Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 липня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4865909

Менеджер проектів, керівник проектного офісу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер проектів

з 11.2016 по 06.2018 (1 рік 7 місяців)
Реконструкція, ремонт, комплектація, Киев (Реконструкція, ремонт, комплектація "під ключ", дизайн інтер'єрів)

Підготовка, реалізація і здавання проектів по ремонту/реконстркуції і комплектації "під ключ" квартир, готелів, офісів, ресторанів. Керівництво повним циклом проекту від першої зустрічі з замовником або архітектором до здавання об'єкту.

Project Manager

з 01.2013 по 10.2016 (3 роки 9 місяців)
Wooden Luxuty Interiors, Київ (Розробка, виготовлення та інсталляція інтер'єрів з натуральної деревини в Luxuty сегменті)

Продажі і менеджмент проектів по меблюванню квартир і будинків - повне супроводження проекту створення меблів та інтер'єрів за індивідуальними замовленнями - від КП і розробки конструктиву (з конструктором) до здавання клієнту готового виробу на об'єкті. Взаємодія з виконробами, суміжними підрядниками (метал, камінь, скло).

Директор

з 09.2006 по 04.2012 (5 років 7 місяців)
Ukraine West Import, Київ (Представництво і продажі американського бренду побутової техніки в Luxury сегменті)

Представництво в Україні американського бренду професійної побутової техніки для домашньої кухні – від відкриття компанії і набору персоналу, до бюджетування і звітності інвестору, продажів, імпорту, складу, сервісу. Робота з архітекторами, дизайнерами інтер’єру, салонами меблів, оптовими компаніями. Семінари і тренінги по продукту в Європі і США.

Освіта

SE MBA Project Management

Project Management, Киев
Вища, з 2017 по 2018 (8 місяців)

Ліцензований учбовий центр

Бухоблік і аудит, Днепр
Вища, з 1996 по 1997 (10 місяців)

Друга вища освіта, диплом

ДГАУ

Гідрогеологія та інженерна геологія, Днепр
Вища, з 1990 по 1995 (4 роки 8 місяців)

Червоний диплом

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Останні два роки займаюсь:
Підготовка, реалізація і здавання проектів по ремонту і комплектації "під ключ" квартир, отелів, ресторанів, офісів.
Розробка бюджетів, планів, графіків з високою точністю співвідношення план/факт.
Керування ходом робіт в проекті, виявлення і реагування на ризики.
Керування командою в проекті.
Робота з постачальниками на тендерній основі.
Якісна підготовка проектів для продажу, подачі інвесторам і презентації стейкхолдерам.
Знаю, що таке ефективність і як за неї боротися :)

Маю дві вищих освіти - інженерна та бухоблік і аудит, MBA освіта в проектному менеджменті.
Маю високі аналітичні здібності, знання і досвід в продажах продукції в високому ціновому сегменті, роботі зі складними клієнтами; знання по економіці та маркетингу; досвід ведення невеличкого приватного бізнесу і розуміння процесів в компанії з точки зору власника.
Є досвід роботи керівником відділу планування, бюджетування і звітності по міжнародних стандартах в компанії з іноземними інвестиціями, розумію прибутковість, ефективність бізнесу, умію аналізувати звіти, впоратись з великими різноформатними і різновалютними бюджетами, орієнтуюсь в оподаткуванні.
Досвіт підготовки і реалізації проекту по комплектації бутік-отелю від початку і до здавання замовнику, ремонту і комплектації ресторану за 7 днів, а також квартир в середньому і вище середнього цінових сегментах. Досвід підготовки до продажу проекту по реконструкції і комплектації спортивного бару європейського формату, підготовки проекту комплектації СПА-готелю тощо. Вмію правильно готувати, структурувати і планувати проект, контролювати хід робіт на об’єкті, у разі відхилення від графіку робити аналіз проблеми або складної ситуації і розробляти і реалізувати рішення по їх ліквідації або мінімізації наслідків, доводити проект до кінця.
Маю досвід створення меблів з дизайнером і конструктором, знаю процеси у меблевому виробництві, матеріали, фурнітуру, оздоблення.
Знаю продукцію італійських, іспанських фабрик плитки і сантехніки в об’ємі, достатньому, щоб правильно закомплектувати об’єкт.
Вмію розробляти продукцію по індивідуальному дизайну та конструктиву з виробниками меблів, скляних виробів, виробів з каменю і композитних матеріалів, вікон, дверей, паркету тощо.
Умію працювати як самостійно, так і в команді, брати відповідальність за свої рішення.
Вмію вичитувати і перевіряти господарські договори, оформлювати всі необхідні бухгалтерські документи, але вважаю, що це все ж таки робота юристів і бухгалтерів.
Охоче ділюсь досвідом з колегами, маю досвід навчання та кураторства стажерів в компанії.
Вважаю, що треба ефективно будувати свою роботу, щоб не працювати до пізнього вечора або у вихідні дні, але коли виникають проблеми в проекті – готова їх вирішувати у будь-який час.
Хотіла б професійно зростати і заробляти гроші саме в проектному менеджменті.
Шукаю компанію, в якій могла б реалізувати свої професійні побажання.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: