь та підготовка документації і державних закупівлях на майданчику Prozorro.Проведення зустрічей,перемовини та підписання договорів з національними торговими мережами.Розвиток і просування нашої продукції в мережах , в яких не представлені.Розробка та впровадження маркетингових,рекламних заходів.Нарахування ЗП працівникам відділу.І інші ф-ції нач.відділу продажу.

Менеджер з продажу

з 07.2013 по 09.2015 (2 роки 2 місяці)
ПрАТ Обухівський молокозавод, Обухів (Харчова промисловість)

Реалізація молочної продукції, ведення та розширення клієнтської бази.В яку входили як ПП,Юр.особи, а також державні організації, національні мережі.Проведення зустрічей,презентацій,укладання договорів,контроль відгрузок,контроль якості відгруженої продукції, робота з заборгованістю та оплатами клієнтів, звітність.

Адміністратор,продавець

з 05.2012 по 08.2013 (1 рік 3 місяці)
СПД Лепесій Р.П., Обухів (Автобізнес та автосервіс)

Управління і розвиток СТО, продаж автозапчастин та комплектуючих, автомасел та різної автохімії. Співпраця з посачальниками, інвентаризації.Звітність перед керівництвом.

Головний економіст,начальник відділу кредитування та страхування

з 06.2008 по 04.2012 (3 роки 10 місяців)
ВАТ АВТОЦЕНТР ФОРМУЛА, Обухів (Автобізнес та автосервіс)

Продаж авто, страхування,кредитування ,проведення зустрічей,супроводження угод від А до Я.Залучення та консультація клієнтів Нарощування клієнтської бази.

Провідний економіст сектору СМБ

з 12.2007 по 05.2008 (5 місяців)
КОФ АКБ УКРСОЦБАНК, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Контроль за розвитком та моніторинг підконтрольних відділень в різних містах Київської області.Розвиток кредитування сектору середнього і малого бізнесу в відділеннях. Подача та розгляд заявок по кредитам на кредитних комітетах перед керуючими.Проведення тренінгів для співробітників сектору кредитування середнього та малого бізнесу.

Освіта

ПВНЗ "ЄВРОПЕЙСКИЙ УНІВЕРИСТЕТ"

Економіки та менеджменту,Економіка підприємства, Київ
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Отримав економічну освіту бакалавра та магістра.

Знання і навички

MS Excel Користувач 1С Пунктуальність MS Word MS Office Інвентаризація Відповідальність Комунікабельність Надійність Керування транспортними засобами Уміння користуватись оргтехнікою

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

  • Конош Ірина Олексіївна

    Конош Ірина Олексіївна

    Директор, ТОВ Автоцентр Формула

    Контактні дані приховані
  • Федоренко Ярослав Юрійович

    Федоренко Ярослав Юрійович

    Генеральний директор, ТОВ "ФІРМОВА МЕРЕЖА"КИЇВХЛІБ"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Досвід керування авто різних класів більше 10 років.
Водійське посвідчення
Категорія "В" та особисте авто.
Маю досвід в охороні, зріст194. Одружений. Маю дві доці в віці 10 років і 4 років. Не боюсь нових викликів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: