Резюме від 13 листопада 2018 PRO

Постолюк Олег

Шеф-повар, 25 000 грн

Повна зайнятість.

Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Шеф-повар

з 08.2018 по нині (3 місяці)
Tartin, Киев (Ресторан)

Су-шеф

з 09.2017 по 05.2018 (8 місяців)
Джон Джоли, Киев (ресторан)

Шеф повар (проектная работа)

з 06.2017 по 09.2017 (3 місяці)
Fashion Club, Львов (ресторан, клуб)

Demi Chef de Partie

з 03.2015 по 06.2017 (2 роки 3 місяці)
Hilton Kyiv, Киев (гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф повар

з 03.2014 по 03.2015 (1 рік)
Бабай, Киев (ресторан)

Шеф повар

з 06.2012 по 03.2014 (1 рік 9 місяців)
"Япи", Киев (ресторан, суши бар)

Су-шеф

з 04.2011 по 06.2012 (1 рік 2 місяці)
Токио Сити, Киев (ресторан, суши бар)

Су-шеф

з 03.2007 по 03.2011 (4 роки)
Япона Хата, Киев (ресторан, суши бар)


Освіта

КУТЕП

Право, Киев
Незакінчена вища, з 09.2005 по 07.2007 (1 рік 10 місяців)


Професійні та інші навички

Навички роботи з комп’ютером
Свободное владение пакетом офисных программ.


Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

— Составление меню ресторана;
— Составление меню по сезонности;
— Разработка калькуляции блюд;
— Уверенное знание технологического оборудования и процессов приготовления блюд;
— Умение разбираться в качестве и свежести мяса, рыбы, овощей и фруктов;
— Знание способов сокращения потерь и сохранения питательной ценности продуктов при их тепловой обработке;
— Навыки приготовления блюд украинской, европейской, грузинской, итальянской, азиатской кухни;
— Присутствует опыт работы с морепродуктами;
— Личные качества: целеустремленность, трудолюбие, дисциплинированность, коммуникабельность, творческий подход.

Preparing and presenting dishes, ensuring team to have high standards of food hygiene and follow rules of health and safety, monitoring portion and waste control, order all the supplies are needed, ensure that all dishes rich the hot plate or passé correctly garnished. Preparing new seasonal proposals etc.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: