Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 січня 2024

Юлія

Управляюча закладом, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Ключові навички:
Лідер, який вміє формувати команду та приводити її до результату.
Професійні знання про діяльність ресторану в цілому, кожного його сегменту з відмінними навичками управління колективом і організаторськими здібностями. Досвід успішного розвитку у закладах різного напрямку: ресторани, заклади клубного напрямку, караоке, служба доставки, готельний бізнес.
Знання стандартів гостинності, організаціі сервісу та досвід роботи у сфері продажу. Знання закупівельної діяльності та ціноутворення. Досвід із ведення касових, прибутково-видаткових документів. ведення звітності та необхідної документації закладу. Маю досвід у підборі і навчанні персоналу.
Відвідувала курси, тренінги, майстер-класи щодо підвищення кваліфікації.
Знаю систему: R-Keeper, iikoOffice.
Особисті якості:
-комунікабельність
-виконавчість
-відповідальність
-прагнення вчитися новому
-уміння аналізувати

Досвід роботи:
Липень 2021 р. - Грудень 2022 р.
Ресторан " ОЧАГ"
Посада: Менеджер ресторана
Вирішення адміністративних та виробничих питань, пов'язаних із функціонуванням закладу. Аналіз видів робіт, необхідних для реалізації поставлених цілей і створювання умов їхнього здійснення. Взаємодія з гостями, організація та прийом бенкетів, вирішення конфліктних ситуацій, створення комфортних та безпечних умов для відпочинку. Аналіз запитів та побажань гостей для планування та розробки нових концептуальних напрямів у діяльності закладу. Координація роботи пресонала протягом робочої зміни. Контролювання та якість обслуговування гостей, якість виходу готової продукції, контроль за дотриманням працівниками санітарних вимог. Навчання обслуговуючого персоналу з метою підвищення якості обслуговування, сервісу та підняття продажів. Формування команди. Оцінка за підсумками роботи та мотивація персоналу.
Травень 2018 р. - Травень 2021 р.
Посада: Помічник керуючого
Служба доставки "Rock-&-Roll"
Виконання внутрішніх обов'язків та функцій підприємства розумним та професійним чином. Здійснення бізнес-процесів та розробка нових з метою оптимізації роботи підприємства. Організація та контроль робочих процесів, контроль дотримання стандартів та формування необхідної звітності про діяльність підприємства. Виконання планів продажу та основних KPI. Здійснення контролю витрат та їх оптимізації. Навчання та мотивація персоналу. Організація командної роботи. Контроль роботи всіх підрозділів, складання графіків, нарахування заробітної плати та проведення інвентаризації. Огляд і вивчення ринку конкурентів. Моніторинг зворотного зв'язку з клієнтами та контроль за якістю обслуговування.
Травень 2015 р. - Серпень 2017 р.
Посада: Старший адміністратор
Гастро-паб "КРЫША" & "Forest Burger"
Посадові обов'язки: Бронювання, зустріч та розміщення гостей, підтримка комфорту та приємної атмосфери для гостей у залі. Контроль за якістю обслуговування та якістю видачі страв. Спілкувалася з відвідувачами для виявлення можливих потреб (покращення обслуговування, запровадження нових страв чи послуг). Пряма участь у організаційному процесі роботи закладу. Управління роботи персоналу за для ефективного обслуговування гостей, мотивація співробітників, контроль робочого процесу. Вирішення конфліктних ситуацій. Навчання та стажування офіціантів. Забезпечення та контроль чистоти та порядку у закладі загалом. Складання та ведення штатного розкладу. Організація та проведення інвентаризації. Розрахунок з постачальниками, робота з документацією, ведення та облік каси, фінансова звітність.
Виконання службових доручень керівника.