Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 вересня 2022 PRO

Артур

Су-шеф, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Обухів
Готовий працювати:
Київ, Обухів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 05.2021 по 08.2022 (1 рік 3 місяці)
Кафе Креперія, Ходосівка (Сфера обслуговування)

Вміння та навички:

Організація роботи колективу кухарів
Сервірування приготованих страв до видачі
Підбір, замовлення та організація поставок необхідної продукції
Інвентаризація
Ведення списання продуктів
Опрацювання страв оновленого меню
Контроль порядку і ротація продуктів в холодильниках і складах
Підготовка та проведення віддачі бенкетів
Складання необхідної заявки на продукти

Су-шеф

з 12.2019 по 03.2020 (3 місяці)
Ресторан Trattoria, Ходосівка (Ресторан італійської кухні)

•Організація роботи колективу кухарів
• Володіння системою управління безпечністю харчових продуктів (HACCP)
•Сервірування приготованих страв до видачі
•Підбір, замовлення та організація поставок необхідної продукції
•Інвентаризація
•Ведення списання продуктів
•Опрацювання страв оновленого меню
•Контроль порядку і ротація продуктів в холодильниках і складах
•Підготовка та проведення віддачі бенкетів
•Складання необхідної заявки на продукти

Су-шеф

з 05.2017 по 12.2021 (4 роки 7 місяців)
Ресторан «Bistrot du Parc», Ходосівка (Ресторан французької кухні)

•Організація роботи колективу кухарів
• Володіння системою управління безпечністю харчових продуктів (HACCP)
•Сервірування приготованих страв до видачі
•Підбір, замовлення та організація поставок необхідної продукції
•Інвентаризація
•Ведення списання продуктів
•Опрацювання страв оновленого меню
•Контроль порядку і ротація продуктів в холодильниках і складах
•Підготовка та проведення віддачі бенкетів
•Складання необхідної заявки на продукти

Су-шеф

з 05.2016 по 05.2017 (1 рік)
Кафе-піцерія «ДельтаПлан», Ходосівка (Європейська кухня)

•Оптимізація роботи персоналу
•Організація процесу закупівлі продуктів
•Контроль якості приготовлених страв
•Навички підбору та навчання персоналу
•Знання правил збереження продуктів
•Знання технічного обладнання
•Навички проведення інвентаризації залишків продукції
•Навички самостійного приготування страв

Кухар гарячого цеху

з 11.2013 по 05.2016 (2 роки 6 місяців)
Ресторан «Trattoria», Ходосівка (Ресторан італійської кухні)

•Навички приготування різних страв
•Знання смакових якостей страв та їх вдале поєднання
•Вміння у високоякісному оформленні страв
•Контроль дотримання рецептур і технологій приготування страв
•Вміння визначати якість продуктів
•Вміння робити заготовки для страв

Кухар гарячого цеху

з 10.2010 по 11.2013 (3 роки 1 місяць)
Кафе-піцерія «ДельтаПлан», Ходосівка (Ресторан європейської кухні)

Освіта

Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету

Кухар 5-го розряду, Київ
Середня спеціальна, з 2010 по 2010 (5 місяців)

Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету

Кухар 4-го розряду, Київ
Середня спеціальна, з 2008 по 2010 (1 рік 4 місяці)

Знання і навички

Володіння технологією швидкого приготування якісних страв Вміння організовувати та координувати роботу працівників Самостійне приготування фірмових страв ресторану Вміння самостійно приймати рішення та нести відповідальність Швидко адаптуюсь та орієнтуюсь в стресових ситуаціях

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Впевнений в своїх діях, стресостійкий, відповідальний, організований, швидко навчаюсь та творчо підходжу до своєї роботи, вмію працювати в команді, маю любов до кулінарії.
Прагну до професійного росту та творчого саморозвитку; мотивований на отримання нових знань та навиків в різних кухнях світу.

Схожі кандидати

Кухар
Київ

Кухар
17000 грн, Київ

Шеф-повар
35000 грн, Київ

Кухар
25000 грн, Київ

Пекар, кухар, помічник кухаря
15000 грн, Київ

Кухар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: